Chytej.cz

křupani necteno

8.8.2004 | overhaul | 3.039 zobrazení | 9 odpovědí

Ne že bych byl nějakej citlivej chlapeček ale děla mi problém zabít rybu – to jo. To se přiznám. A ted sem prouzdal na internetu a viděl sem že sou aji jiné stránky než chyt a pust. Podivejte se na fotogalerii. Nevim jak nekomu muze chutnat 30 cm kapřík na másle a jiné blbosti co tam píšu.Šak se podivejte sami jenom sem se s vama chtěl o to podělit.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 10. srpna 2004 ve 12:58 ® jaryn

to je sranda ne?Já ryby taky jím, ale že bych si fotil a dával na internet takový chcípáky, to nechápu. Když vzpomínku tak na nějakou pěknou rybu. Tohle bude nějaký hec.

reagovat
Pondělí 9. srpna 2004 v 16:00 ® Jindra5

To je ovšem síla

reagovat
Pondělí 9. srpna 2004 v 11:00 ® Prizrak

Kurva to je masařina!! Čtyři kapři-že by ukončení lovu? Zabit je (ty lidi)

reagovat
Neděle 8. srpna 2004 ve 22:13 ® overhaul

V pohode. Nemel sem to sem ani davat. To je jedno. Asi sem se blbě vyjadril

reagovat
Neděle 8. srpna 2004 ve 21:56 ® pupak

overhaul: Hej hombreee nemyslel jsem tim taky tebe ! ! ! ! ! Extrem je na obouch polech, jestli mi neco rozhodi tak je to jina krev nez ze zabityho kapra…

reagovat
Neděle 8. srpna 2004 ve 21:28 ® overhaul

nerekl sem nikdy kdo si veme rybu je masar ale pripada mi ze ty lidi sou idioti. Fotit rybu skrvavenou a chlubit se s tim je blbost podle me

reagovat
Neděle 8. srpna 2004 ve 20:41 ® pupak

Je to reakce na agresivni chovani priznivcu lovu ve stylu krec a rybiz podle meho nazoru stejne hloupa jako vyblytky typu kdo si vezme rybu je masar atd.

Opravuji, podival jsem se na to jeste jednou, ti lidi si delaj evidentne prdel.[ Upraveno pupak dne 2004–08–08 v 19:51 ]

reagovat
Neděle 8. srpna 2004 v 19:52 ® overhaul

ne píšu ale píšou tak

reagovat
Neděle 8. srpna 2004 ve 13:42 ® overhaul

www. volny. cz zapoměl sem tan dát ten odkaz

reagovat