Vyhledávání
Říčka v Rakousku
19.8.2004 | HaD | 3.472 zobrazení | 20 odpovědí
Chtěli by jste si zachytat na takovéhle říčce? Vždy, když jedu kolem, tak jsem z toho úplně vedle. Spousta ryb 50–70 (80) cm a skáčou i po vhozeném kamínku či klacíku. Chytali jste někdy v Rakousku nebo na obdobném revíru?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 10. ledna 2005 v 19:19 ® xycht
-
DaH: jinak na takovýhle říčce jsem ještě nechytal. ale chystam se do Slovinska na Soču tak doufam,že tam taky nějaká šupina je
reagovat - Pondělí 10. ledna 2005 v 18:21 ® xycht
-
HaD: tak na takový říčce bych si rád zachytal. kde to je? ))
reagovat - Pondělí 10. ledna 2005 v 16:33 ® ywan
-
Niečo také zažívam pravidelne / na tom mieste, ktoré som včera vyhodil do diskusie /, keď tam vidím tak 15 člennú bandu amurov od 90 do 130cm ide ma rozdrapiť, ale neberú. Občas je to ako v rozprávke, keď sa medzi nimi ukáže biely amur – ja ho tak volám, pretože je najväčší a vyblednutý / ostatné sú o veľa tmavšie /Má asi tak 140cm. Je to krása. keď sa na ne pozeráš dlhšie aj ťa prestane trápiť že ich nechytíš. Dúfam že prežijú zimu a budem sa mať opäť na čo pozerať
reagovat - Pondělí 10. ledna 2005 v 16:18 ® Gudaska
-
HaD: Před cca 25-ti lety Divoká Orlice mezi Šerlichem a Zemskou Branou (Čihák) a Mastník od Kasáren k Radíči (pstruhový) ještě před cca 15-ti lety.
reagovat - Pondělí 10. ledna 2005 v 16:04 ® Gudaska
-
Chose: Kde je Království? Teď v sobotu nebo neděli jsem chytil v TV konec nějaké reportáže o té přehradě (stavební skvost!, v TV nádherné prostředí), ale už jsem nechyt, kde to je. Díky.
reagovat - Středa 8. prosince 2004 v 18:44 ® Ciffik
-
Rybar 11: nehodlam platit pokutu. je to tam pekne hlidany a pokuty drahy. neriskuj…
reagovat - Úterý 7. prosince 2004 v 19:11 ® rybar11
-
To- Ciffik Kdy jsi byl na té Šanci? Já tam mám chatu a přemýšlím, že se příští rok seberu a pudu to prubnout. Bude plný stav (na jaře) takže mezi stromama se člověk zašije. Nechceš se přidat PS: catch and release
reagovat - Neděle 5. prosince 2004 v 11:57 ® Chose
-
ALL-jestli znáte přehradu Království tak u hráze je vodní elektrárna a 100m(myslím) kolem ochranné pásmo se zákazem rybolovu. Tam se stáhly všecky trofejní kusy z celý přehrady a je to podívaná… na hrázi je silnice,cca 20 m nad hladinou a už jsem uvažoval z ní nahodit… je to zoufalý,když na ně nemůžu… ani nejni v našem soupisu… Tt
reagovat - Sobota 4. prosince 2004 ve 20:43 ® sethy
-
Jo neco podobnyho sem videl i na nejake prehrade na morave ale uz nevim kde to bylo,Byl tam kus kde se nemohlo kvuli necemu chytat a lidi tam z mostu hazeli rohliky a tak byly tam normalni i koi kapri do 90cm a amuri jeste mnohem vetsi. a pak tam kdysi chytal typek prej kvuli nejakymu vyzkumu no nevim – ale nebyl tam sam tak to asi byla pravda-nahodil na kurku na hladinu a to jste meli videt.....
reagovat - Sobota 4. prosince 2004 ve 20:37 ® Ciffik
-
uprimne hosi to je jeste nic oproti tou co jsem vydel jaa dokonce v cechach. teda spis na morave. horsi je ze se tam nenuze chytat. je to nadrz s pitnou vodou ktera zasobuje ostravu. asi jste pochopili ze se jedna o nadrz sance. kdyz bylo malo vody byly v melcine tak 50 cm pstruzi. nevim jestli potocaci ci duhaci…40 cm okouni a lipani. cumel jsem na to jak tele na vrata a nemohl jsem tomu asi 2 hodiny uverit. uvazoval jsem o pytlacce(chapejte. kdo by se mohl pochlubit ze chytil takovou rybu. rvalo me to). no nakonec jsem zmoudrel. a)vysoka pokuta kdyby me chytili b)je tam hodne hlidacu c)nejsem milionar. a nechci sedet
reagovat - Sobota 4. prosince 2004 ve 20:35 ® sethy
-
Myslis v tom chorvatsku
reagovat - Sobota 4. prosince 2004 ve 20:31 ® Zlinsky_lovec
-
Už jsem o tom slysel!Kamos mi tvrdil,že je tam hromada amuru,nevite,co je na tom pravdy?
reagovat - Sobota 4. prosince 2004 ve 20:29 ® sethy
-
Nadhera a kdyz uz jsme u toho byly jstenekdo na Plytvicska jezera (nevim jak se to pise) v chorvatsku tam jak se natacel poklad na stribrnym jezere? Tam se chytat nesmi a taky to tam tak vypada-pruzracny jezera propojeny potokama a vse je plny obrich pstruhu ap. nadhera.
reagovat - Úterý 30. listopadu 2004 ve 22:20 ® Zlinsky_lovec
-
Nádhera,asi jsi nepoznal,co to bylo za druhy,že??Jinak nádherný místo!!
reagovat - Pátek 20. srpna 2004 v 10:05 ® HaD
-
rarach: co vím, tak je nějakej soukromej revír a snad ani cizím povolenky neprodávajtoulovec: já na to s otevřenou hubou koukám cca 2–4× ročně, tak jsem si už musel ulevit, aby se mnou trpělo více rybářů.. sory
reagovat - Pátek 20. srpna 2004 v 8:10 ® toulovec
-
DaH: takovýhle fotky sem prosím nedávej, já potom bulím až do oběda
reagovat - Čtvrtek 19. srpna 2004 ve 20:36 ® rarach
-
Zdarec Davide, to je Traun? Povolenka omezené množství za rok a cca 100 euro den? Takže pokud je to Traun asi smůla.
reagovat - Čtvrtek 19. srpna 2004 v 17:34 ® pupak
-
Znam tyhle fleky i v Cechah akorad ty ryby jsou radove 20–40 cm a skacou i po mouse nebo trpytce co visi nad vodou !
reagovat - Čtvrtek 19. srpna 2004 v 16:15 ® HaD
-
jen jsem asi amatér, protože nevím co to je…řekl bych duháci, siveni a asi i potočáci[ Upraveno HaD dne 2004–12–03 v 11:36 ]
reagovat - Čtvrtek 19. srpna 2004 v 16:10 ® Dědek
-
Paráda, nezná někdo takovej flek u nás?
reagovat