Chytej.cz

nuda u vody necteno

26.8.2006 | Zcuter | 6.446 zobrazení | 39 odpovědí

jak se vám podařilo zahnat nudu u vody když vám třeba neberou- a ccete u vídy zůstat????máta nějaký tajný recept??-podělme se o ně…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Čtvrtek 31. srpna 2006 ve 14:51 ® perch
perch

zajimave recety jak zahnat nudu, no pobavil sem se, mozna neco vyzkousim

reagovat
Čtvrtek 31. srpna 2006 v 0:58 ® Jarda carp
Jarda carp

Nosím s sebou notebook,el.cen­trálu + lednici,televi­zi,rádio a satelit.Když už ani tohle mě nebaví,jdu do přívěsu ,kde mám dvd dolby prologic 5+1,podívám se na nějakej dobrej film nebo koncert a pak si du zaplavat do přenosnýho bazénu prům.3,60M a hned skočím do solárka.No a potom většinou začnou brát..{smích}

reagovat
Středa 30. srpna 2006 ve 21:36 ® Shrek reakce na …
Shrek

nooo,možná že by na pořádnou rousnici slyšela.S červíkama bych to nezkoušel,třeba by se Ti vysmála.

reagovat
Středa 30. srpna 2006 ve 21:33 ® sillon

Alivio,MiK-dobrá,dobrá,přiznám se tedy,že v koutku duše jsem zvažoval více možností,co ted s tím nadělením.Nakonec zvítězila čistě sobecká uvaha,že prostě AKU MALA,TAKU DALA a jestli s tím nebyl spokojen ON ,tak jsem si nechtěl rypák pálit taky:-) Navic mě nenapadlo nic,čím bych ji zabavil,snad jedině barevností červu,nebo snad délkou,mých čerstvě nazbíraných rousnic:-))

reagovat
Úterý 29. srpna 2006 ve 23:46 ® koloseum

Noo, najlepsi je ked mate babu rybarku, potom mozete obaja skumat a objevovat…MOzete ji dat skusit si zachytat na vas prut a podobne:-)) )

reagovat
Úterý 29. srpna 2006 ve 21:36 ® Zcuter
Zcuter

tak jak to bereš takhelns tak jo..

reagovat
Úterý 29. srpna 2006 ve 21:36 ® Hora
Hora

Zcuter – no jo,namám rád,když to u vody nejde,nějaká ryba musí jít né?I když malá,ale ryba to je.

reagovat
Úterý 29. srpna 2006 ve 21:31 ® Zcuter
Zcuter

to Hora- tobě se někdy stalo že ti nebrali ani ty malí jo??!!??!!i když nikomu jinýmu neberou tak tobě berou alespoň ty malý třeba na minisrazu chytejáku ze S. Moravy......no abych pravdu řekl tak jsme si tam zachytali oba co..na ten feeder..potom od toho kostela..

reagovat
Úterý 29. srpna 2006 ve 21:23 ® Hora
Hora

Slovo nuda u vody neznám,když nejdou větší ryby,tak vemu plavačkovej prut a jdou furt,a když ani těm se nechce,tak u vody je se na co dívat.

reagovat
Úterý 29. srpna 2006 ve 21:16 ® Bobson
Bobson

Já dám dvacet at berou nebo neberou ! Hlavně že jsem u vody bo doma je stará a ta hučí jako pokažené rádio.Díky za ty dary když jsme u vody !

reagovat
Úterý 29. srpna 2006 ve 20:50 ® cormaxx
cormaxx

spim,spim,spim…:-D

reagovat
Úterý 29. srpna 2006 v 15:31 ® kopi
kopi

Fláša rumu, dvě tři brčka, pěknou holku s sebou. (I když někdy je větší sranda s kámošema)

reagovat
Úterý 29. srpna 2006 ve 13:26 ® Kouba
Kouba

Nejlepsi je si vzit k vode pritelkyni nebo proste nejakou holku:)))))))))­)))))))))

reagovat
Úterý 29. srpna 2006 v 11:54 ® MiK reakce na …
MiK

skwor> wole, nebojím se vlka nic :-))

reagovat
Úterý 29. srpna 2006 v 11:37 ® skwor
skwor

MiK: Bacha, aby Tě zase nesmazali:-)

reagovat
Úterý 29. srpna 2006 v 11:33 ® MiK
MiK

sillon> neposkytnout první pomoc může být i trestné !:-)

reagovat
Úterý 29. srpna 2006 v 11:11 ® Zcuter
Zcuter

sillon,alivio: :-D :-D :-D :-D :-D

reagovat
Úterý 29. srpna 2006 v 0:13 ® Shrek reakce na …
Shrek

sillon: samozřejmě že psychickou podporu,o ničem jiném se nebavím :-))

reagovat
Pondělí 28. srpna 2006 ve 22:26 ® sillon

Alivio-kdyby se to mělo někdy opakovat,tak budeš první koho uvědomím,že je tam osoba žádající PSYCHICKOU podporu:-)) TY DIVOCHU:-))

reagovat
Pondělí 28. srpna 2006 ve 22:22 ® Krvinka reakce na …

nuda u vody? jo to znam, kdyz ryby neberou tak se zacinaji delat pi*oviny a pak to dopada ze skacu pro prut do vody :-(( a vytahnu asi 50 kapra a totalne promoceny ;-) Jinak kdyz kapri nejdou tak aspon krmim mysi okolo brehu srotem, tem to aspon jede kdyz ti kapri jsou uz tak rozmsani ze nevi co by vzali do huby No letos jsem zacal muskarit a to uz nuda neni, jen kdyby i ti pstruzi zrali ty mouchy co jim tam hazu. A kdyz se nudim u muskareni no spise kdyz pstruzi nejdou tak si zpivam „pstrouzku, pstrouzku spapej mousku“ ;-)

reagovat
Pondělí 28. srpna 2006 ve 22:13 ® Shrek reakce na …
Shrek

no to snad ne,já bych byl chudince oporou,když už byla načatá ...... :-D

reagovat
Pondělí 28. srpna 2006 ve 21:31 ® sillon

Alivio-to víš,že jsem ji tak nechal,jsem bezcharakterni dacan:-)) Zajímavé bylo,že tu noc hodně brali uhoři:-)

reagovat
Pondělí 28. srpna 2006 ve 21:06 ® Shrek reakce na …
Shrek

doufám žes jí šel obšťastnit ty!!!!Snad bys jí tam chudinku nenechal.

reagovat
Pondělí 28. srpna 2006 v 15:09 ® sillon reakce na …

No ja si kdysi trhal peanem chlupy z nosu:-)) pak přišel záběr,pean skončil někde ve křoví a už jsem ho nenašel.Jednou se mi taky stalo,že si to nadržený párek rozdával asi 10m ode mě,vypadali jako děda s vnučkou,až sem se jí divil!pak ji hlasitě poslal do p..e,řek ji,že je k..wa a odešel.chudinka tam ještě pul hodiny plakala.

reagovat
Pondělí 28. srpna 2006 ve 13:39 ® skorec3@seznam.cz
skorec3@seznam.cz

co to je nuda u vody?já ji zatím nezažil.Kyž to akorát netáhne vůbec mě to neva pravý čas na experimenty nebo skouším něco nového už tolikrát jsem si u vody dělal nástrahy a podobně,brousil háčky ,dělal nové návazce,ne opravdu nuda u vody není nikdy aspon v mém případě a těch přečtených časopisů někdy hned na fleku skouším něco nové přímo s časáků a myslím že když má člověk aspon trošku vztah k přírodě ,není možno se nudit .Když myšouni nekoušou jsem přesvěčen že tam někde jsou.To je ta chvilka kdy jde nuda stranou a i když se vracím domů bez jediného boje s myšounem tak usínám s dobrým pocitem že jsem dnes vyskoušel co se dalo a dalších pěkných pár hodin u vody.

reagovat
Neděle 27. srpna 2006 v 17:27 ® Klon
Klon

No já osobně nudu nezažil nikdy,pokud zažíváš nudu u vody,když ryby neberou je podle mě blbost,pokud chytiš aspon jednu rybu,tak ty ryby tam někde budou a je na tobě je přelstit né?? (to je můj osobní názor ) Např.dnes jsem přijel s 3 deního rybaření,kam mě pozvali kamaradi,jedalo se o kaprařinu,Kluci seděli a pořad žvanily jak ta voda je naprd,že moc nejdou apod.Já osobně jsem neseděl a začal přemyšlet proč ryby nejdou,když jsem věděl že tam jsou.Tak jsem vytahl pruty a udelal novy navazce s o 2 čisla menším hačkem a ejhle,najednou jizda a byl tam,ale pořad to nebylo ono,tak znovu a navasce jsem udelal o 15 centimetru delsi a zas to bylo lepší.Kluci tvrdili že to nehraje zas takovou roli ale vysledek byl takovy že kluci dohromady 7 kapru a ja jich mel 18 od dorostencu až po kapra ktery mel 81 cm. Pišu to jen tak,abys pochopil,že uvody je pořad co dělat a tím nuda nemuže nastat,ja bych spiš tvrdil že to je dost o lenosti,kdyby člověk nebyl línej a využil všeho,čím ovlivni rybolov,tak je to taky o něčem jinym.Samozřejmě jak psali i niže feedr to je zabava až až když ostatni selže.Fuj to jsem se rozepsal :- )))

reagovat
Neděle 27. srpna 2006 v 16:50 ® Chose
Chose

já když jdu se sousedem na kapry tak si beru dalekohled,a je mi jedno jestli berou nebo ne.;-)

reagovat
Neděle 27. srpna 2006 v 16:45 ® sharkcom
sharkcom

tak tím netrpím…

reagovat
Neděle 27. srpna 2006 v 16:28 ® Kosmik

Nosím sebou noviny.

reagovat
Neděle 27. srpna 2006 ve 13:26 ® CeP
CeP

Luban> no jisteee… pac dybych ji tam nemel tak mne toho regenta vychlastaj perlini.

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1