Vyhledávání
Veselí,Tábor,Planá
4.9.2006 | svaca | 2.360 zobrazení | 9 odpovědí
Zdravim chytam nejradeji pobliz techto mest zajima me jestli to znate a kam chodite nejcasteji myslim reky luznice nezarka a potoky dikes
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 9. září 2006 ve 13:40 ® BigMike reakce na …
-
Což o to, malé mimča mohu lupat i u nás, sem tam něco většího potěší! Vybrali to hodně pod Dráchovem, pod jezem, v týdnu tam mrknu na feedra a přívlač! Bejvávaly tam pěkně velké parmy!!!
reagovat - Sobota 9. září 2006 v 11:00 ® svaca
-
jo tam myslim je tam hodne malejch candatku okounu a stik ale vsechno mimca ale zalezi hodne na tom jak de zrovna voda
reagovat - Sobota 9. září 2006 v 9:36 ® BigMike reakce na …
-
Myslíš jez u Bubnu a Vodárny? Já tam v životě nechytal:)
reagovat - Pátek 8. září 2006 v 18:22 ® svaca
-
skus schvalne ve veseli prijit luznici soutok s nezarkou a jdi smerem nahoru pod jez nezarky a pod mlejn luznice!nejvic se tam osvedcili woblery pouzivam jen rapaly spis mensi a ryb opravdu hodne sice ne naky macky ale krasna rybarina
reagovat - Čtvrtek 7. září 2006 ve 22:13 ® BigMike reakce na …
-
Já hlavně v Sobíku a občas Krkavec a Vlkov. ale Vlkov poslední roky dost mínusový. Myslím na vláčku!
reagovat - Čtvrtek 7. září 2006 ve 20:45 ® svaca
-
byl jsem se znamim na zahajeni ve veseli a kazdy sme meli kolem desti stik sice vse kolem 50 ale krasny ryby!myslim ze treba na vlacku urcite nejlepsi co znam ze svyho okoli
reagovat - Čtvrtek 7. září 2006 ve 20:30 ® svaca
-
no pod nezarkou je spusta okounu sice malejch ale na marmisku jich taham moc!na malyho streamra okounku a candatky a pod mlejnem hrozne moc cejnu!a v plany na jezu tam sem vyrost tam je to pro me tutovka!a kde ty chytas?
reagovat - Středa 6. září 2006 ve 22:03 ® BigMike reakce na …
-
A nepovídej:) Že bych jezdil jinam? Asi to neumím:)) Odkavad jsi?
reagovat - Středa 6. září 2006 ve 21:29 ® svaca
-
ja nejradeji chytam v plane nad luznici a potom v eveseli kde pod jezy je ryb az az a malo kdo tam chyta a je tam vzdy co chytit a krasne si uzit rybacku
reagovat