Vyhledávání
Kapři a boilie
31.7.2006 | Bobs | 10.977 zobrazení | 68 odpovědí
Jake mate zkušenoti chytání kaprů a boilie
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 3. ledna 2008 v 0:48 ® Kouba
-
Kopi: me je to jasny jenom ja mam takoej pech to je normalka:)
reagovat - Čtvrtek 3. ledna 2008 v 0:46 ® Kouba
-
A co tetno hacek ja sem ho skousel a v poho:) muse se dobre navazat:) pak je dobrej:)
reagovat - Čtvrtek 3. ledna 2008 v 0:44 ® kopi
-
Kouba – Používám carp system montáže a olova do 200g a ještě se mi to nestalo.
reagovat - Čtvrtek 3. ledna 2008 v 0:44 ® Kouba
-
skouseli ste nekdo fluocarbon navazovat ?, jestli poradte me porad v trosku litam i kdyz sem to uz zkousel hlavne spoje mezi pletenkou a tim silonem a jaky daavate vzdaleno sti pop up nebo normal?? co vy na to??
reagovat - Čtvrtek 3. ledna 2008 v 0:37 ® Kouba
-
kopi: jakou davas zatez na tento typ zavesne montaze ja kdyz sem dal olovo nad 100g tak me ulomila lopatka na ktere to olovo drzi skousel kordu aji fox akorad rozdil mezi tim je zee ty drasi vydrzijou kurevsky dyl a vetsi zateze ale stejne nakonec vsecko popraska
reagovatale tak sem na to vloni chytal hlavne na vyvažku:)pak mam jeste jeden typ
ale ten nereknu protoze je fakt goood je to trosku upravovany adost podobny:)
- Středa 2. ledna 2008 ve 23:23 ® kopi
-
Bobs – Nejoblíbenější montáž.
reagovat - Středa 2. ledna 2008 ve 23:21 ® kopi
-
cormaxx – Jasná páka ze zkoušel. Válí se v poho. Já si ho ještě upravuju.
reagovat - Středa 2. ledna 2008 ve 22:04 ® cormaxx
-
chosebaits:No právě že to bylo na jedný z prvních vycházek,takže tak konec dubna! Zkoušel jste někdo válet doma Multimix od Mikbaits?
reagovat - Středa 2. ledna 2008 ve 21:40 ® Klon
-
Já si dělám boilies sám doma.S obchodu co tam maj není nic moc.Nechci urážet,ale domácí je domácí.Jedině s čím jsem byl spokojen a měl na to uspech,,byl boilies od firmy Prologic,příchutě mrtvý krab a pod.prostě masoooo
reagovat)
- Středa 2. ledna 2008 v 19:56 ® Kouba
-
kucíííííííííííííííí… zjaera sladky vjeci.. jasny… vime… ale oč tu beží … jaky prichute mate osvedceny?? z jara?? to sem myslel co mate vyskouseny prichute nebo jaky kombine nebo partikl potrebuju to na konec brezna a duben..co vy na to??
reagovat - Středa 2. ledna 2008 v 17:39 ® chosebaits reakce na …
-
Jo a nani to o tom,jestli chytaš na sladky nebo smrad,každe boili funguje jinak.
reagovat - Středa 2. ledna 2008 v 17:32 ® chosebaits reakce na …
-
cormaxx- Na toho kraba to asi nebylo v dubnu nebo v květnu?Rybař kouba chce pokud jse nemylim něco na jaro.Tak že z jara sladke věci a s přichodem leta začinat se smrady robin redem.
reagovat - Středa 2. ledna 2008 ve 14:05 ® Kouba
-
Jasny asi si koupim a neco uvalím:) je to kurevsky teszky si vybrat kdyz mas takovy moznosti
reagovatznate to:) treba v loni sem exceloval jahoda/smetana,, letos nevim smrad sladky ovocny ,, netusim netusim kraba mam jeste par kouli od loni taky vyskousim …Skusim aji nejakou peletku:) co bydete máčet??
- Středa 2. ledna 2008 ve 13:37 ® cormaxx
-
Řek bych že to bude co voda to koule.Já vloni taky bral k vodě sladký,ale záběry jsem neměl a kolegové vedle tahali na kraba.Naštěstí byli tak hodní a jednu mi dali a já měl po necelý hoďce záběr.Tak jsem je ukecal ať mi jich pár dají a měl jsem super víkend
reagovatPs:hlavně když budeš kupovat koule,tak kupuj kvalitní a ne nějaký kilo za kilo co se v krámě válej od loňska.
- Středa 2. ledna 2008 v 10:42 ® chosebaits reakce na …
-
Kouba -Vsat na sladky.
reagovat - Středa 2. ledna 2008 v 9:17 ® Salmo reakce na …
-
já používám na jaře a v ranném létě přírodní příchutě např. BENTOS,MUŠLE,RYBA,KRAB atd.............
reagovat - Středa 2. ledna 2008 v 0:48 ® Kouba
-
Poradte … jaro se blíží tak premyslim jakej bolilí si mam udelat popr koupit..tak premyslym a co me nenadadlo poradim se svama rekni vase tipy na jarni boili ?????
reagovat - Čtvrtek 3. srpna 2006 v 11:23 ® kulin
-
Bobs>Nedá mi to a musim reagovat.Pokud se furt budeš takhle blbě ptát,tak se toho moc nenaučíš.Ser na otázky,jeď k vodě a zkoušej.Přečti si nějakou literaturu,tam je všechno popsaný.Na to co se ptáš se nedá kloudně odpovědět,protože každá voda je jiná,někdy je dobrej dlouhej návazec,někdy krátkej.Prostě se snaž,tak se toho nejvíc naučíš,většina znás se učila „pokus-omyl“,jinak to nejde.Zdar
reagovat - Čtvrtek 3. srpna 2006 v 11:04 ® Bobs
-
Tak jaka montáž je nejlepší na bahnitem dnu jak mam davat dlouhej navazec?
reagovat - Čtvrtek 3. srpna 2006 v 10:33 ® reakce na …
-
Odpověď na dvě předešlé otázky je: Jak kde a jak kdy a na poslední- Ne
reagovat - Středa 2. srpna 2006 ve 12:31 ® Bobs
-
používate plovouci boilie?
reagovat - Středa 2. srpna 2006 ve 12:20 ® Bobs
-
Jakou používáte šňůru(vlasec)?
reagovat - Středa 2. srpna 2006 ve 12:18 ® Bobs
-
Jake jsou nejúčinější montáže na boilie?
reagovat - Středa 2. srpna 2006 v 11:33 ®
-
Bobs Chlapče, takto se nic nedovíš, musíš položit konkrétní otázku. Jestli o tom nic nevíš tak si nejdřív něco přečti, pročti si nějaké diskuze a potom teprve, když ti něco nebude jasné tak se ptej. Na netu je toho o chytání na boiles opravdu moc, budeš mít co číst hodně dlouho, stačí když dáš do vyhledávače třeba kapr, kaprů, kapří nebo boiles, výroba boiles, vaření boiles. Chytání na boiles je velice zajímavý způsob, který otevírá docela široké možnosti. Mužeš si třeba udělat koule které chytají skoro hned a hodně kaprů, ale menších, nebo třeba opak, koule na které jdou jenom větší, ale o to míň. Potom je to hodně o zkoušení, experimentování a trpělivosti. Nesmíš se nechat odradit nějakým neúspěchem a být vytrvalý, já se tomuto způsobu věnuji už mnoho let, někdy od začátku 90. let a pořád se mám hodně co učit. Stále se objevuje něco nového, nové způsoby a tak. Rozhodně to není o tom , jít na 2 hodiny na ryby, napíchnout nějakou kuličku, a počítat s obrovskýma rybama.
reagovat - Úterý 1. srpna 2006 v 18:26 ® Bobs reakce na …
-
jo to znam
reagovat - Úterý 1. srpna 2006 v 18:23 ® koloseum
-
na kapri s boilies je najucinnejsia taktika dat na hacik boilies:0)))
reagovat - Úterý 1. srpna 2006 v 17:42 ® Bobs
-
jaka je prosim nejúčenější taktika na kapry z boilies
reagovat - Úterý 1. srpna 2006 ve 14:59 ®
-
zapomněl jsem napsat i
reagovat - Úterý 1. srpna 2006 ve 14:58 ®
-
Velce dobré.
reagovat - Úterý 1. srpna 2006 ve 14:43 ® Bobs
-
jo snad se ozvou