Chytej.cz

Kapři a boilie necteno

31.7.2006 | Bobs | 10.975 zobrazení | 68 odpovědí

Jake mate zkušenoti chytání kaprů a boilie

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   3 2 1
Pondělí 9. června 2008 v 19:23 ® kajman333 reakce na …

tak sem nekdo neco piste

reagovat
Neděle 8. června 2008 ve 21:38 ® kajman333 reakce na …

to nikdy nevis kdy nekdy treba hned jak nahodis aa nekdy treba celej tejden nic

reagovat
Neděle 8. června 2008 ve 13:28 ® farnas
farnas

jak dlouho cekate na zaber od kapra

reagovat
Neděle 8. června 2008 v 11:09 ® kajman333

jo to patri

reagovat
Neděle 8. června 2008 v 11:04 ® Venca.MO

zalezi na mistu a pak na tom jaky mas koule, myslim ty na hacku :-)) Jinak jestli zacinas tak se urcite spalis a budes tak casto bez zaberu, ale to k tomu patri;-)

reagovat
Sobota 7. června 2008 v 11:39 ® kajman333 reakce na …

Kouba:v tom mas pravdu

reagovat
Sobota 7. června 2008 v 11:38 ® kajman333

ja chytam na boilies uz skoro od meho zacatku chytani a jsem s nim moc spokojenej tady je jeden krasny kapr chiceny na boilies

reagovat
foto/forum/2008/th-img4089.jpg
Čtvrtek 17. ledna 2008 v 19:05 ® Kouba
Kouba

Ale nechcu te nejak odrazovat to se casem poda:) ja sem na tom byl v seste tride skoro stejne

reagovat
Čtvrtek 17. ledna 2008 v 19:05 ® Kouba reakce na …
Kouba

a to ja prave nechcu chytat jak ty rikas ty cejny plotice(očka)..a takovy ty mlay podvodni kurvy …kdybych chtel neco takovyho chytat tak se dam na feeder nebo na Brčkaření..a navíc rohlikove boili neba s boilim nic spolecnyho mozna tvar a levnou esenci tot vse:)

reagovat
Čtvrtek 17. ledna 2008 v 18:28 ® kamos007
kamos007

no chytam od 1 Tř. a ted´ jsem v šestce a s bojlisem(roh­likovým) mám dobré skušnosti s kupovaným i s podomácku vyrobeným.berou na ně kapři,cejni a plotice(očka).mám úspěchy od jara do konce léta.příchutě:sko­pex,jahoda, vanilka,tuty fruty,perník,mušle a ryba.pokud´ mohu doporučit tak skopex,jahgodu,va­nilku a mušli.

reagovat
Neděle 6. ledna 2008 ve 3:44 ® Kouba
Kouba

Mozna neco na polo s sladkym a na mlecne baízi nejaky smetany a takovy kurvy fakt jeste nevim co udelam:D

reagovat
Neděle 6. ledna 2008 v 1:03 ® Kouba
Kouba

no to jeste netusim .. podle toho co budou brat kamosi tak at nemame to samy chapes.)Ale asi skusim nejakou kombinaci sladci a lehce smrdu nebo tak neco:) jeste nevim fakt !!nebo neco koupim a seru na to!!

reagovat
Sobota 5. ledna 2008 v 15:22 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

Kouba -Tak co budeš dělat na to jaro?Inspiruj mě.

reagovat
Sobota 5. ledna 2008 ve 13:27 ® Kouba
Kouba

V poho:)

reagovat
Pátek 4. ledna 2008 ve 21:28 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

Kouba-Ahoj,ja myslel že jsi začinajci lovec a proto jsem tě hnal do sladarny.Tak promin.

reagovat
Pátek 4. ledna 2008 ve 20:14 ® Kouba
Kouba

jo abych nezapomnel Skousely ste nekdo ten fluorocarbon ukazte svoje montaze nebo reknete jak to delate:)

reagovat
Pátek 4. ledna 2008 ve 20:05 ® Kouba
Kouba

Nekde sem cetl ze boili vymyslely a pozivali avyvijeli na rekach v angliji:)uplne to prvni boili:) myslym ze stim chytali na hladine§:)

reagovat
Pátek 4. ledna 2008 v 19:50 ® b.gun reakce na …

the fish: Na boilie se chytá na všech typech vod – přehrady, rybníky, řeky …

reagovat
Pátek 4. ledna 2008 v 19:03 ® the fish

caw, vyplatí se chytání s boilie i na řece ?? nebo je to dobrý jenom na přehrady.....

reagovat
Pátek 4. ledna 2008 v 18:07 ® Piranha reakce na …
Piranha

ok tak to je dobre a pokud se budes chovat jako opravdovej kaprar tak budes mit uspech a aspon ode mne uctu.Jen tak dal kolego

reagovat
Pátek 4. ledna 2008 v 17:20 ® Kouba
Kouba

Ja sem taky chytal na feedr a ne maly kousky ale ta kaprarina at si kdosi cos rika je u mne nUmber one a aji kdyz budu chtit tak tam ty kila boili naseru ale proc bych to del je to zbytecny vnadit se musis prehledem a systematicky puiranha ma pravdu tvrda kukurica za to bych bral papiry …bel sem u vody mel sem nahozeny na kapra a do tretice seho dobreho sem se bavil feedrem ale ze bych jel na tyden na kapra s feedrem mozna jednou na vikend do roka ale vic ani rana jeto vec nazoru jak rikal cormaxx kazdej chyta to svý kulovy:)… kapry pstruhy stiky sumce …

reagovat
Pátek 4. ledna 2008 v 16:54 ® cormaxx
cormaxx

Piranha:To je fakt že tahat šupíky na třicítku vlasec na třílibráku je howno.Nemusim to tam srát po kilech.Beru že máš špatnou zkušenost s nekterými lidmi,ale je to věc pohledu.Já chytal na feeder a nebavilo mě to..... Pokud chci prostě chytnout kapitálního kapra tak tam tu kuličku dám.

reagovat
Pátek 4. ledna 2008 v 16:06 ® Rico reakce na …
Rico

To bylo hezky receno…

reagovat
Pátek 4. ledna 2008 ve 13:42 ® Piranha
Piranha

Ja mam velke zkusenosti, chytal jsem za team a mel i sponzora a doslova jsem byl fanatik do ty doby, nez se u nas rozneslo ze se da kapr temer na 100% chytit na barevny vonavy a sladky kulicky.Co nasledovalo?Kazdej radoby rybar si kupoval koule, fedroval to tam po tunach a k tomu nevarenou kukurici a co chytly to sezraly, nebo prodaly v knajpe.Tak sem se na to vyflak, nebylo pomalu si kam sednout a pospinily jmeno tem kaprarum, co se chovaly k vode a rybam dobre tak, ze na laby byly kontroly rybaru 2× do dne a v noci te ani nenechaly vyspat.Uz ne, neni umeni tam nacpat kouli a 50 jich hodit do vody a jit chrapat do bivaku.Zkus feeder a muzes chytat na mini boilies s malim krmitkem a kdyz se ti povede na 12ku vlaces s 0,08kou navazcem udelat 40 kapra tak ses sikovnej rybar.Je to o tom zaslouzit si tu rybu.

reagovat
Čtvrtek 3. ledna 2008 ve 20:39 ® Kouba
Kouba

cormaxx: ty cos videl u kolegu mam taky mam uz poslední:) a sou v poho:) no ostatne jako kazdy jiny hacky:D:D:D rybu sem na ne neztratil:) takze doporucuji…

reagovat
Čtvrtek 3. ledna 2008 v 18:24 ® kopi
kopi

Kouba – Nezkoušel. Vždycky když něco zkoušim, tak zjistim, že je nejlepší klasika.

reagovat
Čtvrtek 3. ledna 2008 ve 14:21 ® cormaxx
cormaxx

www.carpsystem.cz Tyhle jsem viděl u kolegů co chytali a kousek dál a ryby měli vždy krásně seklý.Když je u nás seženu tak je letos taky vyzkoušim.

reagovat
Čtvrtek 3. ledna 2008 ve 14:19 ® cormaxx
cormaxx

Kouba:já ho zkoušel 2×.Jednou to bylo na místě kde hrozilo že kapra ztratim ve vázkách,takže po prvním vyříznutí jsem dal radši klasiku.Ale pak jsem ho zkoušel na čistym bahnitym dně a tam záseky držely v poho… já mám nejradši tyto ve vel.2,4,6 www.carpsystem.cz

reagovat
Čtvrtek 3. ledna 2008 v 1:05 ® Kouba
Kouba

kopi: co ty skousels fuorocarbon??

reagovat
Čtvrtek 3. ledna 2008 v 0:53 ® kopi
kopi

Kouba – Smutný ale je to tak. :-)

reagovat
novější starší
Stránky:   3 2 1