Chytej.cz

Výroba Boilies necteno

2.9.2006 | Michal.K | 6.356 zobrazení | 11 odpovědí

Dobrý den, moc se neumím pohybovat na chytej.cz,chtěl bych se zeptat jak vyrobit bolies.Sháním nějaké učinné recepty které jsou dostupné a nechci nějaké předpřipravené směsi třeba od J.Těšínského.Chci všechno homemade ale nevím jak na to.Mohl by mi někdo napsat stránku s hodně recepty aniž bych nemusel použít kupované směsy a aby boilies bylo učinné.Někde jsme viděl na internetu ale už nevím kde.Stačil by mi postup + recepty.Chci mít boilies hodně a  také jím hodně zakrmovat aby si ryby navykly na boilie a aby dědkové masaři neměli šanci.

S pozdravem Michal

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 11. července 2011 v 18:28 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

Jakub Vagner> Kurnik,to si nemůžeš dát „normální“ nick?=-| :-)) Ve mě hrklo,že sám „Ó,nejvyšší“ sestoupil z hvězdných rybářských výšin mezi nás,obyčejnou rybářskou spodinu (jelikoš mu nesaháme ani po kotníky) a dokonce se sám zapojil do diskuze.Jsem se málem utopil v kávě,bo jsem si zrovna lokl:-D :-D :-D

reagovat
Pondělí 11. července 2011 v 17:09 @ Jakub Vagner reakce na …

Ja by som chcel poradiť ako sa da virobyť boilies uplne jednoducho a rychlo. Stači kupiť krmivo na Kapre Je uplne jedno ake.Zoberiete vajce rozbijete ho a date do misky bielok aj žltok k tomu dosipete krmivo. miešate v rukach až kym sa vam nespravy cesto z ktoreho v rukach šuliate tvarujete boilies možete robyť večšie ale aj menšie potom ich date do hrnca z vodou a uvarite . ak zavru tak skušate či stvrdli ak ano vyberiene date uschnuť a mate HOTOVE BOILIES . ktore vas nesklame. Sory za CHYBY

reagovat
Sobota 16. září 2006 v 19:27 ® Frostty
Frostty

Zdar Michale..ingre­dience najdeš zde pustil.cz a recepty kapripohoda.cz , hodně štestí:)

reagovat
Neděle 3. září 2006 ve 22:51 ® Time

Budu za ty recepty taky moc rád :-)

reagovat
Neděle 3. září 2006 v 18:51 ® CeP reakce na …
CeP

Klon> vzdyt uz to je zrizene v sekci nastrahy navnady: www.chytej.cz

reagovat
Neděle 3. září 2006 v 15:51 ® Klon
Klon

tak jsem napsal Davidovi osobku,když nam udela kategorii tak Vam to tam všem šoupnu,když ne tak to poslu po mailech,tak uvidime papa

reagovat
Neděle 3. září 2006 v 15:44 ® Klon
Klon

koukam je docela velky zajem,Možna by bylo lepsi to hodit sem na chytej do enciklopedie – recepty,ale odstavecek z nazvem boilies tam neni,jde tam udelat nebo to musi HaD???

reagovat
Neděle 3. září 2006 ve 14:35 ® Mysho 22 reakce na …
Mysho 22

Klon:Ked chceš možme nejake recepty pomenit mam tiež už nejake odskušane a zaroven aj za rozumnu cenu.Moj email dino221@azet.sk

reagovat
Sobota 2. září 2006 ve 22:04 ® Tomasinecek

Mohl bych taky poprosit o nejaky ten recept na mail?diky

reagovat
Sobota 2. září 2006 ve 20:07 ® Zcuter reakce na …
Zcuter

myslíš, že by jsi mi mohl taky poslat nějáký ty recepty????třeba na Zcuter@atlas.cz ????

reagovat
Sobota 2. září 2006 v 18:57 ® Klon
Klon

Tak jsem tedy první kdo ti odpoví,mam plno receptu a mužu ti je poslat pokud budeš mit zajem,bud po icq,nebo po něčem jinem.Jinak pokud jde o ty směsi neboj se je používat,ja je použivam někdy taky a jsem s nimy velice spokojeny.Jak se pořad dokola řika vše je lepsi jak kupovany boilies i s pripravenymi smesy.Jinak pokud budes trvat tak ti poslu recepty kde si musis vse udelat sam a s postupem ti taky poradim,jen pro me je nevyhoda v tom,že třeba kaseiny,moučky apod. je docela spatny sehnat,u nas je totiž nikdo s prodejcu nebere,protože to je zboži ktere se moc neprodava a pak akorad projde lhutou a jsou na tom prodelečny.Takže prvni radim zjisti si jestli to u tebe prodejce normalne prodava a pak se domluvime,samoz­rejme nezapomen na aromata,aktiva­tory,dipy apod.Jen jestli jeste muzu,tak pocitej jeste s tim,ze pokud budes chtit doopravdy nejake kvalitni boilies,tak jako že to budes kupovat sam tak to vyjde docela draho.Nikdo ti asi neproda par kapek aromata,musis celych 50ml koupit,sice to mas i na potom,ale z druhy stranky kdo porad dela stejny boilies,ja ne :-)) ) OZVY se rad ti pomuzu.papa

reagovat