Vyhledávání
Spičky Feeder
12.8.2006 | topaga | 2.837 zobrazení | 5 odpovědí
Tak jsem dnes od internetového obchodu Braunstar obdržel vysněný prut Shimano Nexave Medium. Jsou u něj 3 špičky v členění 3oz Carbon, 2oz Glass, Super Tip 2oz Glass. Můžete mně někdo upřesnit zda je to v pořádku? Dle mého měly součástí špičky 3oz, 2oz a 1oz. Nahrazuje Super Tip 2oz Glass špičku 1oz?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 14. srpna 2006 v 0:18 ® LordProtektor reakce na …
-
Kdyz jsem si koupil svojeho Beast mastera a porovnal jsem si 2oz spicky se svojim starsim Hyperloopem dosel jsem k zaveru ze ty starsi spicky od hyperloopu jsou jemnejsi.Jo u Braunstaru jsou trochu popletove.Ja jsem si u nich objednal navijak Mitchell 300X a k nemu byl zdarma prut Berklei.No a misto 10–30g mi prislo 15–40g.neresil jsem to ale protoze moc nevlacim a slo mi jen o ten navijak.
reagovat - Neděle 13. srpna 2006 v 11:48 ® Prichy
-
topaga: to asi ano.....oznaceni vetsinou vubec nekoresponduje s tim, co spicka „umi“, ale alespon by 1oz nemela byt tvrdsi nez 2oz. Napr. u mojeho byvaleho Mila Chromium byl velmi nepatrny rozdil mezi 1 1/2 a 3/4 unce. Opravdu netusim, proc se to nevyrabi presneji…asi na to kaslou…co ja vim.:-/
reagovat - Neděle 13. srpna 2006 v 11:23 ® topaga reakce na …
-
Souhlasím, nejsem žádný prudič ani citlivka a navíc musím říci, že na vyřizování reklamací jsou super. Horší je, že je to stále častější (prošlé boilie, posilovače, prohozené velikosti navijáků ..) a na poště si mě už dobírají
reagovat. Špičky jsem zkoušel a vypadá to, že Shimano Super Tip 2oz Glass je opravdu měkčí než 2oz glass. Jen mně vrtá hlavou, že nikdo neví jakou gramáž špička Super Tip 2oz glass má … Přece nejsou v továrně maníci, kteří tam v rukách zkouší co náhodou vyrobili a pak je dle prohybu balí k prutům
- Sobota 12. srpna 2006 ve 13:21 ® JarKoto
-
Udělej přesně, jak říká Alivio a jestli ty 2oz-kový budou stejný, tak to pošli zpátky společně s kopií účtu a dopisem, co je špatně. Voni to klidně mohli splíst – já sem si tam jednou objednal takovej komeplet (kalhoty+bunda)a oni mě poslali kalhoty XXL a bundu L. Sou tam jenom lidi a omyly se dějou
reagovat - Sobota 12. srpna 2006 ve 12:51 ® Shrek
-
čapni si všechny tři špičky mezi palec a ukazováček za špičku a uvidíš,jestli je měkčí než klasická dvojuncovka.Ale pochybuju.I když-neviděl jsem,nemůžu soudit.
reagovat