Vyhledávání
Italie
4.8.2006 | Bery | 5.675 zobrazení | 13 odpovědí
Ahoj, nemate nekdo zkusenosti s rybarenim v italii, more je pry bez povolenky , ale co reky nevite kde koupit povolenku a co asi stoji. Jedna se mi o oblast okolo Caorle Diky
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 15. dubna 2011 v 19:53 @ pindruše reakce na …
-
já bych se chtěla zeptat jestli v Itálii se může rybařit bez povolenky a bez žádných problémů :-/
reagovatDanča
- Pátek 6. února 2009 v 18:14 @ ??? reakce na …
- reagovat
- Středa 14. února 2007 v 16:16 ® harpunar
-
Bery-kousek za Caorle směrem na dálnici je řeka,já to tam zkoušel,ale bez úspěchu,čímž tě nechci odradit!Možná by stálo za to zkusit i kanály přímo ve městě,čudly tam plavou,ale zase jsem tam nikoho neviděl chytat.No a když ti to nepůjde,tak si zajdi do české hospody,dej si tam naše
reagovatza naše ceny a sni o vodách českých!Jo ta hospoda byla vpravo od hlavního bulváru,asi druhá ulice cca.padesát metrů s mírného kopečka.Ciao
- Úterý 13. února 2007 ve 13:43 ® skorec3@seznam.cz
-
pobrezni vody to je jakekoliv chytani ze brehu je povoleno .Z lodek musis mit papiry na lodku .na reky potrebujes povolenku da se koupit na jejich mistech ve stanicich guarda peska tj,rybni straz nebo primo v obchodech pro rybare .Aspon tam kde jezdim ja a to uz je par let to tak je mozna se to bude trochu lisit od regionu ale pochodil jsem reviry od milana az k mori aje to tak .Mohu doporucit oblast alesandria reky tanaro a reku po krasna krajina 12 let na techto vodach odchitano.Pro sumcare raj i letos jedu .
reagovat - Pondělí 12. února 2007 v 16:25 ® Shrek reakce na …
-
no co jsem slyšel od jednoho človíčka,tak jedině Chorvatsko a Kalifornie si nechávaj platit za lov na moři.Jinak co já vím je to všude bez jakékoliv povolenky.Takže jbc.soptik napsal trošku kravinu.
reagovat - Pondělí 12. února 2007 v 16:02 ® jbc.soptik reakce na …
-
Pokud vim, vsude u more je mozne chytat bez povolenky. Ale jen ze brehu, tzv. pripobrezni chytani. Jakmile vyjedete s jakoukoliv lodi je nutna povolenka od mistnich uradu. Nikdy jsem ji vsak neporizoval, takze nevim, za kolik. V chorvatsku to pobrezni policie tvrde kontroluje a pokutuje. Je to jeji prijem na odpoledni vinko. Letos chci zkusit severni italii. Jedu s rodinou v kvetnu, mam znameho, ktery vi co a jak. Po navratu napisu blizsi informace.
reagovat - Pátek 4. srpna 2006 ve 20:05 ® Zcuter
-
nevím nevím..je to možné…
reagovat - Pátek 4. srpna 2006 v 19:51 ® snek reakce na …
-
Zcuter>nepleteš si to z Chorvatskem?
reagovat - Pátek 4. srpna 2006 v 16:53 ® Zcuter
-
alivio:já jsem totiž někde někdy slyšel, nebo jsem se dočetl(teď už nevím..) že se tam musí koupit nějaká povolenka…tak jsem byl teď z toho trochu vedle..
reagovat - Pátek 4. srpna 2006 ve 14:49 ® Shrek reakce na …
-
nevim jak kde,ale myslím si,že na moři se může lovit bez povolení všude,ne?Například v Norsku jsme s tím neměli žádnej problém. Podle mě to ale neni žádná novinka,že jsi z toho tak vyvalenej.Asi jako kdyby tě překvapilo,že u vody musíš mít metr…
reagovat - Pátek 4. srpna 2006 ve 14:01 ® Zcuter
-
(pardon za moje chyby..oprava:)počkat to jako se může na moři chytat bez povolení!?!??!!?!?!?
reagovat - Pátek 4. srpna 2006 ve 14:00 ® Zcuter
-
počkat to jake se ne moři muže chytat bez povolení!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?
reagovat - Pátek 4. srpna 2006 v 11:37 ® HaD
-
na řekách povolenku potřebuješ – každá oblast je trochu jiná co se týče předpisů i cen
reagovat