Chytej.cz

Chytej sraz necteno

8.8.2006 | Hrouzek | 2.765 zobrazení | 24 odpovědí

Chtěl jsem se zeptat, na jaký lov ryb se budete zaměřovat na letošním srazu v Jestřábicích? Já mám problém,co všechno vzít sebou… protože mě baví vše, od mušky,přívlače,pla­vačky,feederu až po kaprařinu. Fousaté dráždit nebudu. Nejspíš to vyhrajou kapráky u vody a já s příposlechem u soudku s chytej-kamarádama:-) I když..:o)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 30. srpna 2006 ve 23:29 ® Shrek
Shrek

Rarach: Rudo,kamaráde,snesl bys dva spolupasažéry na Jestřabice?

reagovat
Středa 30. srpna 2006 ve 21:13 ® HaD reakce na …
HaD

Alivio: přestaň se vymlouvat a přijeď. Prachy dáš až budeš mít, to není problém.

reagovat
Středa 30. srpna 2006 ve 20:55 ® Shrek
Shrek

Pánové,upřímně řečeno (David promine): serete mi,tááááák jsem se těšil a nakonec houby. :-((

BoBo,HaD: pánové,dnes jsem s realitkou konečně domluvil napevno koupi chaty na přehradě Skalka,kde budu bydlet celoročně,tudíž zjara je chystána velká kaprařská výprava :-)) )))

reagovat
Středa 30. srpna 2006 v 18:55 ® Padis
Padis

no když nebudou brát ryby.Tak nám zajisté bude určitě chutnat pivíčko i něco ostřejšího.No a nesmím zapomenout na Zdenečkovi mňamky.

reagovat
Středa 30. srpna 2006 ve 12:48 ® kkarlos
kkarlos

heh, to si pjekne nafutrujete ranecky, igelitacky mraznicky, v CePove pripade kamion… ;-) :-))

reagovat
Středa 30. srpna 2006 v 11:04 ® Ig

sharcom: Muškařit jsem tam byl naposled v červnu, to ještě pstroužci brali. Přes prázdniny už jen s feedrem a plavačkou a pokud jsem tam viděl nějakého osamělého muškaře nebo vláčkaře, tak byli bez záběru a konstatovali, že je tam někdo uvidí až na podzim. Pstruzi tam ale určitě jsou a není jich málo, ale prostě v té teplé vodě nejsou vůbec aktivní, navíc tam kapraři valí obrovské množství krmení a i přirozené poravy je tam dost. HaD: No pokud se tam něco nasadí, tak by pár dní brát mohli.

reagovat
Středa 30. srpna 2006 v 9:47 ® HaD reakce na …
HaD

Ig: kdyby jsi si přečetl článek o srazu, tak by si zjistil, že se bude pstruh před akcí vysazovat ;-)

reagovat
Středa 30. srpna 2006 v 9:47 ® sharkcom reakce na …
sharkcom

Tak to je cenná rada. Beru feeder… Ty jsi tam těď někdy chytal?

reagovat
Středa 30. srpna 2006 v 9:44 ® Ig

No já si myslím, že ty mušáky a vláčáky moc neužijete – pstruha už tam nikdo 2 měsíce nechytil (možná pár na kukuřici s krmelcem :-)) A ostatních dravců tam zas až tolik není. O nějakém úspěšném vláčkaři nebo muškaři nevím ani z doslechu. V tuto dobu (červenec – září) tam má cenu zkoušet spíš těžkou kaprařinu, feeder nebo plavačku. Bohužel.

reagovat
Středa 30. srpna 2006 v 9:13 ® sharkcom
sharkcom

Vláčák a možná feeder

reagovat
Středa 30. srpna 2006 v 7:53 ® toulovec
toulovec

Po loňských zkušenostech, kdy jsem jel na sraz jen s pohodlným křesílkem bez prutů, musím ještě přemýšlet. Rybku jsem si taky chytil, a hlavně jsem se všemi dobře pokecal.

reagovat
Středa 9. srpna 2006 ve 23:27 ® Chose reakce na …
Chose

no tak to máš jednodušší.vem vláčák a mušák a je hotovo…:-) ne, vem co uznáš za vhodný ale v rozumným množství;-)

reagovat
Středa 9. srpna 2006 ve 22:02 ® Hrouzek reakce na …
Hrouzek

:-) no právě :-)

reagovat
Středa 9. srpna 2006 v 18:27 ® Chose
Chose

Hrouzek.ne že s sebou potáhneš 20klacků..to bys musel bežet za náma,nebo na střechu…:-)

reagovat
Středa 9. srpna 2006 v 18:24 ® Shrek
Shrek

beru vláčák,jednoznačně.

reagovat
Středa 9. srpna 2006 v 18:20 ® Chose
Chose

hlavně si vemte půllitr a nějaký křesílko,loni to bylo úzkoprofilové zbožíí.jinak beru vláčák.a něco vostřejšího pro dobrou náladu…:-)) ) jo a taky Padise s Hrouzkem…:-)

reagovat
Středa 9. srpna 2006 ve 3:30 ® HaD
HaD

moucha, vláčka, možná feeder a pak všichni Chytejáci :-) nebo že by obráceně? :-)) ))

reagovat
Středa 9. srpna 2006 v 1:29 ® Milky
Milky

Čekám společenskou akci a ne závody. Beru vycházkové sako. :o)

reagovat
Úterý 8. srpna 2006 ve 21:55 ® Padis
Padis

no taky něco vezmu

reagovat
Úterý 8. srpna 2006 ve 21:47 ® CeP reakce na …
CeP

neboj. zedus dotahne ty jejich rozpusteny haslerky.. to posychruju

reagovat
Úterý 8. srpna 2006 ve 21:46 ® Padis
Padis

CeP naprosto přesně ještě něco ostřejšího a hlavně dobrou náladu

reagovat
Úterý 8. srpna 2006 ve 21:45 ® CeP reakce na …
CeP

spravne Padisu.. krygl a neco k tomu…

reagovat
Úterý 8. srpna 2006 ve 21:38 ® Padis
Padis

vidím to na vláčku a na pulitřík

reagovat
Úterý 8. srpna 2006 ve 21:35 ® Tomik
Tomik

Beru jen UL Vláčku, možná i něco víc uvidí se.

reagovat