Chytej.cz

Vláčecí nástrahy necteno

15.8.2006 | Davish | 5.730 zobrazení | 31 odpovědí

Potřeboval bych poradit s nějakým e-shopem, ve kterým bych si mohl objednat twistery, rippery, woblery atd., od značek jako je rapala, relax, storm, ale nevadí když budou i jiný, hlavně aby byly za dobrou cenu, tak předem díky.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Neděle 27. srpna 2006 v 11:42 ® Davish reakce na …
Davish

číňani sou mistři jenom v jediný věci, kterou nikdy nikdo neudělal líp a to že výraběj nejlepší pimpongový míčky :-D

reagovat
Sobota 26. srpna 2006 v 17:17 ® Prichy reakce na …
Prichy

sharkcom: ne ne…jasne, jen nikoho nepodcenuji, kdyz vidim jak to „cele“ funguje u nas, pochybuji, ze by to na stejne urovni nezvladl nikdo na svete vcetne delfinu :-D

reagovat
Sobota 26. srpna 2006 ve 12:29 ® srami
srami

Zkus www.woblerylovec.info

reagovat
Sobota 26. srpna 2006 ve 12:20 ® sharkcom reakce na …
sharkcom

Jo, hold fabrika pro celý svět. Něco se samozřejmě už naučily dělat, ale rotajdy hold pazourkem otesávat ještě neumí…

reagovat
Sobota 26. srpna 2006 v 10:15 ® Prichy reakce na …
Prichy

bacha…klavesnice na kterou pises muze byt taky z ciny :-D …ze ses rychle radsi podival vid ;-)

reagovat
Sobota 26. srpna 2006 v 10:07 ® sharkcom
sharkcom

Jo hojd China je China… ingeneered in Germany ?premium quality? Připomíná mi to ohraný hlášky TV shopů…

reagovat
Sobota 26. srpna 2006 v 9:32 ® Greenpoint

Hlavně bacha na „vykoupení“ únosné kvality cenou! Nevím, jaké má kdo zkušenosti, ale do krabičky se mi dostaly třpytky firmy EXORI (snad jsem to nezkomolil). Sice na obalu píšou, že „ingeneered in Germany“, „premium quality“ a podobně, ale takovej šmejd aby pohledal. Po prvním vykoupání: zreznul trojhák, začal reznout drát, odloupl se blýskač. Prostě bomba. Vzhledem k tomu, že se to nestalo u jednoho, ale pěti exemplářů téže značky … Máte s tím někdo podobné zkušenosti, nebo jsem měl prostě smůlu?

reagovat
Pátek 18. srpna 2006 ve 13:06 ® Alf
Alf

Neznáte někdo E-shop, kde nabízí plandavky Vanpla? Případně prodejnu ( Praha a okolí.) Na výrobce se mi podařilo najít pouze telefonický kontakt. Telefon ale nikdo nezvedá a ani po opakované objednávce nadiktované na záznamník nic nepřišlo.

reagovat
Čtvrtek 17. srpna 2006 ve 21:31 ® Kubajs
Kubajs

Notak je toho hodne www.braunstar.cz
www.colmic.cz
www.kacel.wz.cz
www.nastrahy.cz

reagovat
Čtvrtek 17. srpna 2006 ve 20:38 ® zany

já se do vás nechci nějak pléct ale není to blbý ,že do sebe takhle rejete ..Že vás to baví.....chápu že má každej jinou povahu ale to se musíte překousnout nebo se navzájem ignorovat..

reagovat
Čtvrtek 17. srpna 2006 v 15:35 ® Davish
Davish

teďka tady nebudu, jedu na Jižní Moravu na Znojemsko vrátím se až v sobotu tak nečekejte že budu v těchto dnech někomu odpovídat:))

reagovat
Čtvrtek 17. srpna 2006 v 15:27 ® Davish reakce na …
Davish

já nikdy nechtěl bejt ani by mě to nebavilo, radši na ryby nebo s kámošema a taky z češtiny za 3 to není až tak moc hrozný, já nechtěl bejt ani mazánek učitelky a ani ten největší hajzl na škole

reagovat
Čtvrtek 17. srpna 2006 v 15:26 ® Lukas

hajan:no jasně!a nebo néé?

reagovat
Čtvrtek 17. srpna 2006 v 15:24 ® hajan reakce na …

Davish: Měl jsi asi štěstí na profesora.:-)) )

reagovat
Čtvrtek 17. srpna 2006 v 15:14 ® Lukas

Davish:neni zač.

reagovat
Čtvrtek 17. srpna 2006 v 15:14 ® Davish reakce na …
Davish

Hajan: no jó v devýtce sem měl z češtiny za 3

reagovat
Čtvrtek 17. srpna 2006 v 15:14 ® MiK
MiK

kucííí, fakt si myslíte, že když se budeme navzájem jebat, tak nás bude víc ? :-D

reagovat
Čtvrtek 17. srpna 2006 v 15:13 ® Davish reakce na …
Davish

Tam má bassík zajímavý věci, určitě skusim, díky

reagovat
Čtvrtek 17. srpna 2006 v 15:10 ® Davish reakce na …
Davish

ty fakt nemůžeš bejt nikdo jinej než rarach ;-)

reagovat
Čtvrtek 17. srpna 2006 ve 13:34 ® kkarlos reakce na …
kkarlos

Rarach: woe, hhhhhhh :-)) ))))))

reagovat
Čtvrtek 17. srpna 2006 ve 12:44 ® Lukas

skus bassmaster a uvidis!! vcera jsem si objednal balzu na woblery na internetu. pri nejhorsim ti to nedojde. no a muzes se domluvit s bassem.(člen chytej.cz) staččí? www.bassmaster.cz

reagovat
Čtvrtek 17. srpna 2006 ve 12:29 ® rarach reakce na …

Jdi se vybrečet mamince na klín, pak si dej dva pribináčky a seber odvahu a jdi se podívat do sklepa, jestli tam nejsou bubáci. Pokud to zvládneš bez rozsvícení světla, máš za sebou první krok k úspěšnému nákupu na internetu… našel jsi odvahu!!!

reagovat
Čtvrtek 17. srpna 2006 ve 12:20 ® hajan reakce na …

Davish: co slovo, to perla.:-) Až na gramatiku.

reagovat
Čtvrtek 17. srpna 2006 v 11:48 ® Davish reakce na …
Davish

Ale musel, protože, já sice znám spoustu ribářských e-shopů s tématikou lovu dravců, ale ještě sem žádný nikdy nevyskoušel, proto se vás ptám abyste mi poradily nějakej, kterej se vám osvědčil, pač já fakt nikdy ještě nekupoval rybářský věci po netu, ale teď se k tomu chci odhodlat. A když vy to nepochopíte tak sem nepište tyhle blbí připomínky na mě, pač takovyhle lidi nemusim.

reagovat
Čtvrtek 17. srpna 2006 v 7:51 ® Shrek reakce na …
Shrek

tos nemusel tohle téma zakládat,stačí napsat tyto slova ve vyhledávači.

reagovat
Středa 16. srpna 2006 ve 23:37 ® Davish reakce na …
Davish

no to sem tea pobral, díky za připomínky, to ste sem nemusely líst ;-)

reagovat
Úterý 15. srpna 2006 v 19:12 ® Vlackar
Vlackar

www.rybarskysvet.cz Tam je všechno, co potřebuješ!

reagovat
Úterý 15. srpna 2006 v 17:39 ® Shrek reakce na …
Shrek

Rudo díky,že jsem to nemusel psát já.Od Tebe to tady lidi poberou spíš,než ode mě. :-)

reagovat
Úterý 15. srpna 2006 v 15:04 ® sethy
sethy

staci trosku hledat www.gammarus.cz www.bohemiafishing.cz vpravo mas reklamu na nastrahy.cz atd. nebo se podivej do odkazu a hledej

reagovat
Úterý 15. srpna 2006 ve 14:59 ® rarach

Ty vole, jseš slepej nebo si jenom blbej!

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1