Chytej.cz

Vláčák trojdíl a proměnlivá délka necteno

1.9.2006 | Robur | 2.367 zobrazení | 10 odpovědí

Tak uvažuji o novém vláčecím prutu, a 1/ řeším jeho skladnost (proto trojdíl)2/ navíc jsem narazil i na to, že stejně jako u feedrů, už se snad dělá něco s měnitelnou délkou (někde se délka nemění, ale aspoň se prohazují špičky, takže pokud mně dáte typy budu rád. Délka tak 270 – 300 cm, prut citlivější 0 – 20g

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 5. září 2006 v 9:25 ® PV

Osobně si myslím, že trojdíly na vláčku mají budoucnost a stanou se velice oblíbeným artiklem. Tady u nás je trh velice konzervativní a malý, ale venku jsou zcela běžnou součástí nabídky. Osobně si myslím, že počet spojek, při současné a budoucí výrobní technologii, nemá zásadní vliv na akci prutu. Ostatně u muškařských prutů jsou vícedílné typy zcela běžné. Já, až si budu kupovat nový vláčák od 2,70m výše, tak půjdu do trojdílu. Sice cena bude vyšší, ale nebudu váhat.

reagovat
Úterý 5. září 2006 v 0:36 ® Koudy
Koudy

PV: to vážně netuším,asi proto aby se dosáhlo co nejlepší transportní délky…a je pravda že na převážení je to super

reagovat
Pondělí 4. září 2006 v 0:49 ® regulus reakce na …
regulus

ROBUR – na srazu ti ho ukážu. -:)))))))

reagovat
Sobota 2. září 2006 v 17:45 ® Robur
Robur

a co výměna špiček? Te´d už má dva favority, oba od dragonu, jeden trojdíl a druhý má zase 3 špičky.

reagovat
Pátek 1. září 2006 v 16:25 ® PV

Koudy: ale tenhle prut má celkovou délku pouze 2,40m – nechápu proč ho dělají v trojdílu.

reagovat
Pátek 1. září 2006 v 16:14 ® Koudy
Koudy

Tuto sezonu chytám s trojdílem(Berkley series one SES-803 ML,8´,4–24g) a naprostá spokojenost…ani nepoznávám rozdíl od dvojdílu…

reagovat
Pátek 1. září 2006 ve 14:20 ® Firetiger
Firetiger

Shimano má Travel Concept, něco z toho dovážejí i Gammarové, ale málo, prý po kombinaci horší akce a vyšší ceny není poptávka.

reagovat
Pátek 1. září 2006 ve 13:51 ® PV

No taky jsem o trojdílu uvažoval, zatím nevím o tom, že by se u nás prodávaly. A dát 345 baků se mi taky nechce.

reagovat
Pátek 1. září 2006 ve 13:39 ® Robur
Robur

NO jo, ale asi budu nakupovat u nás. Samzřejmě díky.

reagovat
Pátek 1. září 2006 ve 13:15 ® pupak

par vicedilnejch vlacaku mas tady

www.houseofhardy.com

www.sageflyfish.com

reagovat