Vyhledávání
Vláčák trojdíl a proměnlivá délka
1.9.2006 | Robur | 2.367 zobrazení | 10 odpovědí
Tak uvažuji o novém vláčecím prutu, a 1/ řeším jeho skladnost (proto trojdíl)2/ navíc jsem narazil i na to, že stejně jako u feedrů, už se snad dělá něco s měnitelnou délkou (někde se délka nemění, ale aspoň se prohazují špičky, takže pokud mně dáte typy budu rád. Délka tak 270 – 300 cm, prut citlivější 0 – 20g
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 5. září 2006 v 9:25 ® PV
-
Osobně si myslím, že trojdíly na vláčku mají budoucnost a stanou se velice oblíbeným artiklem. Tady u nás je trh velice konzervativní a malý, ale venku jsou zcela běžnou součástí nabídky. Osobně si myslím, že počet spojek, při současné a budoucí výrobní technologii, nemá zásadní vliv na akci prutu. Ostatně u muškařských prutů jsou vícedílné typy zcela běžné. Já, až si budu kupovat nový vláčák od 2,70m výše, tak půjdu do trojdílu. Sice cena bude vyšší, ale nebudu váhat.
reagovat - Úterý 5. září 2006 v 0:36 ® Koudy
-
PV: to vážně netuším,asi proto aby se dosáhlo co nejlepší transportní délky…a je pravda že na převážení je to super
reagovat - Pondělí 4. září 2006 v 0:49 ® regulus reakce na …
-
ROBUR – na srazu ti ho ukážu. -:)))))))
reagovat - Sobota 2. září 2006 v 17:45 ® Robur
-
a co výměna špiček? Te´d už má dva favority, oba od dragonu, jeden trojdíl a druhý má zase 3 špičky.
reagovat - Pátek 1. září 2006 v 16:25 ® PV
-
Koudy: ale tenhle prut má celkovou délku pouze 2,40m – nechápu proč ho dělají v trojdílu.
reagovat - Pátek 1. září 2006 v 16:14 ® Koudy
-
Tuto sezonu chytám s trojdílem(Berkley series one SES-803 ML,8´,4–24g) a naprostá spokojenost…ani nepoznávám rozdíl od dvojdílu…
reagovat - Pátek 1. září 2006 ve 14:20 ® Firetiger
-
Shimano má Travel Concept, něco z toho dovážejí i Gammarové, ale málo, prý po kombinaci horší akce a vyšší ceny není poptávka.
reagovat - Pátek 1. září 2006 ve 13:51 ® PV
-
No taky jsem o trojdílu uvažoval, zatím nevím o tom, že by se u nás prodávaly. A dát 345 baků se mi taky nechce.
reagovat - Pátek 1. září 2006 ve 13:39 ® Robur
-
NO jo, ale asi budu nakupovat u nás. Samzřejmě díky.
reagovat - Pátek 1. září 2006 ve 13:15 ® pupak
-
par vicedilnejch vlacaku mas tady
reagovat