Chytej.cz

lipno necteno

9.8.2006 | hanz.333 | 2.194 zobrazení | 2 odpovědi

kde nejlepe na lipno na dravce a kde na kapry byl tam někdoo

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 10. srpna 2006 v 0:35 ® Krvinka reakce na …

no ja kdyz byl na lipne tak zakladem na candaty jsou ocka (ploticky s oranzovyma ocima) tak do velikosti 10cm (a nebo se da pouzit jako mrtva ouklejka) ale doporucuji zive ocko a na splavek hodit si to vedle lodky. Pokud mas echolot tak misto si najdes (my kdyz jsme jednou nemeli echolot tak jsme zajeli na hloubku a i tak jsme nachytali ale podstatne mene zaberu). Zajedes nekde kde je 15–20 m. a proste si to hodis (candati tam berou i v prave poledne) takze nemusis cekat na vecer. Rybku jsme nechali jezdit tak do 50cm nadednem. Jinak mel jsem zaber i na sumce (ten ficel) ale bohuzel se mi ho zdolat nepovedlo (asi jedno s tech vetsich hovad ale aspon jsme se povozili na lodce ;-) Na stiky tam je velice dobry hrouzek vetsich velikosti nad 10cm…o kaprech nevim…kdyz jsem zkousel tak sli akorat cejni…tod vse co vim o lipne, hlavne zive rybicky a nespolehej na to ze je tam nachytas, pokud jo tak klobouk dolu bo my jsme meli problem chytnout ocko, jo jinak pokud najdes melcinu tak na tezko a mrtvou rybicku, bo v noci bylo vice zaberu u brehu nez v hloubce a ze brehu se blbe chyta na zivou a splavek (aspon me)…lovu zdar

reagovat
Středa 9. srpna 2006 v 18:16 ® hanz.333

jak berou na lipně candati a kapřa

reagovat