Chytej.cz

{Bydlení u vody} necteno

30.8.2006 | Jarda carp | 6.301 zobrazení | 45 odpovědí

Možná,že i vy trávíte svůj volný čas u vody víc,než je zdrávo a občas u vody i přespíte.Chtěl­bych vědět co to je za nesmysl rozlišovat stan s podlážkou a bez podlážky a jaký v tom je zásadní rozdíl…Mám kamaráda,který kontrolovaný rybářskou stráží se ihned dozvěděl,že je bez papírů,protože má postavený stan.Jaký byl údiv strážce vesmíru,když zjistil,že plátěná podlážka je ze stanu vyříznutá, tudíš je vše v pořádku…Nechápu také omezení časové doby lovu,protože mi ryby nejvíc berou po 24.hod..V Angli­i,Německu,atd,at­d,podobná omezování dávno neplatí…co vy na to ?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Středa 30. srpna 2006 ve 14:09 ® modrak reakce na …
modrak
  1. Ještě jsem neviděl, že by se tráva vzpamatovala do druhého dne po čtrnáctidenním stanování.
  2. Pokud budeš lovit na jednom fleku dostatečně dlouho, tak tu trávu vydřeš i bez přístřešku.
  3. Holt protože se v přírodě chováme jako dobytek (míněno nikoliv pouze rybáři) tak asi proto je u nás dovoleno táboření pouze na vyhrazených místech.
  4. Pokud jde o mě, tak když jsem se dříve dokázal urvat na vícedenní vycházku, řešil jsem to karimámou a celtou, někdy v případě velkého vlhka houpací sítí.
reagovat
Středa 30. srpna 2006 ve 13:58 ® kkarlos
kkarlos

modrak: heh, tak co resis? jen si to tak ftipne napsal hhh :-)) )

reagovat
Středa 30. srpna 2006 ve 13:39 ® kopi
kopi

modrak- Mělo by to bejt jako na Slovensku v noci můsíš mít rosvíceno abys byl vidět.
Jo a prubněte někdy dát vedle sebe přístřešek s podlážkou a bez výsledek je jasný po podlážce se tráva do dne vztyčí ale bez je vydřená.

reagovat
Středa 30. srpna 2006 ve 13:26 ® modrak reakce na …
modrak

kkarlos: Tak on sumec, candát, mník, úhoř … nechodí od půlnoci do čtyř spát? No já jsem si vždycky myslel že jo. A od září že chodeji spát už v deset, protože jim skončily prázdniny. :o(

reagovat
Středa 30. srpna 2006 ve 13:06 ® Jarda carp reakce na …
Jarda carp

V životě po nás nezůstal,jaký-koli bordel u vody,dokonce obracíme kameny opálenou stranou k zemi a vracíme je na původní místo.Je mi úplně jasné,že všude se nemůže stanovat nebo kempovat,ale zakázaných oblastí je aspoň u nás v Severočes.kraji spousta..Např. Labe od Ústí nad Labem do Lovosic je chráněnou krajinou oblastí atd.což je úplně v pořádku.Když už najdu lokalitu ,kde kemp není vysloveně zakázaný,myslím si ,že stan nebo přístř.,určitě postavím a ani to nikdo nepozná a o to zřejmě asi nejvíce jde. S pozdravem Jarda

reagovat
Středa 30. srpna 2006 ve 12:56 ® kkarlos
kkarlos

modrak: heh, vse krasne… – 4) to je pravda, ale nepopiram ze na dost revirech se boji i ve dne a proto tam raci vubec nechodi, 1)jj, ryby se zotavujou, to teda sorry, ale to se mi zda jako naprosta kravina…:D treba stiky a sumci taky nedajpo 12 hodine v cervenci klid rybickam a nezacnou je jist az ve 4, 2) ze se v noci vic pytlaci je pravda, a proto by bylo slozitejsi odhalit pytlaka a to ze je v noci lovit vic nebezpecnejsi je taky pravda, ale je tu zde spoustu blaznu kteri by i brodili zvesela v rece po pul noci a vesele vlaceli, bohuzel k nim patrim i ja… :-D

reagovat
Středa 30. srpna 2006 ve 12:55 ® Jarda carp reakce na …
Jarda carp

jj

reagovat
Středa 30. srpna 2006 ve 12:49 ® HaD reakce na …
HaD

modrak: to vše zní hodně rozumně…konečně jsem to pochopil :-D

reagovat
Středa 30. srpna 2006 ve 12:45 ® modrak reakce na …
modrak

Pif: Jak už bylo několikrát řečeno, je nutné omezit dobu lovu protože:

1. Ryby potřebují min. 4h denně na zotavení.
  2. V noci se hrozně pytlačí.
  3. Rybaření v noci je pro lovící velice nebezpečné.
  4. RS se potmě bojí více než ve dne.
  5. Aktuálně – Ve tmě nejsou vidět vodiče Vn (souvisí s 3).

Z toho jasně vyplývá, že 24 hodinový lov je zhola nemožný. :o)

reagovat
Středa 30. srpna 2006 ve 12:21 ® Kouba
Kouba

NO nekdo me rikal ze kdyz du na ryby a anesmi se tam stanovat a tak kdyz mam stat s onimatelnou podlazkou a tu podlazku odelam tak se to ta povazovat za rybarsky prstresek nebo bivak a to prej potom muzu mit aji v zakazu stanovaní???

reagovat
Středa 30. srpna 2006 ve 12:21 ® pif
pif

příchy.proč je lov 24 hodin kravina?naopak zákaz mě připadá nelogický.pokud máš argumenty na podporu zákazu,moc by mě zajímalo jaký.a k tomu stanování,je jenom dobře,že je to zakázaný.borde­lu,randálu a dalších aktivit by jen přibilo,to bych si mohl rovnou sednout na obecní rybník,když je tam pouť-:)))

reagovat
Středa 30. srpna 2006 v 11:28 ® Prichy reakce na …
Prichy

robur: jj, ohniste plna bordelu apod.

jinak 24 hod je kravina

reagovat
Středa 30. srpna 2006 v 10:59 ® Robur
Robur

no, minimálně po stanu bez podlážky nezůstatne bílý flek, otázka je, zda tam pam není flek vychozený. Ale při vašem postupu by pak skoro nikdo nechodil do kempů a zavládla by anarchie. z nejhezčích míst ba se pak stala tábořiště atd.

reagovat
Středa 30. srpna 2006 v 10:20 ® slimak reakce na …
slimak

Taky připojuji svůj plný souhlas.Rešit s nějakým zakomplexovanym kokotem jestli přístřešek má podlážku či nikoliv mi přijde jako zhovadilost a o chytáni do půlnoci si myslim to samý,pač přes léto jsem furt na sumcích…snad se to jednou změní a spousta slušnejch rybářů bude mít po půlnoci klid.

reagovat
Středa 30. srpna 2006 v 1:29 ® kopi
kopi

Plně s tebou souhlasim je to zbytečná buzerace. Měl by bejt 24hodinovej lov aspon v letních měsících. Taky chytam přes půlnoc, všechno pouštim tak na mě prděj, ale dřív mi za to papíry sebrali. Podobně u vody přebývám já.

reagovat
foto/forum/2006/th-img844.jpg
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1