Vyhledávání
Taška na drobnosti
17.8.2006 | mirmen | 2.856 zobrazení | 11 odpovědí
V čem nosíte „drobnosti“ ( háčky,zátěže, splávky atd.atd.)?
Dáváte přednost tašce přes rameno nebo vystačíte s kapsami na boku futrálu ? Máte věci v krabičkách a pracně hledáte a přerovnáváte nebo jste vykoumali nějaký přehledný systém? Případně – řešíte to nějakým plastovým organizerem – kufříkem? Nebo jste narazili na výrobek, který vyhovuje – řekněme – pro feeder, match , na 1–2 denní pobyt?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 29. srpna 2006 v 16:55 ® mirmen
-
okoun1 – nevím.
Např. tenhle " lure bag " jsem našel na www.exori.de Značku exori jsem viděl např. u firmy Mr.Green ( a ta má stránky www.mrgreen.cz ).
Možná mají v nabídce rezervní chlopně do těch organizérů. Možná by jsi pochodil s dotazem u nich. Zda mají, zda zasílají na dobírku či zda je k sehnání v té či oné prodejně.
Jinak samostatně prodejné desky na měkké gumy jsem kdysi viděl na nějakém US e-shopu, snad najdu časem zdroj.
reagovat - Úterý 29. srpna 2006 v 15:00 ® okoun 1 reakce na …
-
mirmen>Nevíš kde by se dali dokoupit,takové ty sáčky viz.foto na např.gumi?Mám vláčecí tašku a už nemám místo a nemohu to sehnad.Koukám že jich v té tašce máš dost
reagovat)
- Úterý 29. srpna 2006 v 8:33 ® mirmen
-
Takže tu tašku od Exori jsem přece jenom koupil ( pův.cena 935, po slevě 676 Kč) . Vejde se do ní přehledně neuvěřitelné množství věcí, na vycházky na feeder, match , bolo apod.
Nakazili se ještě 2 kolegové.
reagovat - Neděle 20. srpna 2006 ve 21:50 ® marvinX
-
Já používám Tackle Case od DOC a je perfektní. V jedné části mám signálizátory, příposlech, swingery a koncové vidličky, uprostřed návazce a vercajk jako jsou kleštičky, nůžky atd., a v poslední části ve slídových kapsách montáže, hadičky, šnůrky atd. Je velký, přehledný a 100% ho doporučuju. Mám od DOC celkem tři výrobky a všechny jsou na jedničku.
reagovat - Neděle 20. srpna 2006 v 8:44 ® mirmen
-
co by se mi líbilo – tenhle zásobníček od fy BW sport ( žel, jen ukázka ze zahr. e-shopu)
reagovat - Neděle 20. srpna 2006 ve 3:07 ® mirmen
-
Docela dobrá pomůcka ( hlavně na lov za špatných podmínek) je zásobník na návazce. Na zimní chytání na picker či feeder mi vyhovuje forpasovník od Milo. Tuhle ( či podobnou ) drobnost usnadňující chytání určitě ocení každý, kdo při teplotě blízké nule měl u vody navázat na vlasec háček velikosti 14–20
reagovat - Pátek 18. srpna 2006 ve 23:03 ® mirmen
-
náhodou … takový či podobný zásobník na gumy jste v nějaké speciálce v ČR neviděli ? Nebo v nějakém e-shopu? Díkes.
reagovat - Pátek 18. srpna 2006 v 0:48 ® mirmen
-
drobnost na návazce
reagovat - Čtvrtek 17. srpna 2006 ve 3:07 ® mirmen
- reagovat
- Čtvrtek 17. srpna 2006 ve 3:07 ® mirmen
-
.
reagovat - Čtvrtek 17. srpna 2006 ve 3:07 ® mirmen
-
doplním il. fotkou tašky od fi Exori
reagovat