Chytej.cz

Berounka necteno

26.8.2006 | Libor | 2.304 zobrazení | 6 odpovědí

Ahoj, chci se vás zepat jaké máte v posledních letech zkušenosti s Berounkou. Mě připadá vyrybněná. Víte čím to je? Díky

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 30. srpna 2006 v 8:21 ® Petas
Petas

Ja si na Berounku nemohu stěžovat, mám své místečko a zatím se mi nestalo, abych si nepovodil aspoň jednoho kapříka za vycházku. Ale samo sebou byvalo líp.

reagovat
Středa 30. srpna 2006 ve 2:53 ® Ponty

Zalezi kam chodis chytat. Ja travim na Beronce vetsinu casu a rek bych ze je to od „jezu k jezu“. Vetsinou travim na rybach 2 a vice dni. je pravda ze kdys si chces zachytat poradne, tak tam musis naky cas stravit a nakrmit. Chytam kapry a po zakrmeni zacinam chytat vetsinou az druhy den. Ryby kolem 70 cisel a vejs nejsou kupodivu zadnou vyjimkou. Popravde ale musim rict, ze 90% zaberu prichazi mezi 11 a 4 hodinou rano. AT ZIJE RYBARSKY RAD!!!!

reagovat
Sobota 26. srpna 2006 ve 14:46 ® Alf
Alf

Na Berounku jezdím vláčet poslední dva roky. Candáti a štiky opravdu nic moc, když něco přijde, tak většinou menší velikosti ±30cm. Ale pravidelně tahám sumíky do metru , tlouště, boleny a celkem často na menší woblery parmy. Teď jsem tam několik týdnů nebyl, ale odpoledne chci vyrazit…tak uvidim jak to půjde.

reagovat
Sobota 26. srpna 2006 ve 13:39 ® skwor
skwor

Libor: Tak to nevím, protože tam jezdím až od roku 2001:-)

reagovat
Sobota 26. srpna 2006 v 11:20 ® Libor reakce na …
Libor

skwor: konkrétně přívlač, candát , štika, to je slabota. Pamatuju v roce 2000 to bylo o něčem jiném.

reagovat
Sobota 26. srpna 2006 v 10:49 ® skwor
skwor

Mě Berounka vyrybněná nepřipadá. Záleží na tom, co a jak chytáš. Já se věnoju přívlači, plavačce, abčas muška a feeder a ryby tahám.

reagovat