Vyhledávání
magicbobbers
30.8.2006 | ART | 3.227 zobrazení | 9 odpovědí
dneska jsem to vyhral v soutěži ale nevim jak se s tim zachází a co se na to chytá neví někdo
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 1. září 2006 v 15:40 ® Greenpoint
-
Já osobně MB nemám, ale kolega s tím letos na Orlíku přišel jako se zázrakem. Počáteční nedůvěra veliká, výsledky překvapivé
reagovatJednak se nám stalo jen jednou, že se nerozložila (byli jsme trubky a zátěž navlíkli obráceně), jinak fungovala bez chyby. Spíš z legrace jsme zkusili pop-up boilie s délkou návazce asi 80 cm a spletl se kapřík kolem 45. Na dravce to v té době bylo úplně na pytel, takže nám tohle nepomohlo. Ale záběr se (na stojaté vodě) pozná úplně normálně – na policajtovi, indikátorem nebo prostě nějak. Vlasec je průběžný, takže žádný problém. Ale pro nahazování je prut se zatížením do 100 gr. úplné minimum!
- Pátek 1. září 2006 ve 12:01 ® slimak reakce na …
-
je to na dravce…na sumce s menší nástražní rybou použitelný…
reagovat - Pátek 1. září 2006 v 11:52 ® ART
-
to by mě zajímalo jaká ryba dokáže potopit takovouhle krávu snad jenom sumec
reagovat - Pátek 1. září 2006 v 11:41 ® slimak reakce na …
-
potopením..jízdou…
reagovat - Pátek 1. září 2006 v 9:57 ® ART
-
jo a jeste jedna otazka jak se pozna zaber ryby
reagovat - Čtvrtek 31. srpna 2006 v 17:24 ® Kosmik
-
Taky jsem si to pořídíl, ale ještě jsem neměl čas to pořádně vyzkoušet, vyžaduje to opravdu silnější prut, jinak dle návodu.
reagovat - Čtvrtek 31. srpna 2006 v 17:02 ® modrak
-
Dle instruktážního videa, je to to nejlepší, co je možné na českém rybářském trhu zakoupit. Vhodné pro lov kaprů, dravců, bílé ryby … Já jen čekám kdy s tím někdo začne vláčet, feedrovat, nebo dokonce dělat mouchu. Ne vážně, jako odhazovaná bójka asi použitelné, ale já bych dal přednost systému nahození pomocí dvou prutů, než mlátit s nastraženou rybou do vody.
reagovat - Čtvrtek 31. srpna 2006 v 16:18 ® kulin
-
je to na hovno
reagovat - Středa 30. srpna 2006 ve 21:14 ® HaD
-
je to na dravce
reagovat)