Chytej.cz

UŠLECHTILÉ RYBY JAKO NÁSTRAHA

16.8.2006 | ichtyofag | 7.620 zobrazení | 68 odpovědí

Někteří rybáři loví sumce na kapra třeba i 2kg. Zajímalo by mě, jestli je povinen kapra zapsat jako úlovek, i když je používán jako nástraha.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1   
Středa 16. srpna 2006 v 16:13 ® hajan reakce na …

ichtyofag: Když je ti to jedno, potom nechápu:„Rád sem zas vlezu“, máš to nějaký pomotaný.

reagovat
Středa 16. srpna 2006 v 16:05 ® ichtyofag reakce na …

HaD: Víš co se říká o té potrfené huse… Nic ve zlém, neměl jsem na mysli konkrétně tebe. Rád sem zas vlezu, pokud mi neodepřeš přístup:-)) Jinak je mi to ale jedno.

reagovat
Středa 16. srpna 2006 v 16:04 ® kkarlos
kkarlos

Tak otazka je spatne polozena, kdyby jsi to vylicil dopodrobna jak si to myslel, pokud si to tak opravdu myslel, bylo by to o necem jinem… a to ze si nekdo nezapisuje cejna 15–20cm je prasarna a zapisovat by se melo opravdu vse…

reagovat
Středa 16. srpna 2006 v 16:00 ® HaD reakce na …
HaD

ichtyofag: sory, že jsem hlupák. Uvědomil jsem si to až poté, co jsem si to od tebe přečetl :-((

reagovat
Středa 16. srpna 2006 v 15:58 ® ichtyofag reakce na …

pif: Možná jsem to pro některé nepochopitelně napsal, tys ale hned pochopil oč jde. Přesně tohle jsem tu chtěl řešit, díky že ses ozval! Právě o takovou díru mi jde, ale to tu pravděpodobně nevyřešíme. Jsem rád, že na světě nežijí jen hlupáci! Petruv zdar!

reagovat
Středa 16. srpna 2006 v 15:53 ® pif
pif

toto téma jsme tady už jednouc řešili.jde o to,že je možnost si živýho kapra koupit v obchodě,nebo si ho vzít z jezírka,vany,kde trčí cubmajšpíl týden a už před týdnem byl zapsané.ano,je to díra v řádu.koupíš si kapra,nastražíš,přij­de RS chce vědět,kde ho máš zapsanýho.ty ukážeš lístek z makra,kde jsi ho zakoupil.a včil nastává otázka,koupil sis ho,nebo upytlačil,takovejch lístků si seženeš kolik chceš.doporučuju kdykoliv rybu zapsat,i když je to blbost.

reagovat
Středa 16. srpna 2006 ve 14:37 ® kkarlos
kkarlos

pardon, vylovovat nemusis- vyhackujes… ;-)

reagovat
Středa 16. srpna 2006 ve 14:34 ® kkarlos
kkarlos

jde preci o to, ze vezmes kapra, vylovis a bud vratis a nic nezapisujes nebo ho zapises a muzes si s nim delat co chces…velebnosti, velebnnosti…

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1