Vyhledávání
Broďáky Fenwick
8.8.2006 | HaD | 2.981 zobrazení | 9 odpovědí
Uvažuju o koupi dejcháčů Fenwick. Máte s nimi někdo nějaké zkušenosti? Nerad bych šlápl vedle. Díky za každou informaci
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 8. srpna 2006 v 17:54 ® Tomash
-
HaD : Od dvou známých sem slyšel jen samé nadávání na dejcháče Fenwicky. Prý to nejsou prsačky, ale koupačky. Osobní zkušenost nemám
reagovat - Úterý 8. srpna 2006 v 15:55 ® Bosanac
-
HaD: Mas taky moznost Patagonie u Hanaka , poridil si medved , cena kolem 6–7 tisic nevim presny typ , co se mne libily stoje 12 tisic . Prave kvuli brozeni na podzim a jaro nemame setrit na kvalite a predevsim zdravi . Jestli chces neco za nizsi cenu taj je dle mne nejlepsi Vision Flywater za 5 tisic.
reagovat - Úterý 8. srpna 2006 v 15:03 ® rarach
-
www.los-cormoran, výrobky od firmy Aquaz (Aqualex – nějakých 4800 Kč)
reagovat - Úterý 8. srpna 2006 ve 14:53 ® HaD reakce na …
-
rarach: desítka se mi právě nechce dávat
reagovat - Úterý 8. srpna 2006 ve 14:09 ® rarach
-
Orvisy najdeš na www. spinfly.cz (domluv se s Toulíkem, jak které) a Vision jsou někde kolem 10 litrů (kousek nad). Nejsou špatný ty Aqualexy od Cormoránů, defakto všichni co je mají jsou s nima spokojený, kromě mne (já je po roce spokojeného používání reklamoval) – průtok rozkrokem o prosak rozhodně nešlo. Lezeš do vody celkem brzo zjara, tak bych asi nešetřil.
reagovat - Úterý 8. srpna 2006 ve 13:27 ® HaD reakce na …
-
rarach: cena?
reagovat - Úterý 8. srpna 2006 ve 12:52 ® rarach
-
HaD: Kup si Vision nebo Orvis.
reagovat - Úterý 8. srpna 2006 ve 12:30 ® HaD reakce na …
-
toho se právě bojím, protože jsem to kdysi taky slyšel…
reagovat - Úterý 8. srpna 2006 v 10:57 ® AlanG
-
Vsem, kdo je meli, tekly od prvniho dne. Je to ale informace dost stara, pac od te doby je nikdo z mych znamych nekupuje. Treba je uz vsechno jinak.
reagovat