Vyhledávání
ořezávátka
13.8.2006 | upbraider | 5.459 zobrazení | 44 odpovědí
S prohlížením fotek zjišťuju, že čím dál tím více rybářů si nástrahy,zejména wobblery sami vyrábí.Patříte i vy mezi ořezávátka nebo raděj nakupujete?? Já se přiznám, že si úlovek na samodomo wobyho cením dvojnásob možná i víc a satisfakce z ryby přechytračené na vlastní nástrahu mi vlívá do žil novou chuť pižlat tu balsu dál. Co vy?? Taky jste bigmajk nebo raděj koupíte rapalu za dvě kila?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 16. srpna 2006 v 8:33 ® Hrouzek003 reakce na …
-
beru i zadarmo..... jseš dobrý. Dík za odpověď.
reagovat - Úterý 15. srpna 2006 ve 23:21 ® sharkcom
- reagovat
- Úterý 15. srpna 2006 ve 23:15 ® sharkcom
-
Já si woblery vyrábím sám. Nemusím si pak škubat vlasy, když je někde urvu. A že s nimi ,,vnadím,, docela dost…
reagovat - Úterý 15. srpna 2006 ve 20:50 ® Sander
-
Hrouzek003 > jestli myslíš mne (páč tu jiný obrázek bohužel není), tak děkuji za poklonu
reagovatJsou to kousky „první série“
a ty jsou bohužel neprodejné – když už, tak jedině zadarmo – ale ty, které mi zbydou, si hodlám nechat na památku svých začátků výroby. Za pár let na to budu s úsměvem vzpomínat…
- Úterý 15. srpna 2006 v 16:35 ® Hrouzek003 reakce na …
-
Jseš fakt šikovný a trpělivý.Nelze od Tebe koupit vzorek?
reagovat - Pondělí 14. srpna 2006 ve 13:14 ® Lukas
-
Zcuter:to uz jsem udelal. Cep:jo zkusim to jeste jednou ale spis si balsu objednam! Diki!
reagovat - Neděle 13. srpna 2006 ve 23:33 ® Sander
-
Robur > dikec. A to jsi ještě neviděl ostatních 15 kousků, potažených perleťovou stužkou
reagovatParáda…
- Neděle 13. srpna 2006 ve 22:16 ® Robur
-
Snader, tak 10 jich koupím za kilčo, ses podřekl
reagovata víc jak 100% zisk by hraničil s lichvou. Jinak moc pěkné, vypadá to, že ti to jde samo.
- Neděle 13. srpna 2006 ve 21:55 ® Sander
-
upbraider > začal jsem s výrobou loni na podzim a zahájil s nimi vláčení 16.4. na pstruhovce. Snažil jsem se okopat Salmo Hornet 2.5cm a nemá to chybu, dokonce velice dobře konkurují originálům a v dosti případech byly i úspěšnější. Ůlovku si taktéž vážím dvojnásob, ale na druhou stranu, vobler má výrobní cenu asi 5Kč, takže se s nimi nebojím jít do hloubky i za cenu utrhnutí. Přišel jsem letos o 5 těchto voblírků, z toho 2 bohužel na rybě. Nedá se nic dělat. Ale zimní večery jsou sakra dlouhé, budu se jim letos společně se splávky věnovat co možná nejvíce. Takže – voblery nekupuji.
reagovat - Neděle 13. srpna 2006 ve 20:12 ® CeP reakce na …
-
Lukas> obejdi modelarske prodejny v Plzni a to v tom byl cert abys ji nesehnal. a kdyby prei ne, tak muzes objednat tady : www.vinklarek.cz
reagovat - Neděle 13. srpna 2006 ve 20:02 ® Zcuter
-
lukas-zkus nějakého modeláře..
reagovat - Neděle 13. srpna 2006 v 17:51 ® Prutos reakce na …
-
Nordboy: Ano, úlovek na woblera vlastní výroby potěší dvojnásob. Ale ztráta nástrahy,na která jsi ztrávil x času, bolí taky dvojnásob!
reagovat - Neděle 13. srpna 2006 v 16:52 ®
-
Dnes ráno jsme tuto problematiku řešili s Milkym a vzdor skutečnosti, že si občas také něco ukutím, došli jsme společně k závěru, že práce sice šlechtí, ale ztráta bolí tak, že už to nezkouším a raděj kupuji, byť nerad.
reagovat - Neděle 13. srpna 2006 v 16:46 ® Lukas
-
neee!jsem bigmajk takze si nastrahy dělam doma jenže nejsou moc dobry(zatim) protoze nemam balsu a musim to delat z lipy!takze smula!nevite nekdo kde by se dala sehnat balsa v okoli Plzne????
reagovat