Chytej.cz

Vyhledávání na chytej necteno

22.8.2006 | Prichy | 1.769 zobrazení | 3 odpovědi

Vzhledem k tomu, ze se objevuji opakujici se otazky, po nich prevazne sklouzne k prestrelkam na tomto foru, bych chtel uvest jeden tip, dejme tomu pro mene zdatne uzivatele internetu (nikdo z nebe nespadl uceny). Pocitam, ze kazdy umi vice mene pouzit vyhledavac, ale jak to udelat abych mi „vyhazel“ odkazy pouze z chytej.cz. Zapnete www.google.com ci www.seznam.cz ci www.atlas.cz www.centrum.cz ci www.tiscali.cz...ci co ja vim jeste. Napiste termin, ktery hledate a pridejte site:chytej.cz. Dodane odkazy budou pouze z chytej. Takze napr.

Feeder site:chytej.cz

a vyhledavac vam vyhodi vsechny stranky, kde se objevuje termin feeder. Preji vam hodne uspechu pri hledani.

PS: ma to samozrejme jednu vadu na krase a to sice to, ze vyhledavac musi mit stranku s hledanym terminem v databazi..proto nekdy neni schopen najit napr. vcerejsi prispevek.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 22. srpna 2006 v 10:36 ® Prichy reakce na …
Prichy

ajta krajta.....im­plementace vyhledavace mi unikla (stydim se).....asi (urcite)mas pravdu. Musim se priznat, ze bych TO okenko hledal jinde. Kazdopadne ti diky…jinak bych ho asi nenasel ani ja (prestoze jsem tu denne) :-D .

Mozna tu moji radu nekdo vyuzije na jinem webu, kde staci zmenit domenu z chytej.cz na cokoli jineho.

Pridam jeste neco.....pokud chcete vyhledavat v domenach celeho sveta neni problem, pokud jen v ceskych, take vetsinou neni problem (vetsina lidi ma v google nastavenou zemi a rec). Pokud chcete vyhledavat pouze napr italske odkazy staci dat

Feeder site:*.it

ci slovenske

Feeder site:*.sk

atd.

reagovat
Úterý 22. srpna 2006 v 9:08 ® Robur
Robur

a nedělá to samé vyhledávač na Chytej?

reagovat
Úterý 22. srpna 2006 v 7:49 ® Shrek
Shrek

Příchy: to je dobrá rada,tleskám Ti,ale věř,že je to houby platný.Za pár dnů už tu máš zase další double,triple či kolikátej násobek již jednou omýlaného tématu.

reagovat