Chytej.cz

Výroba Boilies necteno

2.9.2006 | Michal.K | 6.446 zobrazení | 11 odpovědí

Dobrý den, moc se neumím pohybovat na chytej.cz,chtěl bych se zeptat jak vyrobit bolies.Sháním nějaké učinné recepty které jsou dostupné a nechci nějaké předpřipravené směsi třeba od J.Těšínského.Chci všechno homemade ale nevím jak na to.Mohl by mi někdo napsat stránku s hodně recepty aniž bych nemusel použít kupované směsy a aby boilies bylo učinné.Někde jsme viděl na internetu ale už nevím kde.Stačil by mi postup + recepty.Chci mít boilies hodně a  také jím hodně zakrmovat aby si ryby navykly na boilie a aby dědkové masaři neměli šanci.

S pozdravem Michal

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 11. července 2011 v 17:28 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

Jakub Vagner> Kurnik,to si nemůžeš dát „normální“ nick?=-| :-)) Ve mě hrklo,že sám „Ó,nejvyšší“ sestoupil z hvězdných rybářských výšin mezi nás,obyčejnou rybářskou spodinu (jelikoš mu nesaháme ani po kotníky) a dokonce se sám zapojil do diskuze.Jsem se málem utopil v kávě,bo jsem si zrovna lokl:-D :-D :-D

reagovat
Pondělí 11. července 2011 v 16:09 @ Jakub Vagner reakce na …

Ja by som chcel poradiť ako sa da virobyť boilies uplne jednoducho a rychlo. Stači kupiť krmivo na Kapre Je uplne jedno ake.Zoberiete vajce rozbijete ho a date do misky bielok aj žltok k tomu dosipete krmivo. miešate v rukach až kym sa vam nespravy cesto z ktoreho v rukach šuliate tvarujete boilies možete robyť večšie ale aj menšie potom ich date do hrnca z vodou a uvarite . ak zavru tak skušate či stvrdli ak ano vyberiene date uschnuť a mate HOTOVE BOILIES . ktore vas nesklame. Sory za CHYBY

reagovat
Sobota 16. září 2006 v 18:27 ® Frostty
Frostty

Zdar Michale..ingre­dience najdeš zde pustil.cz a recepty kapripohoda.cz , hodně štestí:)

reagovat
Neděle 3. září 2006 ve 21:51 ® Time

Budu za ty recepty taky moc rád :-)

reagovat
Neděle 3. září 2006 v 17:51 ® CeP reakce na …
CeP

Klon> vzdyt uz to je zrizene v sekci nastrahy navnady: www.chytej.cz

reagovat
Neděle 3. září 2006 ve 14:51 ® Klon
Klon

tak jsem napsal Davidovi osobku,když nam udela kategorii tak Vam to tam všem šoupnu,když ne tak to poslu po mailech,tak uvidime papa

reagovat
Neděle 3. září 2006 ve 14:44 ® Klon
Klon

koukam je docela velky zajem,Možna by bylo lepsi to hodit sem na chytej do enciklopedie – recepty,ale odstavecek z nazvem boilies tam neni,jde tam udelat nebo to musi HaD???

reagovat
Neděle 3. září 2006 ve 13:35 ® Mysho 22 reakce na …
Mysho 22

Klon:Ked chceš možme nejake recepty pomenit mam tiež už nejake odskušane a zaroven aj za rozumnu cenu.Moj email dino221@azet.sk

reagovat
Sobota 2. září 2006 ve 21:04 ® Tomasinecek

Mohl bych taky poprosit o nejaky ten recept na mail?diky

reagovat
Sobota 2. září 2006 v 19:07 ® Zcuter reakce na …
Zcuter

myslíš, že by jsi mi mohl taky poslat nějáký ty recepty????třeba na Zcuter@atlas.cz ????

reagovat
Sobota 2. září 2006 v 17:57 ® Klon
Klon

Tak jsem tedy první kdo ti odpoví,mam plno receptu a mužu ti je poslat pokud budeš mit zajem,bud po icq,nebo po něčem jinem.Jinak pokud jde o ty směsi neboj se je používat,ja je použivam někdy taky a jsem s nimy velice spokojeny.Jak se pořad dokola řika vše je lepsi jak kupovany boilies i s pripravenymi smesy.Jinak pokud budes trvat tak ti poslu recepty kde si musis vse udelat sam a s postupem ti taky poradim,jen pro me je nevyhoda v tom,že třeba kaseiny,moučky apod. je docela spatny sehnat,u nas je totiž nikdo s prodejcu nebere,protože to je zboži ktere se moc neprodava a pak akorad projde lhutou a jsou na tom prodelečny.Takže prvni radim zjisti si jestli to u tebe prodejce normalne prodava a pak se domluvime,samoz­rejme nezapomen na aromata,aktiva­tory,dipy apod.Jen jestli jeste muzu,tak pocitej jeste s tim,ze pokud budes chtit doopravdy nejake kvalitni boilies,tak jako že to budes kupovat sam tak to vyjde docela draho.Nikdo ti asi neproda par kapek aromata,musis celych 50ml koupit,sice to mas i na potom,ale z druhy stranky kdo porad dela stejny boilies,ja ne :-)) ) OZVY se rad ti pomuzu.papa

reagovat