Vyhledávání
nuda u vody
26.8.2006 | Zcuter | 6.448 zobrazení | 39 odpovědí
jak se vám podařilo zahnat nudu u vody když vám třeba neberou- a ccete u vídy zůstat????máta nějaký tajný recept??-podělme se o ně…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 27. srpna 2006 ve 13:12 ®
-
CeP:niekto má ruku na spúšti a niekto na láhvi regenta 16°-:)
reagovat - Neděle 27. srpna 2006 ve 13:06 ® CeP reakce na …
-
Luban> no himbajs a ze zrovinka ty si se ozval. vsak se taky u vody nenudis. no kapni bozskou jak je to.. vecne oci na stopkach estli se nekde potajmu neplizej nejaky ufonauti.. a vo upirech ani nemluvim. ja te dobre sleduju jak mas porad prst na spousti blasteru…
reagovat - Neděle 27. srpna 2006 ve 12:26 ® JarKoto
-
Kup si feeder:)
reagovat - Neděle 27. srpna 2006 ve 12:26 ® Cajo
-
ja obcas dam nejake prasky a je po nude… ale to potom lezim tak pol hodku pri vode odpaleny… a potom idem chytat…
reagovat - Neděle 27. srpna 2006 v 11:40 ®
-
CeP:sleduju brouky,poslouchám ptáky-:)))To asi robíš pravidelne,že ty romantik-:)))
reagovat - Neděle 27. srpna 2006 v 0:43 ® CeP
-
Zcuter> nuda u vody??! blaznis?!! neco takovyho si netroufam ani pomyslet natoz vyslovit. ja jsem rad za kazdou minutu kterou u vody stravim. a kdyz zrovna neberou ryby bavim se necim jinym, posloucham ptaky, sleduju brouky, zapad nebo vychod slunka…prirodu…zivot… vzdyt to je prece nadhera a u ty se neda nudit.
reagovat - Neděle 27. srpna 2006 v 0:02 ® pedrosa
-
já většinou usnu
reagovat - Sobota 26. srpna 2006 v 19:04 ® Shrek
-
já začal kouřit,teď se to pracně odnaučuju
reagovat - Sobota 26. srpna 2006 v 18:24 ® Zcuter
-
já jsem začal jednou k vodě nosit slunnečnicová semínky(pražená se solí) a když ryby nejdou tak si spokojeně sednu do křesílky udlám velký pohodlí a nic mě nemůže rozhodit…
reagovat