Chytej.cz

Indikátory záběru necteno

19.8.2004 | Uzel | 3.455 zobrazení | 11 odpovědí

Víte někdo něco o indikátorech záběru? Chci koupit indikátor záběru české výroby (kvůli reklamaci). Jaký vybrat? . poraďte

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 23. srpna 2004 ve 22:49 ® Milky
Milky

Uzel: všechno, co jsem o nich napsal se dá zjistit na internetu, když víš, kde hledat. Nemysli, že jsi i-křupan, to je hloupost! I-křupan je ten, kdo si myslí, že internet nepotřebuje Do koupě se nežeň bezhlavě a zjisti u svého prodejce, co s tím bude dělat v případě, že budeš nespokojen, potažmo když se s nimi něco stane.

reagovat
Pondělí 23. srpna 2004 v 10:14 ® Uzel

Milky: Jak zjišťuješ takové podrobné informace… možná, že se ptám blbě, ale musíš mě brát jako internetového křupana.

Byl jsem se podívat na ty stránky Sacconu a zkusím si je teda koupit. Když tak je tady ohodnotím.[ Upraveno Uzel dne 2004–08–23 v 09:15 ]

reagovat
Pátek 20. srpna 2004 v 18:53 ® Lup

Ja pouzivam jiz 4 roky indikatory Flajzar TB 861 cena 1100Kc a jsem s nimi naprosto spokojen. Doposud jsem s nimi nemel jediny problem a to ani pri silnem dlouhotrvajicim des­ti.

reagovat
Pátek 20. srpna 2004 v 15:59 ® HaD
HaD

já bych asi na základě několika jednání doporučil firmu Flajzar. S výrobky sice zkušenost nemám, ale p. Flajzar je podle mě nesmírně seriózní člověk a tomu bude podle mě odpovídat kvalita, servis atd. A nepíšu to jen kvůli tomu, že zde na serveru inzeruje!

reagovat
Pátek 20. srpna 2004 v 15:51 ® Milky
Milky

uzel: Je to asi nějaká nová firma, do obchodního rejstříku byla zapsána teprve 16.10.2003. Na stránkách www. saccon. cz je dost nepřehledně prezentováno, co vyrábějí – není tu patrný základní rozdíl mezi jednotlivými modely. Ceny, vzhledem k napsaným parametrům jsou zajímavé. Otázkou je, jak je to se zárukou, servisem, … . Web je registrován od listopadu 2003 a v diskuzním fóru jsou dotazy počínaje 17.8.2004. Zatím tyto stránky navštívilo něco okolo tří tisíc lidí – taxi na to udělej názor. Já osobně bych je určitě chtěl vidět. Více funkcí je klad i zápor. Důležitá je odolnost a jednoduchá manipulace. Zkušenosti s nimi asi zatím nikdo moc velké nemá, uvidíš, kdo se ještě vyjádří.

reagovat
Pátek 20. srpna 2004 v 8:03 ® Uzel

. dostal se mi teda do ruky Kapří svět a tam byla reklama na nějakou firmu Saccon. Chtěli za to dost málo – nevíte co to je zač?

reagovat
Pátek 20. srpna 2004 v 7:38 ® toulovec
toulovec

já na vláčáku taky žádnej indikátor nemám, asi jsem koupil špatně

reagovat
Čtvrtek 19. srpna 2004 ve 21:25 ® Milky
Milky

Ano, vím NĚCO o indikátorech záběru. Každý něco víme, ale bude lepší, když se zeptáš na to, co konkrétně nevíš a s čím potřebuješ poradit. Princip i vybavení jednotlivých modelů je na webech výrobců celkem přehledně vysvětleno, tak směle vpřed : www. flajzar. cz – popřípadě klikni na reklamní banner v levém horním rohu, www. elehuml. cz . Ceny mají myslím taky uvedeny, tak vybírej. Více výrobců u nás asi není a výrobky jsou +/- porovnatelné, jak cenově, tak qalitou.

reagovat
Čtvrtek 19. srpna 2004 ve 20:44 ® rarach

Quote: On 2004–08–19 19:43, rarach napsal: U nás ve vrátnici je stará siréna – nechceš jí odmontovat ? To s tou reklamací to nemyslíš vážně že jo? Ta siréna je made in DDR takže to asi padá co?

reagovat
Čtvrtek 19. srpna 2004 ve 20:43 ® rarach

[ Upraveno rarach dne 2004–08–19 v 19:44 ]

reagovat
Čtvrtek 19. srpna 2004 v 19:31 ® pupak

To myslis pipaky?

reagovat