Vyhledávání
Obl. jídlo, pokrmy... Chytejáků...
22.8.2006 | kkarlos | 7.348 zobrazení | 64 odpovědí
Tak mi napadlo založit toto fórum, pište vše co rádí papáte, a co váám chutná… Myslím že by i fotka neuškodila pro případné udělání chutí ostatním Chytejákům…;) Sem moooc zvědav co bude nejoblíbenější pokrm… a taky co vám nechutná…;) Sice je to témá moc ryb se netýkající, ale řekl bych že téměř každý si rád pěkné zaplní břuch…;) Taaaak pište, pište…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 22. srpna 2006 v 16:35 ® Fugas
-
Trpím chorbnou žravostí, takže žeru všechno v téměř neomezeném množství. Nějraději nějaké maso+zeleninu(vepřové, hovězí, zvěřina, skopové, ryby…), ale mam rád třeba i italské speciality, stejně jako mexické, řecké, čínské, arabské… Jídlo je pro mě obřad, takže to musí mít správné aranžmá + dobré víno nebo
reagovat. Jediné co nejím je přehršel syrové cibule… bohužel, ale obrací mi to žaludek. Jinak dávám hlas za jakoukoli pečeni nebo maso grilu + pizzu skwor: kuřecí neni maso, to je plystyrén
- Úterý 22. srpna 2006 v 11:53 ® Petas
-
Mám rád zeleninu pasírovanou pod svíčkovou, a zeleninkou krmený prasátko. Nepohrdnu dobrou italskou, čínskou a mexickou kuchyní, ale jednoznačně vede uzený pečený kolínko s křenem a 12 Plzní.
reagovat - Úterý 22. srpna 2006 v 11:30 ® skwor
-
MASO!!!!!! Hlavně kuřecí.
reagovat - Úterý 22. srpna 2006 v 11:17 ® kkarlos
-
Mě nejvíce chutná ‚knedlozelovepřo‘ a pak témeř na všechny způsoby vepřový a kuřecí rízečky… Výborné je také prasátko -foto, ale to nemáme moc často…
reagovat