Chytej.cz

Neviem sa rozhodnúť necteno

23.8.2006 | Mepps | 1.947 zobrazení | 5 odpovědí

Rozhodujem sa medzi Shimano Speed Master spinn. 3m 5–20g a Shimano Technium Diaflash Spinn. 3m 3–15g. Viem, že rozdiely tam nie sú veľké, ale aj tak by mi pomohol Váš názor. Eventuálne by to ešte mohol byť Sportex Carat Spin 1. A včúl Babo raď…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 24. srpna 2006 v 8:58 ® Robur reakce na …
Robur

candátoman, to st ěma zavřenýma očima se mně líbí, fakt. Jak se říká, může to vypadat blbě, ale účinně.

reagovat
Čtvrtek 24. srpna 2006 v 0:04 ® Prichy
Prichy

5–20gramu a 3–15gramu muze byt i veliky rozdil…nej by bylo vzit „svoje“ nastrahy a vyzkouset, jak se ktery chova. (muj nazor, ze v kramu to zas az tak nepoznam(e))

Pocitam, ze rukojeti budou podobne a hlavne ti jde o chod nastrahy.

Docela by me zajimalo, jak „dopadnes“…nakonec to bude uplne neco jineho. co Dragon ci Mikado :-P :-D

reagovat
Středa 23. srpna 2006 v 15:36 ® dzandys
dzandys

mepps: Já vzal toho 3m Speeda a prozatím si nemůžu stěžovat.

reagovat
Středa 23. srpna 2006 ve 14:48 ® Candátoman

Pokuď jsi rozhodnutý, že si vybereš jeden z těchto dvou prutů a opravdu jsi přesvědčený, že to jsou přesně ty, které potřebuješ, tak kup:

1. oba
  2. zavaž si v prodejně oči a nech si je po jednom podat do ruky (třeba i včetně navijáku) a dej na pocit (nebudeš ničím ovlivněn, ikdyž se asi liší malinko tvarem rukojeti), ale myslím, že i tento způsob rozhodování je možný
  3. prověř možnost testu u vody a to by tě mělo 100% přesvedčit, který je ten pravý
  4. nekupuj žádný z nich u kup jinou značku, jak bylo již řečeno
reagovat
Středa 23. srpna 2006 ve 13:26 ® efendi
efendi

Platí jedno: když se nemůžeš rozhodnout, tak se nerozhoduj!!!, a kup si něco jiného. Kdo moc vybírá, obvykle přebere. A kyž pak koupíš, máš pořád pochybnosti, jestli jsi neměl koupit to druhé a tak stále dokola. Nejlepší je okamžité rozhodnutí.

reagovat