Chytej.cz

broďáky s neoprenovou vložkou necteno

22.8.2006 | oxandrolon | 2.190 zobrazení | 8 odpovědí

Zdravím, chcel by som vás o niečo poprosiť, potreboval by som kontakt na výrobcu alebo int. obchod, ktorý má v ponuke gumené broďáky s neoprenovou vložkou, prekopal som celý net a nič. Vopred dík.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 24. srpna 2006 v 16:23 ® Axamith reakce na …
Axamith

Mám normální neopren a na kolena jsem si nechal dodělat „aplikaci na kolena“ od Agamy.

reagovat
Čtvrtek 24. srpna 2006 ve 12:50 ® oxandrolon reakce na …

.....já mám jedny neopreny šestou sezónu, ve vodě klečím, sedím, lezu po kolenách a v pohodě.....

myslím, že nemáš neoptren, ale brnenie :-D

reagovat
Středa 23. srpna 2006 v 16:55 ® BoBo-Falknow reakce na …
BoBo-Falknow

Axamith: Tak to jsi čestná vyjímka.

reagovat
Středa 23. srpna 2006 v 16:50 ® Axamith
Axamith

No nevím, já mám jedny neopreny šestou sezónu, ve vodě klečím, sedím, lezu po kolenách a v pohodě. Mám asi tak 70 – 80 vycházek ročně. Když jsem je kupoval, tak mi všichni říkali, že životnost tak 2 sezóny. Až na drobnosti na gumáce jsou v pohodě.

reagovat
Středa 23. srpna 2006 ve 13:39 ® oxandrolon reakce na …

Pawel – dík, presne to zháňam

Axamith – neopren tečie a je náchylný na roztrhnutie, nylon je studený.....pra­sopes je pre mňa to správne riešenie…

reagovat
Úterý 22. srpna 2006 ve 22:11 @ Pawel

Odkaz se bohužel celý nevešel, ale najdeš to v uvedeném E-obchodu v menu Cormoran-oblečení-brodící kalhoty.

reagovat
Úterý 22. srpna 2006 ve 22:06 @ Pawel

Podívej se na kalhoty brodící Minimax kombinované nylon-neopren www.los-cormoran.cz/index.php?…

reagovat
Úterý 22. srpna 2006 v 19:08 ® Axamith
Axamith

A k čemu to je ??? Buď chci neopren a nebo nylonky. Kombinovat mi to připadá tak ujetý, jako kdybych sháněl prasopsa.

reagovat