Chytej.cz

Rybářský ráj necteno

10.8.2006 | Kulik | 2.426 zobrazení | 8 odpovědí

Zdravím všechny a mám přání, sen nebo nevím jak to nazvat, ale hledám mimopsruhovou vodu, která by byla cca do 50 km od Prahy, nejlépe na západ, v krásném prostředí a s možností dojet autem až k ní, možností postavit zde bivak a trávit zde nerušené chvíle při rybaření. Samozřejmě s pokud možno co nejrozsáhlejším zastoupením druhů ryb a množstvím, které zaručí aktivní rybaření a ne pouze pobyt v přírodě. Upřednostňuji svazovou vodu, ale nezříkám se cenově přijatelné soukromé vody. Tak a nyní si hodně z Vás říká tak to bych taky rád znal, můj moudrý děda říkával !líná huba holé neštěstí" a tak jsem se, při vzpomínce na dědu, osmělil a je zde můj dotaz/prosba. Všem přeji Petrův zdar a pokud by se na mě štěstí usmálo a já za Vaší pomoci našel „rybářský ráj“, tak Vám budu zavázán a proto děkuji za Vaše typy. Vděčný budu i za typy mimo mé představy, ale budu zde moci být méně a to by byla škoda.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 12. srpna 2006 ve 12:47 ® PowerBait

Kulik/Každej sen se snad jednou naplní,také o takovém snu často snívám.

reagovat
Pátek 11. srpna 2006 v 18:45 ® Shrek reakce na …
Shrek

BoBo-Falknow: díky andělíčku můj strážníčku HaD: tak sorry,no.Vždyť víš,jak to myslim....... :-)

reagovat
Pátek 11. srpna 2006 v 18:35 ® BoBo-Falknow reakce na …
BoBo-Falknow

HaD: Nechápu? Ty snad Nechytáš pro maso?

reagovat
Pátek 11. srpna 2006 v 16:07 ® HaD reakce na …
HaD

Alivio: neprovokuj

reagovat
Pátek 11. srpna 2006 v 8:00 ® Shrek reakce na …
Shrek

ale jo,řízky,karba­nátky,salát..­...........o tom to přeci je,ne?Musí se mi přeci nějak vrátit peníze zapovolenku,pro­ježděnej benzín,pruty,na­vijáky apod,ne?

reagovat
Pátek 11. srpna 2006 v 7:54 ® Kulik reakce na …

Asi Tě Alivio nepotěším, ale nejsem typ, který chytá do mrazáku a tak Tě v případě, že ten můj „rybářský ráj“ najdu s sebou nevemu.Hezký den, Kulik.

reagovat
Čtvrtek 10. srpna 2006 v 15:45 ® Shrek
Shrek

ss – ss,Kuliku,šeptám aby mě nikdo neslyšel..Pro­simtě,až Ti to někdo poví,napiš mi to mailem a půjdem to tam vymydlit oba.Čím víc prutů,tím více masa v mrazáku… :-)

reagovat
Čtvrtek 10. srpna 2006 ve 13:34 ® Kulik

Tak jsem zvědav zda se mi mů sen splní. A jen chci doplnit, že mimo mé představy znamená, že tato voda nebude do cca 50 km od Prahy a na západ, ale úplně jinde. Díky a hezký den, přeje Kulik.

reagovat