Vyhledávání
nuda u vody
26.8.2006 | Zcuter | 6.446 zobrazení | 39 odpovědí
jak se vám podařilo zahnat nudu u vody když vám třeba neberou- a ccete u vídy zůstat????máta nějaký tajný recept??-podělme se o ně…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 31. srpna 2006 ve 14:51 ® perch
-
zajimave recety jak zahnat nudu, no pobavil sem se, mozna neco vyzkousim
reagovat - Čtvrtek 31. srpna 2006 v 0:58 ® Jarda carp
-
Nosím s sebou notebook,el.centrálu + lednici,televizi,rádio a satelit.Když už ani tohle mě nebaví,jdu do přívěsu ,kde mám dvd dolby prologic 5+1,podívám se na nějakej dobrej film nebo koncert a pak si du zaplavat do přenosnýho bazénu prům.3,60M a hned skočím do solárka.No a potom většinou začnou brát..{smích}
reagovat - Středa 30. srpna 2006 ve 21:36 ® Shrek reakce na …
-
nooo,možná že by na pořádnou rousnici slyšela.S červíkama bych to nezkoušel,třeba by se Ti vysmála.
reagovat - Středa 30. srpna 2006 ve 21:33 ® sillon
-
Alivio,MiK-dobrá,dobrá,přiznám se tedy,že v koutku duše jsem zvažoval více možností,co ted s tím nadělením.Nakonec zvítězila čistě sobecká uvaha,že prostě AKU MALA,TAKU DALA a jestli s tím nebyl spokojen ON ,tak jsem si nechtěl rypák pálit taky
reagovatNavic mě nenapadlo nic,čím bych ji zabavil,snad jedině barevností červu,nebo snad délkou,mých čerstvě nazbíraných rousnic
- Úterý 29. srpna 2006 ve 23:46 ® koloseum
-
Noo, najlepsi je ked mate babu rybarku, potom mozete obaja skumat a objevovat…MOzete ji dat skusit si zachytat na vas prut a podobne
reagovat)
- Úterý 29. srpna 2006 ve 21:36 ® Zcuter
-
tak jak to bereš takhelns tak jo..
reagovat - Úterý 29. srpna 2006 ve 21:36 ® Hora
-
Zcuter – no jo,namám rád,když to u vody nejde,nějaká ryba musí jít né?I když malá,ale ryba to je.
reagovat - Úterý 29. srpna 2006 ve 21:31 ® Zcuter
-
to Hora- tobě se někdy stalo že ti nebrali ani ty malí jo??!!??!!i když nikomu jinýmu neberou tak tobě berou alespoň ty malý třeba na minisrazu chytejáku ze S. Moravy......no abych pravdu řekl tak jsme si tam zachytali oba co..na ten feeder..potom od toho kostela..
reagovat - Úterý 29. srpna 2006 ve 21:23 ® Hora
-
Slovo nuda u vody neznám,když nejdou větší ryby,tak vemu plavačkovej prut a jdou furt,a když ani těm se nechce,tak u vody je se na co dívat.
reagovat - Úterý 29. srpna 2006 ve 21:16 ® Bobson
-
Já dám dvacet at berou nebo neberou ! Hlavně že jsem u vody bo doma je stará a ta hučí jako pokažené rádio.Díky za ty dary když jsme u vody !
reagovat - Úterý 29. srpna 2006 ve 20:50 ® cormaxx
-
spim,spim,spim…
reagovat - Úterý 29. srpna 2006 v 15:31 ® kopi
-
Fláša rumu, dvě tři brčka, pěknou holku s sebou. (I když někdy je větší sranda s kámošema)
reagovat - Úterý 29. srpna 2006 ve 13:26 ® Kouba
-
Nejlepsi je si vzit k vode pritelkyni nebo proste nejakou holku:))))))))))))))))))
reagovat - Úterý 29. srpna 2006 v 11:54 ® MiK reakce na …
-
skwor> wole, nebojím se vlka nic
reagovat - Úterý 29. srpna 2006 v 11:37 ® skwor
-
MiK: Bacha, aby Tě zase nesmazali
reagovat - Úterý 29. srpna 2006 v 11:33 ® MiK
-
sillon> neposkytnout první pomoc může být i trestné !
reagovat - Úterý 29. srpna 2006 v 11:11 ® Zcuter
-
sillon,alivio:
reagovat - Úterý 29. srpna 2006 v 0:13 ® Shrek reakce na …
-
sillon: samozřejmě že psychickou podporu,o ničem jiném se nebavím
reagovat - Pondělí 28. srpna 2006 ve 22:26 ® sillon
-
Alivio-kdyby se to mělo někdy opakovat,tak budeš první koho uvědomím,že je tam osoba žádající PSYCHICKOU podporu
reagovatTY DIVOCHU
- Pondělí 28. srpna 2006 ve 22:22 ® Krvinka reakce na …
-
nuda u vody? jo to znam, kdyz ryby neberou tak se zacinaji delat pi*oviny a pak to dopada ze skacu pro prut do vody
reagovata vytahnu asi 50 kapra a totalne promoceny
Jinak kdyz kapri nejdou tak aspon krmim mysi okolo brehu srotem, tem to aspon jede kdyz ti kapri jsou uz tak rozmsani ze nevi co by vzali do huby No letos jsem zacal muskarit a to uz nuda neni, jen kdyby i ti pstruzi zrali ty mouchy co jim tam hazu. A kdyz se nudim u muskareni no spise kdyz pstruzi nejdou tak si zpivam „pstrouzku, pstrouzku spapej mousku“
- Pondělí 28. srpna 2006 ve 22:13 ® Shrek reakce na …
-
no to snad ne,já bych byl chudince oporou,když už byla načatá ......
reagovat - Pondělí 28. srpna 2006 ve 21:31 ® sillon
-
Alivio-to víš,že jsem ji tak nechal,jsem bezcharakterni dacan
reagovatZajímavé bylo,že tu noc hodně brali uhoři
- Pondělí 28. srpna 2006 ve 21:06 ® Shrek reakce na …
-
doufám žes jí šel obšťastnit ty!!!!Snad bys jí tam chudinku nenechal.
reagovat - Pondělí 28. srpna 2006 v 15:09 ® sillon reakce na …
-
No ja si kdysi trhal peanem chlupy z nosu
reagovatpak přišel záběr,pean skončil někde ve křoví a už jsem ho nenašel.Jednou se mi taky stalo,že si to nadržený párek rozdával asi 10m ode mě,vypadali jako děda s vnučkou,až sem se jí divil!pak ji hlasitě poslal do p..e,řek ji,že je k..wa a odešel.chudinka tam ještě pul hodiny plakala.
- Pondělí 28. srpna 2006 ve 13:39 ® skorec3@seznam.cz
-
co to je nuda u vody?já ji zatím nezažil.Kyž to akorát netáhne vůbec mě to neva pravý čas na experimenty nebo skouším něco nového už tolikrát jsem si u vody dělal nástrahy a podobně,brousil háčky ,dělal nové návazce,ne opravdu nuda u vody není nikdy aspon v mém případě a těch přečtených časopisů někdy hned na fleku skouším něco nové přímo s časáků a myslím že když má člověk aspon trošku vztah k přírodě ,není možno se nudit .Když myšouni nekoušou jsem přesvěčen že tam někde jsou.To je ta chvilka kdy jde nuda stranou a i když se vracím domů bez jediného boje s myšounem tak usínám s dobrým pocitem že jsem dnes vyskoušel co se dalo a dalších pěkných pár hodin u vody.
reagovat - Neděle 27. srpna 2006 v 17:27 ® Klon
-
No já osobně nudu nezažil nikdy,pokud zažíváš nudu u vody,když ryby neberou je podle mě blbost,pokud chytiš aspon jednu rybu,tak ty ryby tam někde budou a je na tobě je přelstit né?? (to je můj osobní názor ) Např.dnes jsem přijel s 3 deního rybaření,kam mě pozvali kamaradi,jedalo se o kaprařinu,Kluci seděli a pořad žvanily jak ta voda je naprd,že moc nejdou apod.Já osobně jsem neseděl a začal přemyšlet proč ryby nejdou,když jsem věděl že tam jsou.Tak jsem vytahl pruty a udelal novy navazce s o 2 čisla menším hačkem a ejhle,najednou jizda a byl tam,ale pořad to nebylo ono,tak znovu a navasce jsem udelal o 15 centimetru delsi a zas to bylo lepší.Kluci tvrdili že to nehraje zas takovou roli ale vysledek byl takovy že kluci dohromady 7 kapru a ja jich mel 18 od dorostencu až po kapra ktery mel 81 cm. Pišu to jen tak,abys pochopil,že uvody je pořad co dělat a tím nuda nemuže nastat,ja bych spiš tvrdil že to je dost o lenosti,kdyby člověk nebyl línej a využil všeho,čím ovlivni rybolov,tak je to taky o něčem jinym.Samozřejmě jak psali i niže feedr to je zabava až až když ostatni selže.Fuj to jsem se rozepsal :- )))
reagovat - Neděle 27. srpna 2006 v 16:50 ® Chose
-
já když jdu se sousedem na kapry tak si beru dalekohled,a je mi jedno jestli berou nebo ne.
reagovat - Neděle 27. srpna 2006 v 16:45 ® sharkcom
-
tak tím netrpím…
reagovat - Neděle 27. srpna 2006 v 16:28 ® Kosmik
-
Nosím sebou noviny.
reagovat - Neděle 27. srpna 2006 ve 13:26 ® CeP
-
Luban> no jisteee… pac dybych ji tam nemel tak mne toho regenta vychlastaj perlini.
reagovat