Vyhledávání
Da se sehnat dobrý feedrový prut do 800kč???
29.8.2006 | Kouba | 8.279 zobrazení | 34 odpovědí
Jeden kamarad mi řekl ze se da sehna dobry feedrovy prut za 600kč rad bych vedel jestli je to mozne a jetsli jo tak kde ??? chtel bych nejakej poridit sem ochotnej do toho dat i trosku vic:)))))))
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 8. prosince 2006 ve 23:58 ® Prutos reakce na …
-
Nebylo tohle zbytečný? Koukej vychladnout…
reagovat - Pátek 8. prosince 2006 ve 23:53 ® DonFischerman reakce na …
-
Jak rozbíjej,hele Foreste máme ho se Slávkem asi tak o 2 roky dýl než ty a nic se nestalo,co to meleš za sra.ky,je možný že ti drží protože si na něj eště nic nechyt,nes.r se do našich prutů.
reagovat - Čtvrtek 28. září 2006 v 11:46 ® NOVAS reakce na …
-
Zdravím.Má někdo tip na teleskopický feeder-medium? Nedaří se mi ho sehnat.Nekamenujte mne,chci ho kvůli skladnosti.Díky
reagovat - Středa 27. září 2006 ve 23:52 ® RadekS reakce na …
-
Zdravím ve spolek. Tuto sadu jsem si nedávno rovněž pořídil. Protože značka Shakespeare se mi po zkušenostech z dřívějška jevila jako jediná, které se dá věřit, chtěl jsem zjistit, co dokáží vyrobit za tak nicotnou cenu. Byl jsem pozitivně šokován. Prut je překvapivě dobře a pěkně zpracovaný. Vůbec nechápu, proč je tak levný. Uvítal bych ještě jednu jemnější špičku (nevíte někdo, kde se dá objednat?), ale jinak opravdu není čeho litovat. Naviják je naopak obyčejný, chod má však subjektivně tišší a jemnější, než například synovo Trabucco se šesti ložisky a o dost vyšší cenou, než tento celý komplet i s prutem. Otázkou je, jak dlouho tento stav vydrží. Silon, který na něm byl namotaný, je ovšem děsný. Ihned byl nahrazen slušivým Colmicem 0,185, který nelze v ruce přetrhnout. Pěkný den, Radek.
reagovat - Středa 13. září 2006 ve 12:23 ® Bobson
-
Zcuter-my jsme si je koupili spolu a já jsme taky spokojen s tím feederem za těch 800kč Shakespeare.Je to pravda,že pro nás začátečníky co se týče feederu to bohatě stačí,ale do budoucna určitě něco lepšího si koupím.Na ten feeder mám chyceného kapra nej 50cm.a štiku 54cm.
reagovat - Neděle 10. září 2006 v 15:55 ® Kouba
-
Plati jeste ta nabidka???
reagovat - Neděle 3. září 2006 ve 2:46 ® mirmen
-
proutky, na které se dá chytat na feeder.špičku, se dají ve výprodejích sehnat skutečně už od nějakých 600 – 800 Kč. Sice samozřejmě nemají blanky na úrpvni prutů v jiných cenových relacích, ale chytat se na ně dá slušně a i docela velké ryby. Jeden známý na feeder prut Shakespeare Mustang ( který se např. v Brně doprodával ve stánku PSK Sport za asi 600 Kč ) na něj dokonce chytnul kapra asi 76–78 cm. Jiný známý chytá úspěšně na starý plavačkový prut Sona ( sklolaminátový teleskop ), který jsem upravil podle návodu na z www.onarb.sk ( výroba feeder udice). Proutek koupil v nějakém bazaru za cca 50 Kč, špička stála 160 Kč a potřebné očko s objímkou asi 35 Kč . Náklady na jeho fídrové chytání obnášely asi 250 Kč celkem. Pokud vím, tak má na břehu už kapry někde mezi 55 – 65 cm. Tenhle proutek je jemný, takřka parabolický.
reagovat - Sobota 2. září 2006 v 19:57 ® Zcuter reakce na …
-
skwor: no moje nehvetší ryba na něj byl kapr okolo 40…a na tom proutku to nebylo vůbec znát..kidně si ho objednej a pokud se ti nebude líbitttak do 14-ti dnů ho můžež vrátit bez udání důvodů..
reagovat - Sobota 2. září 2006 v 15:44 ® Kouba
-
To je von jo z te nabidky hmmm........ vypada celkem dobre:)))
reagovat - Sobota 2. září 2006 v 11:49 ® skwor
-
Kouba:
reagovat - Sobota 2. září 2006 v 11:47 ® Kouba
-
Ja bych ho chtel aspon videt
reagovat))))) tam na tym odkazu neni zadny foto:))nebo tak neco:)
- Pátek 1. září 2006 v 15:39 ® skwor
-
Zcuter: Ten proutek se mi taky dost líbí. Už jsi na něj dostal něco většího?
reagovat - Pátek 1. září 2006 v 15:13 ® Zcuter
-
švejk-přesně tento feeder mám já- a není si na co stěžovat-akorát časem koupit nový lepší naviják a měkčí špičky…jinak úplně vyhovující těm,co jsou zvyklé na měkké pruty..
reagovat - Čtvrtek 31. srpna 2006 ve 14:20 ® Švejk
-
Myslím, že tato informace je vyčerpávající
reagovat)
- Čtvrtek 31. srpna 2006 ve 14:19 ® Švejk
-
Kouba: Rybářské potřeby – PETR ZEZULKA po: 9:00 – 18:00 út: 9:00 – 18:00 st: 9:00 – 18:00 čt: 9:00 – 18:00 pá: 9:00 – 18:00 so: 9:00 – 17:00 ne: 9:00 – 13:00
Bílá Třemešná 85
54472 Bílá Třemešnátel: +420 mobil: +420 603707273 email: zezulka@dvk.cz www: zezulka.humlak.cz
Obchod nedaleko přehrady Les Království na Labi nabízí široký sortiment zboží. Mezi služby patří navíjení vlasců, prodej červů,žížal a nástražních rybiček a drobný servis náčiní.Prodej je možný po telefonické dohodě i mimo uvedenou dobu. Zboží zasíláme i na dobírku od 2 500 Kč bez poštovného.Případné dotazy ke zboží a objednávky můžete zasílat e-mailem nebo telefonicky.
Typ sortimentu ANO Přívlač ANO Plavaná ANO Kaprařina ANO Feeder ANO Muškaření ANO Sumcařina ANO Mořský rybolov ANO Oblečení NE Outdoor vybavení ANO Živé nástrahy Služby NE Internetový obchod ANO Zásilkový prodej NE Prodej na splátky NE Slevy stálým zákazníkům NE Půjčovna vybavení NE Povolenky NE Platba kartou NE Komise ANO Bazar NE Lodě, motory, echoloty Sortiment
V prodejně nabízíme zboží těchto značek. Okuma, Ron Thompson, Prologic, Jaxon, Mivardi, Lorpio, Cukk, DOC, Carpservis, Relax, Kingfisher, Storm, Esox, Salmo, Suprashoe, Lovy, M-Art, Golden Carp, Broline, JRC, Hends, Traper,Owner,Stroft,Mustad,Partrigde a dalších dodavatelů.Cenové a prodejní akce prodejny 30.8. – 9.9. 2006
reagovat
Feederový prut z navijákem za 799Kč.Pro velký úspěch jsme pro Vás opět připravili tento komplet značky Shakespeare,jedná se o lehký grafitový prut Contender 3,60m,50 gr a naviják Contender RD 35 s kapacitou 210m vlasce 0,25mm. - Čtvrtek 31. srpna 2006 ve 12:29 ® Kouba
-
zezulka.humlak.cz myslim na internetove adrese toho obchodu:)
reagovat - Čtvrtek 31. srpna 2006 ve 12:28 ® Kouba
-
ja nevim asi sem debil ale jak je v pravo ta akce na ten feedr prut +navijak Shakespeare ja tam nemuzu nikde najit budu musem poslat mail aby me to rekli:))))
reagovat - Čtvrtek 31. srpna 2006 v 11:34 ® modrak reakce na …
-
4est: A jak dlouho už drží?
reagovat - Středa 30. srpna 2006 ve 21:50 ® 4est
-
Já sem koupil Multipicker od DAMU a jen 500,– .Má 3 špičky na výměnu a je skvělej.Feederový pruty se kamarádům rozbíjej a mě drží.
reagovat - Středa 30. srpna 2006 v 17:06 ® JarKoto
-
Podle mě ani moc ne. Já zastávám takovej názor, že je lepší koupit lepší nebo nic. Jestli se chceš feederu věnovat, tak se nejprve poptej, něco o tom přečti a pak až kupuj. Varuju před spěšným kupováním na poslední chvíli. Jinak ti můžu doporučit tenhle rok ještě počkat (za chvili je zima) a nakoupit na veletrzích v Brně (!!!velké!!! slevy a vždycky ti tam dobře poraděj).
reagovat - Středa 30. srpna 2006 v 10:27 ® LordProtektor reakce na …
-
zaleží co si predstavujes pod pojmem DOBRY.Jestli se chces tomu venovat tak NE.Jestli si chces jenom zachytat tak MOZNA.Ale mej na pameti ze vybiras z toho nejlevnejsiho co je na trhu.Takovou ocekavej i kvalitu.
reagovat - Středa 30. srpna 2006 v 10:20 ® Švejk reakce na …
-
Oprava: 799,–kč
reagovat - Středa 30. srpna 2006 v 10:19 ® Švejk
-
Kouba: Podívej se vravo na stránkách, šedý sloupec, pod aktuálními pématy z fóra jsou nové akce rybářských obchodů. Tam je ten Shakespeare s navijákem za 699,–kč
reagovat - Středa 30. srpna 2006 v 10:10 ® Zcuter
-
robur..tak to jsi volal určitě mě…měl jsem v tedy kino…já jsem kupoval feeder od shakespearu-kontender- za 800kč a jsem spokojenej…
reagovat - Úterý 29. srpna 2006 ve 21:35 ® Robur
-
někomu jsem volal, a, já si nakonec koupil feedr, co jsem měl před tím, ale platil jsem mnohem víc, z Hobby g jsem bral tehdy jen levnej mušák od Shakesp. a jsem velmi spokojen, co ty?
reagovat - Úterý 29. srpna 2006 ve 21:32 ® Zcuter
-
to Robur…byl jsem to já …a nevolal jsi mi i náhodou?????
reagovat - Úterý 29. srpna 2006 v 19:03 ® CeP
-
Kouba> jen tak trochu.. jo?? no tak to jsem teda zvjeeedaveeej co budes rikat po prvnim.. druhym.. tretim lovu s feederem. pak dej vjedit. OKi?
reagovat
a za 800 se sice da feeder porit, ale rozhodne nebude dobry. jak rikal nas stajger. „i vozraly hornik musi mit svou cest“; tak pod 1500 nechod. ver ze dlohodobejsim horizontu se ti to vyplati. - Úterý 29. srpna 2006 v 18:21 ® kulin
-
Kouba>nedá.
reagovat - Úterý 29. srpna 2006 v 16:17 ® topaga reakce na …
-
Nekdo to tak pred 3-mi tydny kupoval nejakeho Byrona v mediu za 900 a prej byl velice pekny. Pohledej ve foru.
reagovat - Úterý 29. srpna 2006 v 15:51 ® pedrosa
-
jo, jo chápu to. A když se to posere ať to aspoň není moc drahý
reagovat)