Vyhledávání
Jak je nyní na Orlíku?
15.8.2006 | Hrouzek003 | 3.108 zobrazení | 24 odpovědí
Jak je nyní na Orlíku? Jedu si zachytat.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 21. srpna 2006 ve 22:56 ® CeP reakce na …
-
Hrouzek003> no moc toho nenapsals. tezko k tomu neco rict. kde jsi byl a jak jsi chytal? bobkarina? ta prave nenbyla prilis uspesna. no ja jsem na Radave prevazne feederoval dokud jsem nevyskubal vsechny krmitka pac jsem hodne rval na vazkach; brasulak vyhradne plafcil stridave bic a odhoz. nechci nejak nadsazovat ze jsme chytali nejake trofejaky, to vubec ne. spis to bylo o mensich rybkach.. konec koncu kapr pro nas neni cilova ryba i kdyz potesi dyz uz se taky zavesi, ale vzdy jsme meli co delat. na to konto taky priznam ze nekdy jsem sel cilene nekomu zvosklivit den..
reagovat) nekteri se zeptali na rovinu na co vlastne chytame ze nam to tak bere ( mackana housticka, cervi, nebo sendvic), nekteri vyndali taky feeder ale ocividne si s nim nevedeli prilis rady a nekdo se pokusil plafkovat i s kacou velikosti vejce a hloubkou cca 1,5m (jako to vypadalo na nasich klacikach)… no na zlost jsme meli anglany prubezne a lovili jsme na 7m hloubce.
) celkove ten tyden muzu shrnou jako nejhorsi z poslednich 4–5 let. zcasti to bylo zrejme vykyvy pocasi, kdy jeden den prselo a hned druhy bylo jen pod mrakem nobo v lepsim pripade polojasno. skutecne letni pocasi bylo pouze v sobotu. pak taky hodne litala hladina i 30cm.. mozna i vic behem dne. asi nejlepsi ryby sly az v nedeli dopoledne, tesne pred odjezdem.
- Pondělí 21. srpna 2006 ve 21:15 @ ??? reakce na …
-
ahoj byl jsi na té Radavě jaké to bylo mi jsme nikan nejeli asi až určitě z 14dnu. chceme tam pod stan ale nevíme ještě kam jed doporučíš něco???
reagovat - Pondělí 21. srpna 2006 v 8:12 ® Hrouzek003 reakce na …
-
Nádherné, děkuji. Já byl na Orlíku 19.8. a od rána nic.V 10hod jeden záběr.zřejmě nic moc neumím.
reagovat - Sobota 19. srpna 2006 ve 13:17 ® cercer reakce na …
-
CeP:no,tak aspoň něco…nevzdávej..jsi u vody..to je hlavní!taky bych jel hned..no..za týden..tak si to užijte!Ať se zadaří.
reagovat - Sobota 19. srpna 2006 v 0:48 ® CeP reakce na …
-
No ještě tady budeme do neděle tak se snad něco slušného povede. Zatím se není čím chlubit. A vlastně přeci jen něco…asi jsme jediní kdo pravidelně loví ryby. Většina bobkařů jen se smíšenými pocity přihlížejí.
reagovat - Sobota 19. srpna 2006 v 0:13 ® cercer reakce na …
-
no,sumíci sice nešli…ale tenhle bolínek je odtamtuď z loňska..72jka…na 0,14mm.vlasec…s pořádnou šmodrchanicí metr před woblerem…nechtěl z vody dalších 20min!
reagovat - Sobota 19. srpna 2006 v 0:09 ® cercer reakce na …
- reagovat
- Pátek 18. srpna 2006 ve 23:57 ® cercer reakce na …
-
CeP:pochlub se,jak to šlo?Já tam do Radavy jedu příští týden…tak…mi tam taky něco nechej!!!
reagovat - Čtvrtek 17. srpna 2006 v 9:09 ® CeP reakce na …
-
fordak, Lukas, cecer1> boleni jsou na orlíku úplně všude. Na rohlík z hladiny jdou senzačně, ale jen do 50, pak už jsou na to moc chytří.
reagovat - Čtvrtek 17. srpna 2006 v 9:01 ® CeP
-
Alivio> do neděle budu na Radavě.
reagovat - Středa 16. srpna 2006 ve 21:50 ® cercer reakce na …
-
jo…domorodci je chytaj na hladině na rohlík..viděl jsem takto chycenou 70sátku..já tam před 14 dny chytl při chytání candošů,na plotičku na těžko,ve 21hod.55sátku bolínka…a to jsem je předtím zkoušel marně celý den!
reagovatNaštěstí jí nezažral,bo jim nedávám moc času!
- Středa 16. srpna 2006 ve 21:16 ® Lukas
-
fordák:slyšel jsem že berou i na rohlík ale nevim.
reagovat - Středa 16. srpna 2006 ve 20:53 @ ??? reakce na …
-
ahoj mám dotaz taky chci jet s kámošem na ryby na orlík na boleny jsme začátečníci chytáme 1.rok poradíš kam jet a jakou techniku použít, myslel jsem plovoucího woblera na přívlač.dík za odpověd.
reagovat - Středa 16. srpna 2006 v 18:00 ® gohom reakce na …
-
Oprava, o dva metry.
reagovat - Středa 16. srpna 2006 v 17:38 ® gohom reakce na …
-
Zalezi na tom kam chces jet. Podle www.pvl.cz stavy.pvl.cz stavy.pvl.cz klesla za poslednich 6 dni hladina o metr a porad klesa. Ja jsem tam byl pred ctrnacti dny. Tri amuri, par cejnu. Sumce jsem zadnyho nechyt, jenom jeden mi strhnul cejna. Candaty jsem nezkousel.
reagovat - Středa 16. srpna 2006 v 17:23 ® Shrek reakce na …
-
CePe,do kdy tam budeš?
reagovat - Středa 16. srpna 2006 ve 14:20 ® cercer
- reagovat
- Středa 16. srpna 2006 ve 14:19 ® cercer
-
Já tam jedu poslední týden prázdnin..vemu mlaďasa a zkusím pocuchat trochu bolínky!
reagovatNaposled jsem tam byl před 14 dny,ale bylo slabé..no…ale stejně tam je fajn..už sče tam zase těším..třeba se tam uvidíme..
- Středa 16. srpna 2006 v 11:13 ® CeP
-
Teď už je tu konečně krásně. Minulé dva dny staly za… Pršelo a byla děsná zima. No ale grog to jistil. Dnes ráno byla mlha jako kanec. Teď sedím u vody, hozené 2 angličáky, ale aktivita ryb zatím nic moc. Jen malí cejni. Ale boleni řádí jako pominutí. Však toho potěru co je tu ještě nepamatuju.
reagovat - Středa 16. srpna 2006 v 9:14 ® hajan reakce na …
-
Záleží, co chceš chytal. Začal bych s prutama.D
reagovat - Středa 16. srpna 2006 v 8:30 ® Hrouzek003 reakce na …
-
Už je hezky ,snad to půjde. Co bych si měl připravit? Uvítám každou radu.
reagovat - Středa 16. srpna 2006 v 8:02 ® Shrek reakce na …
-
jenže já tam byl dřív,héééééééč!!
reagovat - Úterý 15. srpna 2006 ve 23:29 ® sharkcom
-
kecáš. Je tam 22:30 hodin !
reagovat - Úterý 15. srpna 2006 v 17:38 ® Shrek
-
Prší jako v celé ČR a je tam odhadem 16:38 hodin.
reagovat