Vyhledávání
kradez vercajku
29.8.2006 | hlino | 2.555 zobrazení | 22 odpovědí
chcel by som sa spytat ci ked ukradnu pruty pri vode ked spim ma vyznam volat policajtov alebo to nechat tak
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 30. srpna 2006 ve 22:22 ® hlino reakce na …
-
bohuzial ne
reagovat - Středa 30. srpna 2006 ve 22:09 ® Bobson
-
hlino- NEZAPOMĚL JSI JEN TAK VZÍT PRUTY SEBOU NA RYBY A NAHODIT ? PO OPICI JAK SES VYSPAL,TAK JSI NA TO ZAPOMĚL ?
reagovat - Středa 30. srpna 2006 ve 22:05 ® CeP
-
hlino & Luban> a jee… koukam ze se zase dva sesli!
reagovat))
- Středa 30. srpna 2006 ve 21:24 ® hlino reakce na …
-
ma neser keby som nesedel tak mas pruty vo vode
reagovat - Středa 30. srpna 2006 ve 21:14 ®
-
hlino:nemáš na rybách toľko chlastať!Tak už teraz chápem,prečo u prútov v noci stále sedíš-:)))
reagovat - Středa 30. srpna 2006 v 17:46 ® hlino reakce na …
-
ja som z BA
reagovat - Středa 30. srpna 2006 ve 14:20 ® ywan
-
hehe, niesi náhodou z okolia DK ??? Tam minulý rok ktosi čistil brehy od udíc, každú noc aspon 6ks, odpálený vlasec, udice preč a chlapi spokojne spali v aute
reagovat)
- Středa 30. srpna 2006 ve 13:21 ® kopi
-
Příště si natahni kolem místa vlasec ten dej do nákýho starýho hlásiče za něj náký závaží. Až to zapípá vystartuj se sekerou a pár jim jich třepni, ale bacha at to neni RS.
reagovat - Středa 30. srpna 2006 ve 12:20 ® qwerty reakce na …
-
záleží na tom, jaký máš pouzdro na povolenku
reagovat - Středa 30. srpna 2006 ve 12:13 ® Milky reakce na …
-
U nás nepatří sekyra k povinné rybáčské výbavě a umlátit zloděje povolenkou by asi trvalo nepoměrně dlouho :o(
reagovat - Úterý 29. srpna 2006 ve 22:13 ® hlino reakce na …
-
ale z jednej stranky je dobre ze som spal lebo keby som sa vtedy zobudil tak s policajtami riesim vaznejsie problemy v tu chvilu by som ho asi zabil sekeru som mal po ruke a vtedy by som nerozmyslal ci ju pouzit
reagovat - Úterý 29. srpna 2006 ve 22:13 ® Milky
-
Výbornej nápad s těma policajtama. Taky to napiš do blesku a Na vlastní oči a od TeLe TeLe. Národ se rád u TV baví :o)
reagovat - Úterý 29. srpna 2006 ve 22:11 ® hlino reakce na …
-
netreba zbytocne pokusat a to co nemusi byt vonku nech je skovane a treba dodrziavat straz ked sa chyta alebo to dat aspon do predsiene stanu lebo ludia su svine
reagovat - Úterý 29. srpna 2006 ve 22:08 ® hlino reakce na …
-
viesco ale mne sa tie pruty pomaly dotykali stanu a este k tomu aj pipac bol zapnuty takze ked bral z prut mozna aj zapipal ale co ked som kurnava chrapal jak zarezany pred tym noc som hliadkoval a teraz som bol unaveny z tepla aj z toho cuca a nasraty som bol na par drobnosti
reagovat - Úterý 29. srpna 2006 ve 22:01 ® CeP reakce na …
-
no kdyz si ted uvedomim jak nocujeme na srazech HDU… veskerej vercajk vybalenej venku… to by se nejakej hajzlicek napakoval. tfuj tajxl. priserna predstava.
reagovat - Úterý 29. srpna 2006 ve 21:58 ® CeP reakce na …
-
hlino> no ja jsem si to myslel. kazdopadne by stejne jeste stalo za uvahu sepsat co ti ukradli a hodit nejaky oznameni nejen tady, ale i na www.mrk.cz a www.ryby.sk. taky se to mozna dodatecne vysmejou, ale treba si nekdo vzpomene ze videl nekde v bazaru neco co by odpovidalo popisu. no asi taky zadna slava.. co…
reagovat - Úterý 29. srpna 2006 ve 21:55 ® hlino reakce na …
-
tak to je jasne to bolo 1.krat co som nechal pruty pred stanom ked som isiel spat a nezbalil som ich a samozrejme aj posledny
reagovat - Úterý 29. srpna 2006 ve 21:51 ® kkarlos
-
hlino: do budoucnosti bych si raci daval pozor…
reagovatnude to jednodussi…
- Úterý 29. srpna 2006 ve 21:48 ® hlino reakce na …
-
tak to uz je teraz jedno to uz je 2mesiace dozadu ale do buducnosti to radsej spravim
reagovat - Úterý 29. srpna 2006 ve 21:46 ® hlino reakce na …
-
nie lebo boli vytiahnute a zmizla aj flasa cuca
reagovat - Úterý 29. srpna 2006 ve 21:45 ® CeP
-
hlino> IMHO ma; ale hned. ne az za tyden. sice budes mit z ostudy kabat, ale taky se muze stat ze casem dostanes svy pruty zpet. treba to byl profesionalni zlodej a treba se splete…chytej ho…nebo vyberou nejakyho prekupnika a taky dobry, pac budou mit tvoje pruty v evidenci. no snad to nebude marna nadeje.
reagovat - Úterý 29. srpna 2006 ve 21:31 ® Robur
-
a nebyla to ryba?.-))
reagovat