Vyhledávání
Obl. jídlo, pokrmy... Chytejáků...
22.8.2006 | kkarlos | 7.233 zobrazení | 64 odpovědí
Tak mi napadlo založit toto fórum, pište vše co rádí papáte, a co váám chutná… Myslím že by i fotka neuškodila pro případné udělání chutí ostatním Chytejákům…;) Sem moooc zvědav co bude nejoblíbenější pokrm… a taky co vám nechutná…;) Sice je to témá moc ryb se netýkající, ale řekl bych že téměř každý si rád pěkné zaplní břuch…;) Taaaak pište, pište…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 23. srpna 2006 ve 20:58 ® Shrek reakce na …
-
nurse02:kamaráde to je slovo do pranice,jdu do toho s tebou.Když to podniknem ve dvou lidech,tak se pomějem.Malý selátko,30l soudek piva a byl by to super víkend.
reagovat - Středa 23. srpna 2006 ve 20:42 ® njesek
-
cokoliv,co má štětiny,jinak zeleninu nejradši pasírované přes prasátko domácí
reagovat - Středa 23. srpna 2006 v 16:06 ® modrak reakce na …
-
sharkcom: Však přísloví praví, že dobře se nažrat je vždy lepší než si blbě zasouložit.
reagovat - Středa 23. srpna 2006 v 16:00 ® nurse02
-
Pánové jak to tak čtu tak by mělo smysl udělat nějaký sraz zaměřený¨jen a pouze na jídlo. Třeba jsme mohli vikend jenom grilovat a debužírovat. Napište termín a jdu do toho…
reagovat - Středa 23. srpna 2006 v 15:00 ® Petas
-
Je to zhruba 45min co jsem obědval a po přečtení téhle sekce si jdu dát zas nějakou fflákotu. Štěstí, že mám výborný metabolizmus, jinak bych asi prasknul.
reagovat - Středa 23. srpna 2006 ve 14:45 ® Vara
-
Dobře upravené maso ale nepohrdnu ani zeleninou či ovocem, ale jak říkává můj děda: „houby, ryby, vejce to je moje“ já bych přidal vepřové, hovězí nebo spíš telecí, skopové, králíček taky není špatný i to kuřátko můžu :o)
reagovat - Středa 23. srpna 2006 ve 13:23 ® efendi
-
Jako téměř každý jsem masožravec. Nejraději kolínko s křenem a hořčicemi. Jóó, to se pak může manželka zbláznit, když pak řeknu, že mám vysoký tlak, cholesterol a pod, zejména když odmítám některé domácí práce, že jsem nemocen, sláb a unaven. P.S. Jdu na oběd, nějak mi vyhládlo.....
reagovat - Středa 23. srpna 2006 ve 12:59 ® MiK reakce na …
-
kulin>bůček je bílé maso, to je prý zdravé !
reagovat - Středa 23. srpna 2006 ve 12:24 ® kulin
-
Doktor mi řekl,že mám vysokej cholesterol.Jen nechápu z čeho,když jim bůček,kotletky,slaninku,tlačenku s cibulí,sulc s octem,klobásky,hovězí(občas),kuřecí prsíčka a doplňkově zeleninu.
reagovat - Středa 23. srpna 2006 ve 12:19 ® sharkcom
-
Jak tak na to koukám, je pro vás největší orgasmus plná lednice… No co už, než 5 sekund slasti plnej žaludek vydrží dýl…
reagovat - Středa 23. srpna 2006 v 11:57 ® MiK
-
Sorry, měla být fotka
reagovat - Středa 23. srpna 2006 v 11:56 ® MiK
-
vepřomasaj
reagovat - Středa 23. srpna 2006 v 11:37 ® Davish
-
já mám rád všechno,ale musí to bejt dobře udělaný, jediný co nemusim je prošpekovaný tuhý maso co se blbě krájí a kouše, jinak vše a sem celkem i labužník.
reagovat - Středa 23. srpna 2006 v 11:35 ® kkarlos
-
alivio: a k tomu jeste toceny pifecko… mnamka:))) a driv z vecera jeste vyborny rizecky, kureci a veprovy…:))) je z toho by se jeden po… taky si tak matne vzpominam ze sem tam snedl docela dost bramboraaaacku… boze jak ja to jidlo mam raaaaad…
reagovat - Středa 23. srpna 2006 v 11:22 ® MiK reakce na …
-
mana01>moje krevní skupina
reagovat - Středa 23. srpna 2006 v 10:40 ® Lukas
-
kuřecí řízeček s bramborama a dost osolený! nesnášim hodně věcí!např:cibuli
reagovat - Středa 23. srpna 2006 v 9:34 ® xyz
-
Ja dlabu fffšechno krom skopovyho.
reagovat - Středa 23. srpna 2006 v 9:30 ® mana01
-
Já miluju brambory. Brambory prasátku a prasátko potom mě! Nesnáším koprovku!
reagovat - Středa 23. srpna 2006 v 9:00 ® sharkcom
-
Kurňa kurňa, když tak na vás koukám, tak mi všechno v Jestřabicích sežerete, já chci taky MASO !!!!
reagovat - Středa 23. srpna 2006 v 7:27 ® Shrek
-
kkarlos: to byl nápad s těma fotkama,první příspěvek a počítač je v louži slin.
Já miluju stejně jako všichni kus flákoty.Nejraději vepřový,hovězí,krůtí stehna,kuřecí stehna a když je k tomu zelíčko a knedlíček-neodolám.
reagovat - Středa 23. srpna 2006 v 7:15 ® hajan
-
Prasečí, hovězí, skopový, ryby, drůbež, ptáky, brambory, knedlíky, noky, rejži, těstoviny, zelenina, ovoce, prostě všechno, hlavně hodně. Jediný co nemusím je sladký a králíci.
reagovat - Úterý 22. srpna 2006 ve 21:23 ® okoun 1 reakce na …
-
Já rád maso!!!!A to jaké koli a v jakém koli množství
reagovatHlavně maso maso!!!Na chleba se těško dělá
- Úterý 22. srpna 2006 ve 20:18 ® Padis
-
…
reagovat - Úterý 22. srpna 2006 v 19:53 ® Padis
-
Mě chutná všechno když je to fajnově udělaný.Jen nedlabu rajskou polívku a červenou řepu.
reagovat - Úterý 22. srpna 2006 v 19:09 ® Axamith
-
Něco malýho s 13 knedlíkama.
reagovat - Úterý 22. srpna 2006 v 19:02 ® BigMike reakce na …
-
Žemlovka!!!
reagovat - Úterý 22. srpna 2006 v 17:41 ® sharkcom
-
na rybách baštím kukuřici v plechovce nebo alespoň burizony… Raději si kupuji kuku ochucenou nějakym smradem, tu rybám nesním… Znám týpka kterej narybách baštil třeba i mravence…
reagovat - Úterý 22. srpna 2006 v 17:36 ® Robur
-
omáčičky: svíčková, rajská, cibulová… maso je super, ale myslím, že se nedá tak pokazit jako nějaké složitější jídlo Mladá zvěřina, no bylo by toho hodně
reagovat - Úterý 22. srpna 2006 v 17:08 ® modrak
-
- Zvěřina se šípkovou omáčkou a br. knedlíkem + řezané pivko.
- Prasomaso grilované na žulové desce.
- Čerstvě vyuzené ryby (nejlépe uždibovat přímo z udírny).
- Úterý 22. srpna 2006 v 16:54 ® Petas
-
Fugas- tak tak a ne jinak, jen v tom kuřecím ti musím odporovat.
reagovat