Chytej.cz

Lov na tzv pánačka necteno

29.8.2006 | Carpboy | 3.824 zobrazení | 14 odpovědí

Co říkate na tuto variantu lovu na bolies?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 2. září 2006 v 11:48 ® Kouba
Kouba

A je taky dobra na kamenech :-)) ))

reagovat
Pátek 1. září 2006 v 11:44 ® MiK
MiK

Myslím, že sestava na panáčka má dvě zásadní výhody: 1)při silně zabahněném dně se sestava tolik nezaboří do bahna 2)plovoucí boilie celou sestavu odlehčí. Při nasátí kaprem se tudíž háček dostane hlouběji do rybí tlamky. Při vyplivování sestavy tedy vzrůstá šance, že se háček v kapří tlamce zachytí.

reagovat
Čtvrtek 31. srpna 2006 ve 23:41 ® Prichy reakce na …
Prichy

Klon: no me to jen napadlo.....nekdy staci nejaka obmena, vzdyt to znas

reagovat
Čtvrtek 31. srpna 2006 ve 23:38 ® Klon
Klon

Prichy: jestli jsem to dobre pochopil,tak asi myslis techniku primo na plovouci boilies,jestli jo,tak je to tak jak pises,neni stanoveno jak dlouhy musi byt navazec,to zalezi na tobe.Takhle chytam v lete na Labi když jsou ryby ve sloupci,ale na Labi jsem na to vytahl par kousku,myslim že to je tim,že tam je silny proud a ten boilies stejnak drzi u dna,ale muze to byt dost ucine na klidnych vodach v lete.

reagovat
Čtvrtek 31. srpna 2006 ve 23:15 ® Milky reakce na …
Milky

Vůbec ne, mám z toho bžundu :o) Občas tu někdo vystartuje a jen jeho názor je ten správný, už se tím nezatěžuju.

reagovat
Čtvrtek 31. srpna 2006 ve 13:29 ® Prichy reakce na …
Prichy

Klon: jasne jasne…taky tam byl smajlik :-) ,kaprarine (krome toho, ze jsem si precetl asi 200 clanku, jeste nez jsem zacal rybarit, ktere co si budeme rikat jsou napsany pro komercni ucely) nerozumim…jen mi nekdy pripada, ze se kruh „uzavira“…spis nez kaprarinou, bych lov na panacka nazval prezentaci nastrahy v principialnim slova smyslu :-) , protoze „vlastne totez“ se deje pri feederu ci plavane. Muzes nastrahu polozit na dno, par centaku nade dno, nebo do sloupce.....mi­mochodem dava se v kaprarine plovouci kulicka a treba 0,5m navazec nade dno?…opravdu netusim…

reagovat
Čtvrtek 31. srpna 2006 ve 12:47 ® Klon
Klon

Prichy : nemusí být člověk kaprař,ale myslím že člověk který je kaprař tak má víc zkušeností,sa­mozřejmě dočteš se mnoho informací s članku at internetových nebo v provedeni nějakeho časopisu,ale real je real.Souhlasím se všemi názory a respektuji je.Neříkam že kaprařina je nejaka velka věda,pro mě je třeba větší věda přívlač,provozuji jí 2 rokem a ůspěchy nic moc a to nemluvím o muškaření,na to jsem si ještě ani netroufnul,přitom mě tento rybolovny způsob přímo fascinuje. Milky : jsem rád že to bereš s rezervou a že ses neurazil,nechtěl jsem nějak rejpat ač to tak asi vyznělo.Dikes.

reagovat
Středa 30. srpna 2006 ve 22:14 ® Prichy
Prichy

klon: musi byt clovek kaprar :-) , staci, kdyz cte obcas nejaky platek (at jiz papirovy ci internetovy):-) ......nic…u nas na panacky chytaji i na nebahnitem dne, ja osobne si to vysvetluji tak, jako kdyz mi na feeder nejdou, nebo jsou jen obcasne, dame sendvic s rohlikem ci necim jinym plovoucim a rozdil muze byt velmi veliky.

PS: jinak jen teoretizuju…kaprar opravdu nejsem a zatim se ani nehodlam na toto dat

reagovat
Středa 30. srpna 2006 v 17:02 ® JarKoto

tahle metoda je nejlepší při bahnitém dně.

reagovat
Středa 30. srpna 2006 v 15:02 ® Milky reakce na …
Milky

fé poho!

reagovat
Středa 30. srpna 2006 ve 14:59 ® Klon
Klon

Milky,snad ses neurazil??? ja tvuj nazor respektuju.TY si napsal svůj názor podle tvych zkušenosti,ja zase svuj a o tom to tu je ne??? :-)

reagovat
Středa 30. srpna 2006 ve 13:08 ® HaD
HaD

já pokud vím, tak kamarád na něj letos chytil na jednom poměrně těžkém revíru dost slušných ryb

reagovat
Středa 30. srpna 2006 ve 12:37 ® Kouba
Kouba

best of all

reagovat
Středa 30. srpna 2006 ve 12:14 ® Milky
Milky

Já bych napsal názor, ale Klon by mě zase „sjel“ … jak Lužnici!

reagovat