Vyhledávání
jak s úhořem na sumce
12.8.2006 | hany.milan | 3.511 zobrazení | 16 odpovědí
Nemůžu ulovit sumce na jelce karase plotice a rád bych to vyzkoušel na úhoře.Myslím že učitě nejsem sám tak bych od vás zkušených bral radu jak jej nastražit aby se nezamotal.pokud mi někdo zašle foto s návazcem budu jenom rád. moje adresa hany.milan@seznam.cz Petrův zdar
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 15. ledna 2007 ve 14:09 ® JarKoto
-
Sakra – ten odkaz je nějakej podrbanej – tak to tam zkus opsat: www.mrsbrno.cz
reagovat - Pondělí 15. ledna 2007 ve 14:07 ® JarKoto reakce na …
-
Fakt – tedka sem se díval na ryb. řád MRS – však se podívej – je to v: "rybářské způsoby, nářadí a povolené nástrahy – lov dravců (www.mrsbrno.cz
reagovat - Pondělí 15. ledna 2007 ve 14:04 ® JarKoto reakce na …
-
Však mě to je vcelku jdno – sumce stejnak nechytam – ale s tím řádem: záleží, v jak¨ým seš svazu.
reagovat - Neděle 14. ledna 2007 v 16:26 ® marin
-
Ještě pro doplnění situace v MRS: úhoře není zakázáno použít jako nástrahu obecně, ale poze v době jeho hájení od 1.9.-30.11. Ještě bych obecně dodal, že mne docela štve, že oba svazy ve spoustě věcí odlišné Bližší podmínky…, a protože mám celorepublik. povolenku a jednou jsem třeba na jižní Moravě a jednou v jižních Čechách, neustále musím číst, nedá se to zapamatovat, ty odlišnosti. Asi největší odlišnost je rybolov mládeže – počet prutů. Můj kluk v tom má hokej
reagovat - Neděle 13. srpna 2006 v 18:24 ® Prutos reakce na …
-
Tak už ho nechte umřít…
reagovat - Neděle 13. srpna 2006 v 18:01 ® Prichy
-
mam takovy pocit, ze puvodne tam bylo na uhore a jeho napodobeniny…ale fakt uz si nevzpomenu, jestli se pletu…to je uz tezka historie
reagovat - Sobota 12. srpna 2006 v 15:21 ® raduch reakce na …
-
Cep: Já než bych to poslal přes počítač,tak jsem to sprostě opsal. Jo s počítačem mi to jde pomaleji.-))
reagovat - Sobota 12. srpna 2006 v 15:19 ® Shrek
-
Děkuji,toto si budu muset proštudovat. Jsem zase o něco chytřejší.
reagovat - Sobota 12. srpna 2006 v 15:15 ® CeP reakce na …
-
raduch> byls rychlejsi. mne chvilku trvalo nez jsem si vyhral s temi shoty.
reagovat)
- Sobota 12. srpna 2006 v 15:15 ® raduch reakce na …
-
JarKoto:To samé i p. Vágner Jakub. Bejt to obyčejný rybáři tak papíry maj na úřadě natotata. Ale když jim v medializaci i pomáhají členové některých MO tak co si o nich pomyslet?
reagovat(
- Sobota 12. srpna 2006 v 15:14 ® CeP reakce na …
-
Alivio, JarKoto> jak rikam prectete si to znovu a nevynechte ani novelu ktera je v platnosti od 1.7.2006 a prave toto upravuje…
reagovat - Sobota 12. srpna 2006 v 15:07 ® raduch
-
JarKoto,hany: Příloha č.7 k vyhlášce 197/2004 Sb + novela 1, Lov na položenou,lov na plavanou na MP. .......... Nástaražní rybka se použije pouze v období 16.6.-31.12.. Jako nástražní rybka se NEPOUŽIJÍ: rybky lososovité,úhoř,chráněné druhy ryb, a ryby nedosahující lovné míry.
reagovat
A z etického hlediska chytaj na to hovada at tady nebo ve Španělsku. Sem se přiveze monté za miliony a pak píchnout na trojháky? Jestli ti můžu radit na sumce zkus obyčejnou plandavku či gumu a tahej,tahej,tahej on se splete. Já prvního sumce ulovil až po 10 letech rybaření - Sobota 12. srpna 2006 ve 13:23 ® JarKoto reakce na …
-
Raduch: na úhořa lovit můžeš, jestli má míru!!! Diť v Jak na ryby na něho lovili na Orlíku.
reagovat - Sobota 12. srpna 2006 ve 12:52 ® Shrek
-
Pánové,omlouvám se za svou neznalost,nikdy jsem neměl potřebu lovit na úhoře,ale prosím vás,kde najdu to,že je zakázáno na něj lovit? Díky za radu
reagovat - Sobota 12. srpna 2006 ve 12:37 ® CeP
-
precti si prosim jeste nejmene nekolikrat rybarsky rad
reagovat - Sobota 12. srpna 2006 ve 12:36 ® raduch
-
Když ho nemůžeš chytnout,tak se snaž. A s tím úhořem na to zapomeň.Papíry budeš mít v čistírně a jako rybář člověk si skončil a stane se z tebe obyčejný hovado.
reagovat