Chytej.cz

Pruzkum mista lovu necteno

2.8.2006 | Tomasinecek | 2.289 zobrazení | 18 odpovědí

Ahoj kluci,chtel jsem se vas zeptat,jakym zpusobem prozkoumavate misto,na kterem jste dosud nechytali??? Mam na mysli hloubku,jake je dno(bahno,pisek,ka­meny..) a prekazky…diky moc P.S.myslim pouze ze brehu ne za pomoci sonaru…diky vsem

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 20. srpna 2009 v 15:47 ® petrcech reakce na …
petrcech

Libor> Souhlas, taky mě hrozně baví objevovat nová místa, hlavně na řece. Občas je to na některých místech nepřístupný a je to celkem problém, párkrát jsem se vykoupal když jsem sklouzl po trávě nebo bahně dolů.

reagovat
Čtvrtek 20. srpna 2009 ve 14:59 ® Libor
Libor

Nové místa mě baví objevovat a poslední dobou to dělám často. Je to ale vždy sázka do loterie. Vodu jsem se naučil už trochu číst a tak všemi smysly odhaduji výskyt nejrůznějších druhů ryb.

reagovat
Sobota 5. srpna 2006 ve 22:25 ® Prichy
Prichy

koukej na to jak tece po desti voda ze svahu…tam si bere vice „materialu“ tam neco uklada (svah nesmi byt moc prudky…pak by to spis odpovidalo bystrine :-) )… pokud by ovsem na dne byli kameny, tak ani proud nevymele hloubku. dale koukej na okoli…tak kde je pozvolny breh byva malokdy hloubka…casem odhadnes

jinak ja osobne i tak vzdy pochybuju o spravnosti volby mista :-D

reagovat
Sobota 5. srpna 2006 ve 13:57 ® mana01
mana01

kopi- domluveno

reagovat
Pátek 4. srpna 2006 v 17:41 ® kopi
kopi

mana01– Jestli se chceš pochlubit tak můžeš svůj ůlovek dát na mrk.cz do- můj lov. Tam se koukam často. Nebo mi to můžeš poslat na maila kopac-on@post.cz budu moc rád. Tady taky posílám fotku kapřík 74cm na boilie richwort robin red.

tomasinecek- nejlepší radu jakou ti mohu já dát tak je v mí první reakci. Ze břehu můžeš uvázat na prut 150 g olovo a splávek tak zjistíš hloubku, a když sundáš slávek a nahodíš tam kde se ti hloubka líbyla tak to protahni po dně a jeslti nevycházej bublinky tak tam neni bahno a poznáš částečně i vázky (když to olovo urveš tak tam jsou :-)) . Já každopádně nechytam aniž bych si proskoumal dno pokud vedle nesedí nákej nevrlej dědek. Na řece si označuju místo zapíchlím klackem do dna, ale ty asi do vody jen tak nevlezeš.

reagovat
foto/forum/2006/th-img734.jpg
Pátek 4. srpna 2006 v 17:31 ® Vysky
Vysky

musíš tam vlízt když to jde a pak si pamatovat, jináč olovničku a zkoušet, přemýšlet u toho, uplatnit zkušenosti a tršku i předvídat, prostě nic jednoduchýho

reagovat
Pátek 4. srpna 2006 ve 4:27 ® Tomasinecek

kluci,spis nejaka rada by bodla…

reagovat
Pátek 4. srpna 2006 v 0:49 ® mana01 reakce na …
mana01

A foťák mám nový, tak jak se něco povede, hned ti pošlu.

reagovat
Pátek 4. srpna 2006 v 0:45 ® mana01 reakce na …
mana01

Já se za to nestydím, co můžu tak pustím, já to myslel obrazně!

reagovat
Čtvrtek 3. srpna 2006 ve 20:35 ® kopi
kopi

tomasinecek- Musíš bejt otužilej.

reagovat
Čtvrtek 3. srpna 2006 ve 20:34 ® kopi
kopi

mana01– prázdným ulovkačem se máš sakra chlubit a ne se za něj stydět. Já v ulovkáči nemam nic a to sem chytil přes 200 mírových kaprů a  dravce si nepočítam, ale taky dost. Měl bys spíš napsat, že nemáš žádné pěkné fotky.

reagovat
Čtvrtek 3. srpna 2006 ve 20:07 ® Tomasinecek

a kdyz nedovoli?

reagovat
Čtvrtek 3. srpna 2006 v 18:24 ® Vysky
Vysky

pokud to počasí a velikost řeky dovolí, šup do vody a pěkně si to prošlapat!!!

reagovat
Čtvrtek 3. srpna 2006 v 18:18 ® mana01
mana01

Na řece je to těžší, hlavně když je kosa. Já se řídím tím, že koryto je u vnějšího oblouku od půlky řeky do 3/4. Ale moc tomu nevěř, ještě jsi neviděl můj úlovkáč!

reagovat
Čtvrtek 3. srpna 2006 v 18:05 ® Tomasinecek

nikdo jiny z Vas si misto pred lovem neprozkoumava?

reagovat
Čtvrtek 3. srpna 2006 v 0:07 ® kopi
kopi

Na řece to dělam stejně. Akorát je tam studenější voda. :-)

reagovat
Středa 2. srpna 2006 ve 23:43 ® Tomasinecek

mam ted na mysli reku…tak prave nevim,jak zjistit kde zacina koryto,abych to hazel na ten zlom

reagovat
Středa 2. srpna 2006 ve 23:40 ® kopi
kopi

Když nemam sonar kterej si pučuju tak sem pěkně nasranej. Přijdu k vodě člunem a kamenem na provázku si najdu hloubku, která mi vyhovuje třeba na kapry nejaké vyvýšené místo. To označim bojkou a pak si tam zaplavu a potopim se na dno jestli tam neni bahno. V místech kde je bahno skoro všude tak nehledim na hloubku vemu si do kapsi H-bojku a potápim se jak magor dokud nenajdu pěkný dno. Pak místo prokrmim a zavážim si tam pokud moc neberou, když berou nahazuju. Když se nesmí zavážet tak si tam obvykle zaplavu bez člunu. Nevim jak to chceš zjistit ze břehu. :-)

reagovat