Vyhledávání
Rybníky Dolní Žandov
1.9.2006 | Candátoman | 3.461 zobrazení | 11 odpovědí
Kolegové, potřebuji co nejvíce informací o revírech v Dolním Žandově nedaleko Chebu. Jedeme tam na podzim na kola a přímo u penzionu (Manský Dvůr), kde budeme bydlet jsou rybníky, na které vydává i správce penzionu povolenky. Co je tam za ryby? Je to soukromý revír? Koukal jsem, že blízko je také Jesenice a Skalka, takže je možnost lovu i zde, ale více mě zajímají ty rybníky v Dolním Žandově. Děkuji za informace.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 4. září 2006 ve 22:25 ® Shrek reakce na …
-
reagovat)))))
- Pondělí 4. září 2006 v 16:56 ® sharkcom reakce na …
-
Ach jo, zase jsi mi to nesežral…
reagovat - Pondělí 4. září 2006 v 16:37 ® Shrek reakce na …
-
to nevadííííí,aspoň uvidíme jak to tam bude vypadat.Nechám si u chaty vybagrovat krmnou lavici na kapřouny
reagovat))))
- Pondělí 4. září 2006 v 16:10 ® sharkcom reakce na …
-
V každym případě nějakou pořídíme nebo stlučem… buch buch a je to !! Akorád že se bude Skalka celá příští rok vypouštět a bude zákaz rybolovu. ( nízký stav vody ) dostaly od skopčáků dotaci na odbagrování rtuti..
reagovat - Pondělí 4. září 2006 v 15:55 ® Shrek reakce na …
-
Ideálek.Osobka přišla,takže si Tě uložim.
Sharkcom: to záleží na BoBovi,jestli nám tam tu loď zaparkuje.
reagovat - Pondělí 4. září 2006 v 10:57 ® Candátoman
-
Díky kluci za pozvání. Budu tam pravděpodobně 28.9.-1.10., ale to záleží na počasí a okolnostech. Takže Vám snad během dneška pošlu do osobek svůj mobil a budu se těšit na setkání.Předem díky za spojení na vás. V daném týdnu se potom domluvíme blíže. Čis.
reagovat - Pondělí 4. září 2006 v 9:57 ® sharkcom reakce na …
-
Jasný. Až tam budeš, dej vědět, provedeme tě po skalce. Specialitou Skalky jsou asu boleni. Nejvíc se tu chytaj na hauzra, tedy peří. Hit loňské sezony byla zrzavá barva. Letos boleni ještě nezačali pořádně jít. Ale to přijde. Jinak asi taková klasika. Skalka je taková víc kamenitá, užší a hluboká. Jesenice je takovej velikej ,,rybník,, mělčiny i hloubky. Písčité dno. Jinak se chytá na vše co jinde, o žádné specialitě nevím. Alivio: Počkej na boleny na jezeře Skalky z lodě… Tam se chytaj největší kusy, který jsou daleko od břehu…
reagovat - Pondělí 4. září 2006 v 8:16 ® Shrek reakce na …
-
no vté době bych už měl bydlet přímo na Skalce,tak bychom mohli vyrazit spolu.Myslim si,že by se určitě někdo přidal,že jo Vláďo?Mám na Skalce nevyřízenej účet s jednim bolenem!!!!
reagovat - Pondělí 4. září 2006 v 7:57 ® Candátoman
-
Díky kluci za rady, ikdyž jste mi nic k danému revíru neporadili
reagovat)! Kdyby se vám chtělo mi napsat více o Jesenici či Skalce hoďte mi to prosím do osobky. Myšleno kde se tak chytává, na co tam rybičky reagují, jestli se tam třeba pravidelně nevykrádají auta, atd. Budu jenom vláčet, takže každá rada dobrá. Ještě jednou díkas.
- Sobota 2. září 2006 v 10:39 ® sharkcom
-
Sem z Chebu a o Žadnově nic nevím. Pravda je taková, že na Jesenici je to pár kiláčků.
reagovat - Pátek 1. září 2006 v 15:36 ® Shrek
-
Bohužel o Žandovských rybnících Ti nepovim nic,ale být tebou,tak na ně házim bobka a starám se spíš o tu Jesenici,nebo Chebskou Ohři 18.Moc jsem Ti nepomohl,ale je to dobře myšlená rada.
reagovat