Chytej.cz

Ako na šťuky? necteno

3.8.2006 | Majo123456 | 2.369 zobrazení | 9 odpovědí

Poradí niekto na čo sa mu najlepšie darí loviť šťuky na stojatých vodách a mierne tečúcich riekach?Mám záujem o rotačky a woblery a hlavne jednoduchý popis lovu.Už som ich pár chytil,ale stále mám pocit že moja technika lovu má velikánske nedostatky.Ďakujem a prajem vela pekných okamihov pri vode.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 4. srpna 2006 ve 2:16 ® Mysho 22
Mysho 22

Mne sa dari zatial(male rieky) na woblere od Salma hornet a minnow prirodnych farieb.Najlepšie ked prud zobere nastrahu mierne ju popustim a miernim šklbanim ju pritahujem zatial mi tato metoda vychadza na tokoch aj ako je Morava kde skor jalci idu ,alle pritafí sa aj štučka. Stači len skušat a niečo sa pritrafi tak maš istotu ,že danny griff funguje a možeš ho zdokonalovat.

reagovat
Čtvrtek 3. srpna 2006 ve 14:29 ® sramas

Ahoj, jsem spis zacatecnik a taky bych se rad neco dovedel. Chystam se o vikendu vlacet na Sazave. Minulej tejden uz byla voda lehce nazloutla. Jak to bude ted po tom mirnym ochlazeni nevim. Jakej typ umele nastrahy se ted hodi na sticku? Diky

reagovat
Čtvrtek 3. srpna 2006 ve 13:29 ® Robur
Robur

hodně byla nadsázka, já třeba letos vláčel tak 20* a o štiku, byť i podmírovou jsem nezavadil,takže jsem chtěl kolegu utěšit, že to nemusí být rukama

reagovat
Čtvrtek 3. srpna 2006 ve 12:57 ® rarach

Robor: Áno, na tomto webe je množstvo peknych člankov od Venco Fikara, BigMika, leraka, Prichyho atd. To keď přečitaš, Tvoja hlava buďe mať podobu Zeppelinu. No a keď Ti Robur vyzradí to tajomstvo, kďe sa nachadza onen revír s množstvom štůk, ták máš ozaj vyhratů lotériu.

reagovat
Čtvrtek 3. srpna 2006 ve 12:38 ® Robur
Robur

nebo písni Rarachovi, on se tě ujme, páč jeho parťák gruntuje podkroví:-))

reagovat
Čtvrtek 3. srpna 2006 ve 12:33 ® rarach

Já věděl, že to přijde! Co admini, spíte nebo fotíte svoje půdy?

reagovat
Čtvrtek 3. srpna 2006 ve 12:20 ® Robur
Robur

hlavně chytej tam, kde jich je hodně, pokud se tam dravci nacházejí málo, je to dost demotivující, pokud narazíš na vláčkaře, tak se ho zeptej na co lapá a čemu v místě věří, zde se stejně dozvíš jen teorii

reagovat
Čtvrtek 3. srpna 2006 ve 12:08 ® Firetiger
Firetiger

Jak se loví štika, nakladatelství Fraus (www.fraus.cz

reagovat
Čtvrtek 3. srpna 2006 v 11:27 ® kkarlos
kkarlos

No, asi by bylo nejlepsi se porozhlidnou po chytej( fora a clanky) popr. jit k sousedum a potom az se nekde zeptat co ti presne neni jasny… ;-)

reagovat