Chytej.cz

jak s úhořem na sumce necteno

12.8.2006 | hany.milan | 3.511 zobrazení | 16 odpovědí

Nemůžu ulovit sumce na jelce karase plotice a rád bych to vyzkoušel na úhoře.Myslím že učitě nejsem sám tak bych od vás zkušených bral radu jak jej nastražit aby se nezamotal.pokud mi někdo zašle foto s návazcem budu jenom rád. moje adresa hany.milan@seznam.cz Petrův zdar

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 15. ledna 2007 ve 14:09 ® JarKoto

Sakra – ten odkaz je nějakej podrbanej – tak to tam zkus opsat: www.mrsbrno.cz

reagovat
Pondělí 15. ledna 2007 ve 14:07 ® JarKoto reakce na …

Fakt – tedka sem se díval na ryb. řád MRS – však se podívej – je to v: "rybářské způsoby, nářadí a povolené nástrahy – lov dravců (www.mrsbrno.cz

reagovat
Pondělí 15. ledna 2007 ve 14:04 ® JarKoto reakce na …

Však mě to je vcelku jdno – sumce stejnak nechytam – ale s tím řádem: záleží, v jak¨ým seš svazu.

reagovat
Neděle 14. ledna 2007 v 16:26 ® marin
marin

Ještě pro doplnění situace v MRS: úhoře není zakázáno použít jako nástrahu obecně, ale poze v době jeho hájení od 1.9.-30.11. Ještě bych obecně dodal, že mne docela štve, že oba svazy ve spoustě věcí odlišné Bližší podmínky…, a protože mám celorepublik. povolenku a jednou jsem třeba na jižní Moravě a jednou v jižních Čechách, neustále musím číst, nedá se to zapamatovat, ty odlišnosti. Asi největší odlišnost je rybolov mládeže – počet prutů. Můj kluk v tom má hokej :-)

reagovat
Neděle 13. srpna 2006 v 18:24 ® Prutos reakce na …
Prutos

Tak už ho nechte umřít…

reagovat
Neděle 13. srpna 2006 v 18:01 ® Prichy
Prichy

mam takovy pocit, ze puvodne tam bylo na uhore a jeho napodobeniny…ale fakt uz si nevzpomenu, jestli se pletu…to je uz tezka historie

reagovat
Sobota 12. srpna 2006 v 15:21 ® raduch reakce na …

Cep: Já než bych to poslal přes počítač,tak jsem to sprostě opsal. Jo s počítačem mi to jde pomaleji.-))

reagovat
Sobota 12. srpna 2006 v 15:19 ® Shrek
Shrek

Děkuji,toto si budu muset proštudovat. Jsem zase o něco chytřejší.

reagovat
Sobota 12. srpna 2006 v 15:15 ® CeP reakce na …
CeP

raduch> byls rychlejsi. mne chvilku trvalo nez jsem si vyhral s temi shoty. ;-) )

reagovat
Sobota 12. srpna 2006 v 15:15 ® raduch reakce na …

JarKoto:To samé i p. Vágner Jakub. Bejt to obyčejný rybáři tak papíry maj na úřadě natotata. Ale když jim v medializaci i pomáhají členové některých MO tak co si o nich pomyslet?:-( (

reagovat
Sobota 12. srpna 2006 v 15:14 ® CeP reakce na …
CeP

Alivio, JarKoto> jak rikam prectete si to znovu a nevynechte ani novelu ktera je v platnosti od 1.7.2006 a prave toto upravuje…

reagovat
foto/forum/2006/th-img767.jpg
Sobota 12. srpna 2006 v 15:07 ® raduch

JarKoto,hany: Příloha č.7 k vyhlášce 197/2004 Sb + novela 1, Lov na položenou,lov na plavanou na MP. .......... Nástaražní rybka se použije pouze v období 16.6.-31.12.. Jako nástražní rybka se NEPOUŽIJÍ: rybky lososovité,úhoř,chrá­něné druhy ryb, a ryby nedosahující lovné míry.
A z etického hlediska chytaj na to hovada at tady nebo ve Španělsku. Sem se přiveze monté za miliony a pak píchnout na trojháky? Jestli ti můžu radit na sumce zkus obyčejnou plandavku či gumu a tahej,tahej,tahej on se splete. Já prvního sumce ulovil až po 10 letech rybaření :-))

reagovat
Sobota 12. srpna 2006 ve 13:23 ® JarKoto reakce na …

Raduch: na úhořa lovit můžeš, jestli má míru!!! Diť v Jak na ryby na něho lovili na Orlíku.

reagovat
Sobota 12. srpna 2006 ve 12:52 ® Shrek
Shrek

Pánové,omlouvám se za svou neznalost,nikdy jsem neměl potřebu lovit na úhoře,ale prosím vás,kde najdu to,že je zakázáno na něj lovit? Díky za radu

reagovat
Sobota 12. srpna 2006 ve 12:37 ® CeP
CeP

precti si prosim jeste nejmene nekolikrat rybarsky rad

reagovat
Sobota 12. srpna 2006 ve 12:36 ® raduch

Když ho nemůžeš chytnout,tak se snaž. A s tím úhořem na to zapomeň.Papíry budeš mít v čistírně a jako rybář člověk si skončil a stane se z tebe obyčejný hovado.

reagovat