Vyhledávání
feeder prut
20.8.2006 | kajulinda | 2.510 zobrazení | 8 odpovědí
Cus mam možnost koupit asi celkem levně feeder od ABU je to Phazer pro 3,45CM máte sním nekdo nějaké zkušenosti?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 22. srpna 2006 ve 22:27 ® Shrek reakce na …
-
Ty jsi bláázen,prosím,nech toho.Nikomu nic nevyčítám,buď tak laskav a raději se ke mě nevyjadřuj,já se k tvým 1000 obrázkům krabiček a taštiček bez odpovědi a reakce tak nevyjadřuji.Tímto končím debatu s Tebou.Ať Ti berou.Čau.
reagovat - Úterý 22. srpna 2006 v 8:44 ® mirmen
-
Alivio, tazatel se tě na něco ptal a ty jediné, na co jsi se zmohl, bylo vyčítat mu chybu , které se dopustil, překlep při zadání otázky.
Úroveň pro tebe zřejmě typická.
Namísto rady urážky a výsměch, chlapče.
reagovat - Pondělí 21. srpna 2006 v 19:25 ® Shrek reakce na …
-
mirmen: co to žvaníš proboha?Nějak tě nechápu.Tebe už taky chytla urážecí nálada z diskuze o ušlechtilejch rybách?MiK mi napsal,ať se moc netlemim a podle věty co napsal potom předpokládám,že to myslel ironicky,tak jsem mu napsal,že je taky vytlemenej jako já.Co zase proboha řešíš?Nech toho,please,nemám na hádání náladu.
reagovat - Pondělí 21. srpna 2006 v 17:55 ® mirmen
-
kajulinda, klidně, proč ne. Sice ten prut neznám, ale fídr chytání je o pohodě. Pokud je z druhé ruky, okoukni očka , blank, prostě – aby nebyl poškozený.
reagovat - Pondělí 21. srpna 2006 v 17:53 ® mirmen
-
Alivio, zamysli se nad sebou, žvaníš totální kraviny
reagovat - Pondělí 21. srpna 2006 v 17:33 ® Shrek reakce na …
-
Ty máš co říkat,vytlemenej jsi sám jak sáně na podzim
reagovat))))
- Pondělí 21. srpna 2006 v 16:14 ® MiK reakce na …
-
Alivio>nevím, co je ti tu tak k smíchu! Chtěl jsem se jen zeptat:ta délka toho klacku je transportní, nebo už připravená k boji ?
reagovat)
- Neděle 20. srpna 2006 ve 22:46 ® Shrek
-
Hihihihi,sorry ale musím se ozvat,Tento prut v žádném případě neber,sice co se transportu týče,super,ale na praktický lov u vody nebude těch 3,45 cm ideál.Hihihi,sorry,ale některý překlepy jsou fakt roztomilý…
reagovat