Chytej.cz

Lov dravců na položenou necteno

30.7.2006 | kukurice | 3.843 zobrazení | 5 odpovědí

Prosím o informace o tomto způsobu rybolovu,na živou či na mrtvou jakou sestavu kde chytat jak daleko nahazovat co možno ulovit jak velkou rybku použít obrázky sestav a zpusobu lovu jak zaseknout a co pužít jako číhatko a další a další.děkuju moc chcy si pěkně zachytat a něco vyfotit dík!!!

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 31. července 2006 ve 14:11 ® klacek44

Já chytám na mrtvnou rybičku…hážu to buť pod stromy( na štiku) nebo to někdy hodim normálně do volna nebo do nějaký zátoky…jinak na candáta je podle MĚ lepší na živou se splávkem…když chytáš tak nech překlopenej překlapeč aby si štika mohla volně odvíjet…já jí tak po 10 – 20 metrech ujíždění sekám…jinak abych vedel jestli mi to ujizdi nebo ne tak dám na vlasec kvádr malej :-D polystyrenu kterej nariznu ke stredu a tam udelam velkou dirku..pak vlasec jednoduše nandáš po tom proriznutyma mas vlasecve velkej dirce..polystyren ti pak sjede na hladinu…a pak uvidis jestli jede nebo ne...... to je asi vsechno na co si vzpomínám :-D …sem začátečník jako (asi) ty…chytam na mrtvou rybku krátce…

reagovat
Pondělí 31. července 2006 ve 14:11 @ ???

Nechat si napsat knížku, včetně obrazové dokumentace „na míru“, to je opravdu frajeřinka.

reagovat
Pondělí 31. července 2006 ve 13:55 ® pedrosa
pedrosa

Nebo si zajdi s někým na ryby, ukáže ti to v praxi. Je to podle mého názoru asi nejlepší.

reagovat
Pondělí 31. července 2006 ve 13:28 ® Zcuter
Zcuter

souhlasím s MiKem-nebo si zkus přečíst nějaký článek možná že tam najdeš něco, co hledáš…

reagovat
Pondělí 31. července 2006 v 11:54 ® MiK
MiK

kukurice>nebylo by lepší půjčit si někda knížku? Co chceš všechno vědět není na pár řádek.

reagovat