Chytej.cz

Veselí,Tábor,Planá necteno

4.9.2006 | svaca | 2.360 zobrazení | 9 odpovědí

Zdravim chytam nejradeji pobliz techto mest zajima me jestli to znate a kam chodite nejcasteji myslim reky luznice nezarka a potoky dikes

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 9. září 2006 ve 13:40 ® BigMike reakce na …

Což o to, malé mimča mohu lupat i u nás, sem tam něco většího potěší! Vybrali to hodně pod Dráchovem, pod jezem, v týdnu tam mrknu na feedra a přívlač! Bejvávaly tam pěkně velké parmy!!!

reagovat
Sobota 9. září 2006 v 11:00 ® svaca

jo tam myslim je tam hodne malejch candatku okounu a stik ale vsechno mimca ale zalezi hodne na tom jak de zrovna voda

reagovat
Sobota 9. září 2006 v 9:36 ® BigMike reakce na …

Myslíš jez u Bubnu a Vodárny? Já tam v životě nechytal:)

reagovat
Pátek 8. září 2006 v 18:22 ® svaca

skus schvalne ve veseli prijit luznici soutok s nezarkou a jdi smerem nahoru pod jez nezarky a pod mlejn luznice!nejvic se tam osvedcili woblery pouzivam jen rapaly spis mensi a ryb opravdu hodne sice ne naky macky ale krasna rybarina

reagovat
Čtvrtek 7. září 2006 ve 22:13 ® BigMike reakce na …

Já hlavně v Sobíku a občas Krkavec a Vlkov. ale Vlkov poslední roky dost mínusový. Myslím na vláčku!

reagovat
Čtvrtek 7. září 2006 ve 20:45 ® svaca

byl jsem se znamim na zahajeni ve veseli a kazdy sme meli kolem desti stik sice vse kolem 50 ale krasny ryby!myslim ze treba na vlacku urcite nejlepsi co znam ze svyho okoli

reagovat
Čtvrtek 7. září 2006 ve 20:30 ® svaca

no pod nezarkou je spusta okounu sice malejch ale na marmisku jich taham moc!na malyho streamra okounku a candatky a pod mlejnem hrozne moc cejnu!a v plany na jezu tam sem vyrost tam je to pro me tutovka!a kde ty chytas?

reagovat
Středa 6. září 2006 ve 22:03 ® BigMike reakce na …

A nepovídej:) Že bych jezdil jinam? Asi to neumím:)) Odkavad jsi?

reagovat
Středa 6. září 2006 ve 21:29 ® svaca

ja nejradeji chytam v plane nad luznici a potom v eveseli kde pod jezy je ryb az az a malo kdo tam chyta a je tam vzdy co chytit a krasne si uzit rybacku

reagovat