Vyhledávání
vabnička ze břehu
31.7.2006 | zany | 2.935 zobrazení | 7 odpovědí
měl bych na vás takový dotaz myslíte že by šla použít vabnička ze břehu????pokud je na daném reviru zakázáno zavážení…možná je to pitomost ,ale rád bych znal váš názod …díky
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 3. srpna 2006 ve 12:30 ® zany reakce na …
-
hele když jsme byli s kámošem na pár dní na sumcích ,ale nevěděl jsem jak nahodit tak jsem si odmotal několik desítek metrů šnůry.něco jsem natahl k bojce ,aby kotvící olovo bylo zhruba na střebu a pak jsem to olovo hodil do vody a pak jsem tu bojku přes olovo přitáhl na místo kam jsem to potřeboval..nejde to hodit moc daleko škoda…
reagovat - Středa 2. srpna 2006 ve 14:08 ® slimak reakce na …
-
problém je v tom, že kde je zakázáno zavažení, tím i zaplavávání. – řád to nerozlišuje -..na mnoha revírech ohromná volovina…:))
reagovat - Středa 2. srpna 2006 v 11:15 ® zany reakce na …
-
díky já to vyzkouším lehátkto není špatná věc na zavážení…
reagovat - Úterý 1. srpna 2006 v 18:17 ® koloseum
-
ked nemozes vyvazat tak si tam zaplav a vyskusaj vabit
reagovat) … vyvazani sa jedna len s pouzitim lodky?Ak ano tak si zober lehatko:0)))))
- Úterý 1. srpna 2006 ve 14:46 ® chytej reakce na …
-
Da sa to.Ja som vabil po kolena zabrodeny v dunaji na jednej kose a daval som fakt supy a 5m od brehu mi ztazkol vobler a bol z toho zubac 80cm tlsty jak prasa. Odporucam. Teda ak to aspon trochu vies.
reagovat - Pondělí 31. července 2006 v 18:43 ® zany reakce na …
-
díky počkám na další obpovědi
reagovat - Pondělí 31. července 2006 v 18:42 ® HaD
-
párkrát jsem to zkoušel, dokonce i při brození při přívlači, ale bez úspěchu. Tím nechci říct, že to nefunguje, musel by se tomu více věnovat, aby se to dalo hodnotit
reagovat