Vyhledávání
Feederový prut
17.8.2006 | Kubajs | 3.928 zobrazení | 29 odpovědí
Čau jak se vám líbí tendle protutek chci ho na pobavení na cejny a na nějakýho toho kapříka Je to Byron 3,60cm 25–70g Medium Cena:990kč Vyplatí se mi to když chci s feederem začít
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 21. srpna 2006 ve 13:19 ® Prichy
-
topaga: jasne…jen se tomuto pristupu branim,jak to jde. K tem prutum – i zkusenejsi rybar se obcas „splete“ a koupi neco, co mu „nesedi“
Kubajs: klidne bych to koupil…az si udelas predstavu, tak treba vyberes neco jineho (hlavne by to chtelo mit treba kamose feederare, abys mel moznost porovnani)…mozna ti i zustane…
reagovat - Pondělí 21. srpna 2006 ve 13:08 ® topaga reakce na …
-
Prichy: Chvilku jsem si chtel zahazet, tak jsem si zachazel
reagovatPrislo mne to v tu chvili pro me vysvetleni a jako modelovy priklad vhodne. At chceme nebo ne, myslim, ze vestina z nas nadobicko vybira s ohledem na vyrobce a tim take cenu. Souhlasim, ze ne vzdy to kvalitativne odpovida. Tezko si lze ale predtavit, ze pri koupi prvniho prutu na feeder zacatecnik pozna co presne chce a to i v pripade, ze si je zkousi v prodejne. Kubajs tedy mel vybrano a od nas chtel pouze pochvalit
- Neděle 20. srpna 2006 ve 21:20 ® Shrek reakce na …
-
jasan,já feeder vytáhnu 10 x v roce. Já jen že jsem kdysi říkal,že jsem si ten feeder pořídil kvůli parmám na řece,tak jsem myslel,že to bylo značení mé osoby.Ale vždyť je to fuk
reagovat - Neděle 20. srpna 2006 ve 20:26 ® Prichy reakce na …
-
Alivio: ne…ale myslim, ze na nej nemas takove naroky jako clovek chytajici na feeder deno denne a treba i 5 cm rybicky…
reagovat - Neděle 20. srpna 2006 v 18:14 ® Shrek reakce na …
-
Příchy: tím prutem na parmy jsi myslel narážku na mě?
reagovat - Neděle 20. srpna 2006 ve 14:48 ® Prichy reakce na …
-
topaga:
nehazej znackama a cenama. Ja mel na mysli uplne neco jineho, tj gramaz, delka, akce, provedeni…ono to totiz „obcas“ nekoresponduje se znackou ci neznackou a hlavne ne s cenou. Pouzit levny teleskop do 60ti gramu muzes…ale rovnou si vem i policajty
…
Kubajs: u feedru me osobne vyhovuje tuhsi pater a samozrejme odstupnovane spicky. Cim kratsi kousek prutu se pri zaberu bude ohybat, ti citelnejsi zmeny na spicce uvidis (na to clovek nemusi byt rybar, nybrz staci zaklady fyziky). Casem mozna dojdes k nazoru, ze tolik proklamovane medium neni zas az tak univerzalni a koupis jiny (jine) proutky, ovsem to vse za predpokladu, ze te to chytne a nebude to prut na „pouze na parmy“
reagovat - Neděle 20. srpna 2006 ve 13:09 ® topaga reakce na …
-
Jasnacka, znam ten pocit, kdyz se mne neco libi
reagovatJako kdyz jsi zamilovany
- Neděle 20. srpna 2006 v 11:39 ® Kubajs
-
topaga:dík s timhlenázorem jsi mi pomoh ale mě tendle prut vyhovuje
reagovat - Neděle 20. srpna 2006 v 10:34 ® topaga reakce na …
-
Je to vec pohledu a zejmena financi. Nekdo povazuje za zakladni model Nexave za 2500 a pak si dokoupi lepsi za 4500–10.000. Nekdo bude zacinat s Byronem a pak si koupi, pro nej dostacujici Nexave. Pokud zacinas a chces mit naklady opravdu minimalni, muzes klidne na feeder pouzit levny teleskop s mensi odhozovou zatezi (max. 60g). U feederu si dej ale pozor, prave nevyhovujici prut by Te mohl odradit. Medium je univerzal, ktery urcite pokryje vestinu tveho lovu, a to i v budoucnu. L a H jsou uz specialy a je jen na Tobe zda je plnohodnotne vyuzijes.
reagovat - Sobota 19. srpna 2006 ve 12:05 ® Prichy
-
LordProtektor: nesouhlasim, ne kazdeho chytne feeder a navic dost zalezi, kde chytas…at koupis cokoli(univerzalniho), stejne pak menis, pokud ti tedy neni jedno, ze chytas ploticky 10cm na heavy a mas z toho prd
reagovat - Sobota 19. srpna 2006 v 11:39 ® Kubajs
-
já nechci picker protože si myslim že je to moc slabý já chci něco v medium už jsem ho stejně koupil už ho mám 14 dní jenom vědět vaše nazory na něj se mi vyplatil
reagovat - Sobota 19. srpna 2006 v 0:55 ® LordProtektor reakce na …
-
kup si nejaky picker a nebo si pockej a ven si aspon mikado a nebo nejake Shimano.Feder te opravdu chytne
reagovatten proutek neznam ale lepsi je si priplatit a koupit neco co nebudes muset za rok vymenovat.
- Pátek 18. srpna 2006 ve 23:24 ® mirmen
-
za tu cenu Byron klidně. Pro začátek na 1–2 roky stačí a pokud tě fídr chytne, tak si můžeš pořídit něco ve vyšší třídě
reagovat - Pátek 18. srpna 2006 v 19:54 ® Kubajs
-
dík moc za radu hodně lidí mi doporučuje Trabucco,Shimano,Mikado,Byron
reagovat - Pátek 18. srpna 2006 v 19:13 ® nurse02
-
Na prvni seznameni s technikou lovu by to melo stacit, myslim, ze by si nic nepokazil treba Shimanem Alivio nebo treba Mikada se daji sehnat v dobre cen. relaci. A pak uvidis jestli chces dat za prut x tisicovou polozku. Fakt je ten, ze jsem zacinal se Shimanem Hyperloop a na rok uz jsem kupoval proutek od Mila a od te doby jsem Shimano v ruce nemel. Ale ona je to hodne i citova zalezitost.
reagovat - Pátek 18. srpna 2006 v 16:34 ® Kubajs
-
podle mě by to šlo vytáhnout ale píšu ža to neni to pravý ořechový
reagovat - Pátek 18. srpna 2006 v 16:33 ® hajan reakce na …
-
S tím pickerem, bych tě docela chtěl vidět.
reagovat)
- Pátek 18. srpna 2006 v 16:30 ® Kubajs
-
no jasně že jsem vybral dobře
reagovat - Pátek 18. srpna 2006 v 16:29 ® MiK
-
Kubajs> pochopil jsi o co go. Jak říkám: správná cesta.
reagovat - Pátek 18. srpna 2006 v 16:29 ® Kubajs
-
já si myslim že to zvládne Winclepicker ale neni to pravý ořechový
reagovat - Pátek 18. srpna 2006 v 16:28 ® hajan reakce na …
-
Kubajs: zvládne, aspoň by měl. Já mám letos na medium dva pětašedesátníky z řeky. Docela mazec, ale šlo to.
reagovat - Pátek 18. srpna 2006 v 16:25 ® Kubajs
-
MiK:Tak já jsem to nechtěl na to abych s tím chytal ryby do 40cm a ani na to abych to měl na Kapry od 40cm já jsem chtěl raději prut kterej je dobrej na ryby kolem 20cm ale zvládne to v pohodě i větší ukáže se co mě bude bavit pak se poohlédnu po lešpím
reagovat - Pátek 18. srpna 2006 v 16:18 ® MiK
-
Vzal jsi to za správný konec. Kamoš chtěl začít feedrovat a že si koupí Xháčko. Za boha jsem mu to nemohl vymluvit.Tak si koupil „jenom“ heavy.
reagovat - Pátek 18. srpna 2006 v 16:05 ® Kubajs
-
Nouž jsem na něj vytáhl ryby i pěkný
reagovat - Pátek 18. srpna 2006 v 15:23 ® MiK
-
Pro začátek dobrá volba. Za čas už budeš sám vědět, jak pokračovat. Tedy jestli tě to chytí.
reagovat - Pátek 18. srpna 2006 v 15:16 ® Kubajs
-
JÁ si myslim že to je dobrej prut
reagovat - Čtvrtek 17. srpna 2006 ve 22:25 ® skwor
-
Jo, pro začátek by to mělo stačit.
reagovat - Čtvrtek 17. srpna 2006 ve 22:06 ® Kubajs
-
Atodle je dobrý proutek n mé představy
reagovat - Čtvrtek 17. srpna 2006 ve 22:05 ® skwor
-
Myslíš Byron dynamic feeder? Chtěl bych si z téhle série koupit matchku…
reagovat