Vyhledávání
čím to je?
23.7.2006 | ART | 2.929 zobrazení | 22 odpovědí
čím to je že všichni kolem mne chytaj ryby na stejné návnady jako já chytám a přitom házíme nástrahu tak 2m od sebe
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 1. srpna 2006 ve 13:51 ® Robur
-
zas tak hloupej není, ale prostě to tak v životě chodí, a vo tom to je
reagovat - Úterý 1. srpna 2006 ve 12:00 ® conwiq
-
Zaručený tip: 1. základem je chytit první rybu (jakoukoliv)2. ujistit se, že ryba pevně sedí na háčku 3. rybu nevyháčit a opatrně nahodit! …no a záběry jsou pořád. Nevýhodou je fakt, že chytáme pořád tu samou rybu… Nicméně mezi rybáři, sledující nás z dálky působíme jako velmi zdatní lovci…:) .....vážně: „to je opravdu hloupý dotaz“…
reagovat - Pondělí 31. července 2006 v 19:40 ® Robur
-
adrenain zvyšuje i to, že poprosíš např. ženu nerybářku, že má při záběru seknout, pak¨se můžeš ještě drásat dotazy, jak moc byla jízda plynulá a jak dotyčná/ý vlastně zasek, nakonec jsem si to nechal předvézt, výsledek. Žena zvedla prut ve vodorovné poloze metr nad vidličky a začla navíjet. Chytal jsem tehdy na rybku a policajt byl tak 40 cm pod prutem. Brrrrrrrrrrrr.
reagovat - Pondělí 31. července 2006 ve 13:27 ® Firetiger reakce na …
-
Miky dobrý, ještě bych doplnil že zaručený recept jak vyvolat záběr velké ryby je zdolávat na druhém prutě patnácticentimetrovou plotici
reagovat - Pondělí 31. července 2006 v 11:24 ® MiK
-
zaručený recept na záběr: 1)sedět alespoň 10m od prutů (pokud možno zády) 2)otevřít si lahváče, aniž by v okolí bylo jediné rovné místo, kam bys ho mohl v případě potřeby postavit 3)s lahváčem mezi koleny namazat chleba paštikou pěkně na vysoko 4)s lahváčem mezi koleny, s chlebem v levé ruce snažit se pravou rukou ubalit cigaretu
- pokud vše selže , je třeba se jít vymočit do nejbližšího 40m vzdáleného křoví
PS: chytáš-li na feeder vynásob koeficientem úspěšnosti 3,78×
reagovat - Pondělí 31. července 2006 ve 3:06 ® Petrson reakce na …
-
No name, No name… Jóóó, též mí oblíbení – zpívající básníci. „…A človek ním len preletí…“ aneb „…je třeba využít každou minutu.“
reagovat - Neděle 30. července 2006 v 16:55 ® ywan
-
to sa občas stáva ale to prejde , ja som zas minule nechápal ako je možné, že ja som chytal len dúhaky a kamarát len podustvy, a mali sme všetko rovnaké,háčiky,vlasce, ešte aj farbu priemer olova, a mali sme ich rovnako rozmiestnené
reagovat - Sobota 29. července 2006 v 16:20 ® Cudla
-
Toje právě na rybařině to nejkrásnější,když je tam to PROČ jeden den tak druhej onak.Byla by to otrava pořád jen tahat chce to i experimentovat
reagovat - Sobota 29. července 2006 ve 13:33 ® Pepa1 reakce na …
-
TomK> Nejlepší je když máš vedle sebe otevřenýho lahváče řikat že namáčíš rohlík do piva, případně že si tim pivem rozdělal šrot
reagovat. Ale kdo ví, si z toho dělám srandu, ale možná že by to i fungovalo, ale zatim sem to nezkoušel pac by to někdo moh brát jako porusení RŘ neboť „jest zakázáno k lovu ryb používat prostředků omamných, výbušných…“ a pokud by se to přehnalo s dávkovánim, a ryby ste ožrali, máte po papírách hned
.
- Pátek 28. července 2006 ve 20:47 ® Sander
-
Jak to tak čtu, jsem rád, že si hledám vždy místa, kde jsem sám…
reagovat - Pátek 28. července 2006 v 16:36 ® Deleted
-
No a když se dostanete do té role úspěšného, tak je potřeba kolegu bezrybku správně povzbudit jako:
- Máš to marný, to je rukama, zbytečně se snažíš
- Máš moc měkkou špici, velký naviják apod.
- Případně tvrdit, že do krmení dáváte posilovač Abrakadabra, co jste si přivezli z dovolené ze států a že na nic jiného to nejde…
To by jeden nevěřil, jak snadno se dají mnozí rybáři znervóznit
reagovat - Pátek 28. července 2006 v 15:37 ® Donald
-
To je zcela normální věc, se kterou se setkávám téměř při každé vycházce k vodě. A ještě horší je to, když člověk sedne na místo po chlapovi, který vytáhl hromadu ryb a pak já nic.
reagovat - Čtvrtek 27. července 2006 ve 14:13 ® sharkcom
-
Asi si brbeš kaštany, pak sáhneš na nástrahu a rybám to pak nevoní. Nebo to může být i obráceně…
reagovat - Čtvrtek 27. července 2006 ve 14:11 ® LBR268 reakce na …
-
Štěstí co je štěstí rybka jenom zlatá (upravená slova klasika)
reagovat - Neděle 23. července 2006 ve 22:12 ® Prichy reakce na …
-
ZN: cim to je.....ze mi to napadlo take hned hih
reagovat - Neděle 23. července 2006 ve 22:03 ® Shrek
-
nos s sebou mikrometr a měř průměr kuliček,musíte mít opravdu identické kuličky.
reagovat - Neděle 23. července 2006 ve 21:34 ® ESKY
-
hm, zajímavé…máte i stejné montáže, síly vlasců, barvy olov, velikosti háčků ?
reagovat - Neděle 23. července 2006 ve 21:30 ® Pep@
-
Myslím, že tady je většina pravdy na Tvou otázku
reagovatwww.feederklub.cz
- Neděle 23. července 2006 ve 21:27 ® rarach
-
ZN: než jsem se mrknul na odovědi tak jsem to stáhnul, díky za zbytečnou práci.
reagovat - Neděle 23. července 2006 ve 20:13 ® CeP
-
casto sedame tri vedle sebe s radikem a kamaradickem. zakrmino je na jednom fleku cca 1m2 a tri splavky posazene na pulmetr ctverecni. casto se nam stava ze chytaji jen dva, obcas byva uspesny jen jeden. stejna sestava, stejna nastraha…halt jsou veci mezi nebem a zemi…
reagovat - Neděle 23. července 2006 ve 20:04 ® ZN
-
doporučuji NO NAME- Čím to je, čím to je, že rieka do mora se vlieva, a ten čo nevie spievať spieva, čím to je, čím to je, že mladí netúžia byť můdrí, a ženy ukryté sů v podě?
Možno zloděj, možno mních, spísa knihu kníh, čo raz a navždy vysvetlí, prečo sú veci tak jak sů, život má chuť zápasu, a človek ním len preletí,
Čím to je, čím to je, že mesiac zo slunkom sa strieda, na zemi blahobyt a bieda, ......................................... ........................................
reagovat - Neděle 23. července 2006 v 19:40 ® pif
-
tak to su zvědavé,co ti kolegové odpoví.adekvátní odpověď =nobelova cena-:))))toto zažil asi každé rybář a ještě to hodně rybářů zažije.vydrž,ono se to zlomí.
reagovat