Chytej.cz

Veslí nad Lužnicí - Ševětín necteno

3.8.2006 | Robur | 4.587 zobrazení | 30 odpovědí

jedu tam od soboty 5. 8. do 12. 8. Beru vláčku a feedr, pokud by se mně chtěl někdo místní ujmout, budu rád, vůbec to tam neznám. Nebo aspoň dejte typ kam jít. Dík tč 608 700 442 nebo 541 223 202

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 15. srpna 2006 v 1:06 ® hudy reakce na …
hudy

jedu ve středu asi s kamaradem tel.721103488.Na dopoledne prostě k vodě.........

reagovat
Pondělí 14. srpna 2006 v 15:25 ® hudy reakce na …
hudy

posledně tam taky jezdili chlupatý ,varovali mě kamarádi, už když sem tam začel jezdit stejně dík!!

reagovat
Pondělí 14. srpna 2006 v 15:15 ® kopi
kopi

hudy- Hlavně nejezdi do zákazů ted tu máme měštáky sou to děsný ku.vy. Já sem dostal dvě kila za to, že sem nechal auto přímo za cedulí zákaz vjezdu kde necháváme auta co sem na světě. Brácha dostal převčírem pětikilo za lenost že si zajel na pískovně v dešti kus za zákaz.

reagovat
Pondělí 14. srpna 2006 v 0:03 ® rudla reakce na …
rudla

Dostaneš se po ní až do Vlkova a vede téměř podél velké pískovny.Parkovat se tam dá.Ve vlkově od kempu se dostaneš na malou cca 100m.Další možnost parkování je u hlavní cesty z Veselí na Třeboň malá pískovna 100m.

reagovat
Neděle 13. srpna 2006 ve 23:52 ® hudy reakce na …
hudy

nebudete někdo v út. nebo ve stř. na velký pískovně ?Jen tak na pokec......

reagovat
Neděle 13. srpna 2006 v 19:29 ® hudy reakce na …
hudy

pojedeš z města k pískovnám ,pak je odbočka na parkovíště tu přejedu a odbočím až před žel. mostem doprava.Je tam asfaltka,ja jezdim jen na konec pís.pláží ale ta cesta vede dál tak by mě zajímalo kam a jestli se tam dá nechat auto a jestli je to blízko vody.

reagovat
Neděle 13. srpna 2006 v 19:09 ® kopi
kopi

Hudy- Jakou cestu myslíš?? Kde je ta cesta?

reagovat
Neděle 13. srpna 2006 v 19:07 ® ULPA reakce na …
ULPA

To cesta vede do Vlkova a parkovat se tam dá.Je to cca 200–300 m k vodě

reagovat
Neděle 13. srpna 2006 v 17:37 ® hudy reakce na …
hudy

V týdnu asi zas vyrazím na pískovny do veselí nevíte kam až vede ta cesta u viaduktu?vede až na konec velký pískovny a dá se tam parkovat ?

reagovat
Neděle 13. srpna 2006 v 17:07 ® Robur
Robur

těm co jsou z okolí, jsem několikrát volal, ale myslím, že by to měli vědět všichni, Lužnice a Nežárka jsou bezcharakterní řeky :-)) , už při odjezdu z domu začalo pršet, řeky stouply a bylo vymalováno, měl jsem s sebou jen vláčku, nerezignoval jem a zkoušel to na pískovnách, což je sice krásná voda, ale dost těžká. Jeden den jsem vyloudil záběr asi od štiky, pop vylítl půl metru vysoko a nic. Pak jsem byl jednou v podvečer a přemluvil jsem candáta, tak 30 cm. Dál jsem se netrápil. Nu pogodi příště.

reagovat
Pátek 4. srpna 2006 v 17:21 ® kopi
kopi

Chlapi napište mi sms až budete ve veselí u jezu a jesti budu mít čas taxe stavim. 724849066

reagovat
Pátek 4. srpna 2006 ve 13:30 ® HaD
HaD

snad se taky urvu, ale v sobotu jsem u tchýně – má narozeniny :-D

reagovat
Pátek 4. srpna 2006 v 11:24 ® BigMike reakce na …

Koukám, v sobotu už tam budeš! Kdy pojedeš do Veselí k Pepínovi pro povolenku? Mrsknout jezy ve Veselí?

reagovat
Pátek 4. srpna 2006 v 11:22 ® BigMike reakce na …

Tak zavolej, ozvi se a půjdeme! Bohužel mi končí dovča a od pondělka mohu tak okolo 6. večer! Ale Pepíno tě uvede:)

reagovat
Pátek 4. srpna 2006 v 11:19 ® Robur
Robur

no soudruzi, strašíte komárama, domlouváte se mezi sebou, ale co já! Taková vzácná návštěva:-)

reagovat
Pátek 4. srpna 2006 v 11:03 ® BigMike reakce na …

Sem tam na feedr zavláčím, ale spíš ne. Vlastně naposledy asi před 2 roky, to jsem vytáhl candoše 75cm:)))

reagovat
Pátek 4. srpna 2006 v 0:08 ® kopi
kopi

Big Mike- až budu chtít zavláčet tak se kdyžtak ozvu. Vláčíš na feeder? Kámoši s nim vláčí a jsou spokojeni. Jeden chytil kapra 73 na twistra měl ho normálně zažranýho koukali sme na to jak z jara. Měl s nim co dělat ve velkým proudu, ale vytahl ho.

reagovat
Čtvrtek 3. srpna 2006 ve 23:04 ® BigMike reakce na …

Na Vlkově otevřeš dveře u auta a nevylezeš, kolik se komárů dere proti tobě do auta! Tuhle jsem četl, že ty zkur…samičky reagují na vydechovaný oxid uhličitý! Takže nedýchat!

reagovat
Čtvrtek 3. srpna 2006 ve 22:47 ® Shrek reakce na …
Shrek

hmm,já taky,zlatý Sokolovsko.Tady Ti zabzučí jeden za večer.

reagovat
Čtvrtek 3. srpna 2006 ve 22:05 ® BigMike reakce na …

kopi: klidně můžeme vyrazit, ale já teď jedu jen vláčku, do zahájení lehce feedr a plavanou! Na Nadýmači a okolí teď nevím. Na potoce šli kapři!

reagovat
Čtvrtek 3. srpna 2006 v 18:23 ® kopi
kopi

Jdu na ryby stavim se tu večer.

reagovat
Čtvrtek 3. srpna 2006 v 18:07 ® HaD
HaD

jo, komárů je na Veselsku opravdu hodně, to mohu potvrdit :-)) )

reagovat
Čtvrtek 3. srpna 2006 v 17:53 ® kopi
kopi

a kam půjdeš chytat? Hlavně si nezapomen repelent je to tu k nevydržení. :-) Sumec se tu nechá chytit. Brácha asi před měsícem při poštění 145cm.

reagovat
foto/forum/2006/th-img729.jpg
Čtvrtek 3. srpna 2006 v 17:42 ® Robur
Robur

i na sumce půjdu, ale asi jen jako divák, eventuelně se nebráním zapůjčení udice

reagovat
Čtvrtek 3. srpna 2006 v 17:31 ® kopi
kopi

Sem z Veselí. Ale nevláčim ani nefeedruju to mě moc nebaví. Kdyby si jel chytat na boilíky nebo sumíky… Ale rád poradim každému sportovnímu rybáři. Bigmike- nevyrazíme někdy spolu? Co chytáš? Bere něco na nadýmači nebo na švadlačkách nedej bože pstruzi na tom černovickým potoku? tam sem si chytil jedinýho pstruha v životě. Všechno pouštim takže se nemusíš bát poradit.

reagovat
Čtvrtek 3. srpna 2006 ve 13:56 ® BigMike reakce na …

Ať koukám, jak koukám, okolo Ševětína nic v popisu revírů není! Třeba se mýlím, ale asi nejblíže budou ty Vlkovské pískovny, Lužnice, Nežárka a Hněvkovická přehrada. Já jsem ze Soběslavi, okolo Veselí bych tě vzít někam mohl, nebo přímo u nás pod městem.

reagovat
Čtvrtek 3. srpna 2006 ve 13:28 ® BigMike reakce na …

Koukám na sat.mapu, jsou tam nějaké vodní plochy a ani přehrada Hněvkovice není daleko! Ozvu se!

reagovat
Čtvrtek 3. srpna 2006 ve 13:25 ® BigMike reakce na …

To je od Veselí dál, ale to je jedno.U Veselí jsou pískovny,5 kousků, Lužnice, Nežárka. Kouknu do soupisu revírů co je okolo Ševětína, tam to neznám.

reagovat
Čtvrtek 3. srpna 2006 ve 13:16 ® Robur
Robur

mam pronajatou chalupu v Ševětíne, což je tak 10 km JZ od Veselí a mají tam být do 3 km nějaké pískovny, ale chci zajet i na řeky, mám tam kolo i auto

reagovat
Čtvrtek 3. srpna 2006 ve 13:01 ® BigMike

Kampřesně jedeš? Okolo Veselí to znám, Ševětín a okolí už jsem mimo!

reagovat