Vyhledávání
Zima už se blíží:-( Poraďte boty
30.8.2006 | okoun 1 | 37.179 zobrazení | 258 odpovědí
Zima už je,jak to tak vypadá za dveřmi.Jaké máte zkušenosti s rybářskou obuví?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 4. listopadu 2012 v 17:41 ® sethy
-
Kdyby někdo chtěl, mám doma navíc tyhle botky http://www.sportisimo.cz/…ts-wp/35894/ Párkrát jsem v nich byl (mám je druhý rok), ale zvolil jsem špatnou velikost, takže se na ně doma jen práší. Za nějakou rozumnou cenu bych je přenechal
reagovat
Velikost 45, ale řekl bych že jsou spíš na nohu 44 (já mám 45 a potřeboval bych o číslo větší). Kdyžtak napište do osobní pošty. Cena by byla do tisícovky i s poštou. - Neděle 4. listopadu 2012 v 17:33 ® MIG-35 reakce na …
-
jajco> Každá membrána v botě de brzo do kopru v ohybu. Prostě se rozláme. Rybářský boty nekupuju. Většinu věcí mam s outdorů prodejen. Značku bot preferuju Trezeta,Garmont. Ale je jich nepřeberný množství. Já beru jen celekožený co nejmíň švů a impregnuju je voskem. A to můžu pak i stát ve vodě a drží.
reagovat - Neděle 4. listopadu 2012 ve 13:36 ® Martin Mošna reakce na …
-
Alivio> by jsi se divil…mám moc starostí… a nesměj se
reagovat - Neděle 4. listopadu 2012 ve 13:19 ® Shrek reakce na …
-
Martin Mošna> hele, to neřeš.
reagovatCo ty víš ve svém věku o pojmu „STAROST“ ?
- Neděle 4. listopadu 2012 v 9:49 ® Martin Mošna reakce na …
-
Alivio> ale potom mít starosti s posláním zpět…
reagovat - Neděle 4. listopadu 2012 v 8:29 ® Martin Chmelík reakce na …
-
jajco> to není o propagaci prodejce, tedy Sportisima. Jen rada, že prestižní značka COLUMBIA dělá perfektní obuv, která může vyhovovat i třeba rybářům. Hodnotím to, co sám mám už nějaký ten rok. Odkaz byl pouze informační, kdybych hledat jinde, podobnou botu bych asi našel i u jiného prodejce.
Jinak musím poznamenat, že češtinská úroveň některých pistatelů je přímo žalostná. Je smutné, když někdo neovládá ani základy mateřského jazyka. Pane kolego, slyšet se píše s tvrdým Y. Nějakým botám možná chybí membrány, někomu však mozkové blány.
reagovat - Sobota 3. listopadu 2012 ve 23:04 ® Shrek reakce na …
-
Martin Mošna> zřejmě ve svém věku neznáš obchodní zákoník – máš do 14ti dnů nárok zboží nepoužité vrátit. S tím musí provozovatel e-shopu počítat. Takže asi tak.
reagovat - Sobota 3. listopadu 2012 ve 23:02 ® cujo reakce na …
-
Martin Mošna> víš, hodně z nás je v obchodě prvně vyzkouší a pak je objedná z netu, kde je to kolikrát až o půlku levnější…
reagovat - Sobota 3. listopadu 2012 ve 22:43 ® Martin Mošna reakce na …
-
Alivio> Potom až to nasadíš doma na nohu tak se můžeš divit…
reagovat - Sobota 3. listopadu 2012 ve 22:40 ® jajco
-
Firmu Sportisimo bych moc propagovat nechtěl!Koupené boty,samozřejmě v akci,protože české ucho na to sliší!Membrána,nebo blána,kdo ví co s nápism GORE-TEX a ouha,vono mi do boty nějak prosakuje!
reagovat - Sobota 3. listopadu 2012 ve 22:37 ® Shrek reakce na …
-
Martin Mošna> a v čem to je lepší?
reagovatMyslíš, že je v obchodě seženu za ceny, jaké jsou na netu?
- Sobota 3. listopadu 2012 ve 22:30 ® Martin Chmelík
-
Zimní obuv na ryby zásadně nekupuji v rybářských potřebách. Všechny značky jsou nesmyslně předražené, mám pocit, že si někdo myslí, že rybář je blb, co je ochoten vyhodit mraky peněz za boty, které jsou v barvě zelené, hnědé či camu. Osobně doporučuji zajít třeba do Sportisima a podívat se na boty zn. Columbia nebo ICEBUG. Já mám už čtyři roky jedny Columbie (byly zlevněné ze 4200 na 1900 Kč), které jsou do –60°C, chodím v nich na led na dírky, často stojím v ledové vodě a nohy jsou v suchu a teple. A boty stále jako nové! Tady je odkaz na něco podobného: http://www.sportisimo.cz/…-plus/27726/
Můj názor nikomu nevnucuji, ale když to porovnám se zde zmiňovanou botou Hunter, tak Columbia je úplně jinde. Je to bota dělaná primárně do hor a pro rybáře je skvělá. Kam se hrabe třeba i mnohými opěvovaná zn. Rocky.
reagovat - Sobota 3. listopadu 2012 ve 22:27 ® Martin Mošna reakce na …
-
Alivio> Nebylo by lepší si pro boty zajit do obchodu?
reagovat - Sobota 3. listopadu 2012 ve 21:05 ® Shrek reakce na …
-
hraji> děkuji Ti za názor. I z Tvého příspěvku jsem pochopil, že Huntery jsou na zimu dobré. Tak si objednám Huntery, snad budu spokojenej i já. Díky
reagovat - Sobota 3. listopadu 2012 v 18:02 ® Martin Mošna reakce na …
-
hraji> Podobný sem měl..ale byly o moc levnejší
reagovat - Sobota 3. listopadu 2012 v 15:01 ® hraji
-
Já sám jsem si před takovými sedmi roky koupil zde zmiňované Huntery. Slouží mi perfektně celou tu dobu, používám je ovšem pouze pokud je skutečná zima, jinak chodím v kožených botách s beránkem a vysokou podrážkou, aby dobře izolovala od země. Syn si vloni koupil na zimu boty od firmy SPRO. A zatím si je velmi pochvaluje. http://rybar.braunstar.cz/…-spro-vysoke a až mi odejdou Huntery a SPRO bude ještě sále tyhle boty dělat, koupím si je taky.
reagovat - Sobota 3. listopadu 2012 ve 14:51 ® Martin Mošna reakce na …
-
MIG-35>
cujo> y/i mě nepřehodili barva je taky stejná… už sem psal proč pišu tak hnusně…
reagovat - Sobota 3. listopadu 2012 ve 14:50 ® Martin Mošna reakce na …
-
jajco> Tak sem tu fotku potom dej…sem zvjedav…za hodinu na ně taky jdu…A zítra možná s feederem.
reagovat - Sobota 3. listopadu 2012 ve 14:49 ® Martin Mošna reakce na …
-
troutkiller> Občas…Na tomto počítači nemohu být dlouho…Stolní Pc se rozbilo tak sem na sestřiném notebooku a ta mě tu dlouho nenechá.
reagovat - Sobota 3. listopadu 2012 v 10:04 ® troutkiller reakce na …
-
Martin Mošna>Mužu se tě zeptat zda po sobě to co píšeš čteš???
reagovat - Sobota 3. listopadu 2012 v 7:43 ® jajco reakce na …
-
Martin Mošna> V neděli si jdu pro metrovku,tak sem taky dám fotku.
reagovat - Pátek 2. listopadu 2012 ve 22:52 ® MIG-35 reakce na …
-
cujo> Tak to mi ty parchanti taky dělaj. Asi budu mušet reklamovat noťas.
reagovat - Pátek 2. listopadu 2012 ve 22:46 ® cujo
-
MIG-35> hlavně mu přehodil i/y
reagovat - Pátek 2. listopadu 2012 ve 21:24 ® MIG-35 reakce na …
-
Martin Mošna> Co pa, máš černou klávesnici místo bílý??
reagovat - Pátek 2. listopadu 2012 ve 21:17 ® Martin Mošna reakce na …
-
jajco> tvuj přístup ke všemu se mi líbí…Rád bych vyšel s feederem…už ho dlouho neprovjetral…teď sem spíš přívlačil…Přemášlím že si sem ted dam jako profilovou fotku tu štiku
reagovat…Tak jestly o víkendu někam pujdeš tak ať se ti daří…
Omlovam se za dnešní chyby…Pišu na notebooku…nejsem na to zvyklí.
- Pátek 2. listopadu 2012 ve 21:07 ® jajco reakce na …
-
Martin Mošna> Kačli na fotku,zítra běř na ryby a dej sem fotku ryby.
reagovat - Pátek 2. listopadu 2012 ve 21:05 ® Martin Mošna reakce na …
-
jajco> jo jo ja zustanu tech mich…sou i pjekné uz to neni jen jedna barva
reagovatjako driv.Mužu ti je vyfotit…
- Pátek 2. listopadu 2012 ve 21:03 ® Martin Mošna
-
jenže na led maji blbej vzorek…on je moc tvrdej…
reagovat - Pátek 2. listopadu 2012 ve 21:02 ® jajco
-
Martin Mošna> Já jen dával tip na co se můžou ostatní podívat.
reagovat - Pátek 2. listopadu 2012 ve 21:01 ® Martin Mošna
-
Alivio> Do toho musis koupit vložky…ale me uz sou malý tak kdyby nekdo mel zajem…
reagovat