Vyhledávání
twister a candát
10.8.2006 | Yuri | 2.985 zobrazení | 10 odpovědí
Mate nejaky osvedceny ¨zpusob vedeni mensich twisteru v parnych vedrech a vecerech?chtel bych lovit kusy okolo 40–60 cm.diky za reakce
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 13. srpna 2006 ve 20:07 ® Zcuter
-
bobo:já osbně ne..ale viděů jsem člověka, který tahal na tyto twistry candáty..viděl jsem ho na vlastní oči…
reagovat - Sobota 12. srpna 2006 ve 13:10 ® Yuri
-
diky za odpovedi, to Osmaja:tak co jak dopadl lov?
reagovat - Sobota 12. srpna 2006 v 0:28 ® Prichy
-
Yuri: me se osvedcilo pomaleji nez pomalu. Jednou se mi dokonce postestilo 8 candatku na cca 12 nahozu…jinak nemuzu moc radit…candatu uz tu je tak pomalo
reagovat - Pátek 11. srpna 2006 v 15:36 ® okoun 1 reakce na …
-
Orimp>Přesně takového jsem koupil.Zkušenost opravdu není špatná.
Yuri>Tahej návnadu pomalu podně a sem tam zastav(5–6sekund)pak rychleji přizvedni.Záběry mi přijde často při přizvednutí ze dna.
reagovat - Pátek 11. srpna 2006 ve 13:39 ® ORIMP
-
skus toto,teraz som mal na to dobre uspechy,hlavne na tie mensie candaty.
reagovat - Pátek 11. srpna 2006 ve 13:02 ® osmaja77
-
Dneska kolem 5 jdeme chytat okouny a jak se setmí,jdeme na zendery,dneska v rybářství jsem koupil menší tvistry než sme použivali minule a 4 ripery z fosforu nebo spíše kopyta.Tak potom napíšu jestli sme něco chytli,snad jo
reagovat - Pátek 11. srpna 2006 v 10:20 ® romi
-
hlavne sa netreba bat tahat aj vacsie kopyta
reagovat - Pátek 11. srpna 2006 v 9:46 ® BoBo-Falknow reakce na …
-
Zcuter: Sorry, ale máš to vyZkoušené? Když už to radíš s tolika vykřičníky?
Yuri: Dobře Ti radí rarach, já jen doplním, že většinou je ideální hodně pomalý pohyb a guma která nedělá až tolik rozruchu, obecně – čím méně pohybu, tím lépe.
reagovat - Pátek 11. srpna 2006 v 8:44 ® Zcuter
-
jodno ti poradím co by jsi mohl vyskoušet-sežeň si fosforove twistry a nahazuj ty-(nasvícené) nebo do nic sej chemické světlo!!!!(na toto by ti mohl HaD dobře poradit co se týče vláčení candátů na svíticí twistry, rypery)
reagovat - Čtvrtek 10. srpna 2006 ve 23:08 ® rarach
-
Twister bych vedl trhavě po dně, občas třeba i zastavil, ale jak vyselektovat tuto velikost ryb to Ti nepovím, byl bych nerad aby jsi byl zklamanej až chytneš třeba většího, už takhle mám na chytej nevalnou pověst.
reagovat