Vyhledávání
Vyhledávání na chytej
22.8.2006 | Prichy | 1.769 zobrazení | 3 odpovědi
Vzhledem k tomu, ze se objevuji opakujici se otazky, po nich prevazne sklouzne k prestrelkam na tomto foru, bych chtel uvest jeden tip, dejme tomu pro mene zdatne uzivatele internetu (nikdo z nebe nespadl uceny). Pocitam, ze kazdy umi vice mene pouzit vyhledavac, ale jak to udelat abych mi „vyhazel“ odkazy pouze z chytej.cz. Zapnete www.google.com ci www.seznam.cz ci www.atlas.cz www.centrum.cz ci www.tiscali.cz...ci co ja vim jeste. Napiste termin, ktery hledate a pridejte site:chytej.cz. Dodane odkazy budou pouze z chytej. Takze napr.
Feeder site:chytej.cz
a vyhledavac vam vyhodi vsechny stranky, kde se objevuje termin feeder. Preji vam hodne uspechu pri hledani.
PS: ma to samozrejme jednu vadu na krase a to sice to, ze vyhledavac musi mit stranku s hledanym terminem v databazi..proto nekdy neni schopen najit napr. vcerejsi prispevek.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 22. srpna 2006 v 10:36 ® Prichy reakce na …
-
ajta krajta.....implementace vyhledavace mi unikla (stydim se).....asi (urcite)mas pravdu. Musim se priznat, ze bych TO okenko hledal jinde. Kazdopadne ti diky…jinak bych ho asi nenasel ani ja (prestoze jsem tu denne)
.
Mozna tu moji radu nekdo vyuzije na jinem webu, kde staci zmenit domenu z chytej.cz na cokoli jineho.
Pridam jeste neco.....pokud chcete vyhledavat v domenach celeho sveta neni problem, pokud jen v ceskych, take vetsinou neni problem (vetsina lidi ma v google nastavenou zemi a rec). Pokud chcete vyhledavat pouze napr italske odkazy staci dat
Feeder site:*.it
ci slovenske
Feeder site:*.sk
atd.
reagovat - Úterý 22. srpna 2006 v 9:08 ® Robur
-
a nedělá to samé vyhledávač na Chytej?
reagovat - Úterý 22. srpna 2006 v 7:49 ® Shrek
-
Příchy: to je dobrá rada,tleskám Ti,ale věř,že je to houby platný.Za pár dnů už tu máš zase další double,triple či kolikátej násobek již jednou omýlaného tématu.
reagovat