Vyhledávání
Amuři
22.7.2006 | Martin 16 | 11.009 zobrazení | 75 odpovědí
Volná diskuze, o tom jak Vám berou a hlavně jací amuři..
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 21. srpna 2009 v 11:52 ® Libor reakce na …
-
mycek> nevím, ale teď v létě v těch vedrech u nás sbírají opravdu brzo ráno nebo pak až při stmívámí do 23.00. Pak se vyhřívají a žerou jen náhodně.
reagovat - Pátek 21. srpna 2009 v 8:01 ® mycek
-
To je doba,kdy nevezmou nic.
reagovat - Čtvrtek 20. srpna 2009 v 15:06 ® Libor reakce na …
-
rabbit> pěknej kousek, nic si z toho nedělej, každej má právo si rybu odnést. Já se přes 80cm dostal u Amura jen dvakrát a vím jaký to je torpédo. Pro mě je to mystická ryba. Když jsem byl malej kluk, byl pro nás amur něco mystickýho. Čas od času nám to sebral na položenou na těsto a u břehu nám vždy přerazil náš vlasec 0,30. Jsou to bojovníci..
reagovat - Čtvrtek 31. července 2008 v 0:52 ® rabbit
-
sory, nechal jsem se unést, nic takovýho jsem doposud nechytil, zastávám starší metody chytání – splávek a pod.
reagovat - Středa 30. července 2008 ve 23:22 ® Piranha
-
rabbit> chtel jsem nejdriv psat jako prvni,ale uz jsem se tady narejpal dost.Ale pravda je takova, pokud chces mit kamarady tady na chytej, myslim chytejaky ne masošky, tak priste, i kdyz si tu rybu vezmes, ji vyfot u vody.Pokud nemas fotak, nebo telefon s nim, tak to radeji nefot, nebo nedavej na net.Je tu prevazna vetsina rybaru, sportovcu, co ryby poustej, nebo aranzujou jen kvuli foto.Tech by se to mohlo dotknout a zase by tu byla mela.Sam vidis, ze to na sebe nenechalo dlouho cekat a bylo to tu.OK?
reagovat - Středa 30. července 2008 ve 12:08 ® Petas reakce na …
-
Jarda – používal jsem různé montáže, průběžná na položenou, plavačka na dno atd, ale na srkačku jsem to ještě nezkoušel. Určitě by se muselo použít pěny nebo nějaký nadnášivý materiál. Nebyl k tomu důvod, jelikož švestky rostou planě okolo rybníka a amuři a kapři jsou zvyklí je sbírat ze dna.
reagovat - Středa 30. července 2008 v 10:55 ® Jarda carp
-
Petas : no s tim ovocem jsem to slyšel taky.Údajně se Amuři dají chytit v pohodě na meruňku.Nikdy sem to nezkoušel ,zajímalo by mě akorát montáž ..jestli ta švestka plave nebo je zapotřebí jí nějak pomoci k hladině ,nebo jenom průběžně s olovem ke dnu.U sebe v cajku nosím sebou pink-ponk míček na půl naplněný vodou s drátěným očkem.Vyplave to VŽDY a mám jistotu,že nástraha je na hladině.....
reagovat - Středa 30. července 2008 v 10:02 ® Petas
-
Třešně jsem na Amura ještě nezkoušel, ale mám v oblibě revír na vysočině, kde berou Amoři na švestky. Berou je podstivě a s důvěrou.
reagovat - Středa 30. července 2008 v 9:05 ® Iwory
-
mel si ho ještě vykuchat a oškrábat a pak ho vyfotit…fak hnus.........a stejne amur neni moc dobrej
reagovat - Úterý 29. července 2008 ve 23:12 ® Alov
-
Jsem čekal, kdo první do toho dlubne
DD
rabbit> Zkus to příště nafotit u vody neb tu by si za to mohl být pranýřován :-/ Taky mi takové nejdou zrovna pod rypáček
reagovat - Úterý 29. července 2008 ve 23:00 ® sus1
-
Ty fotky z kuchyně, ty teda píšou??!
reagovat(Proti gustu , . . .
- Úterý 29. července 2008 ve 21:09 ® rabbit reakce na …
-
80 cm, 5,5 kg a samozřejmě 1/4 rohlíku
reagovat - Úterý 29. července 2008 ve 21:09 ® standas
-
mám v placu( asi) super nástrahu na Amury,mohly by to být mražený mladý fazolový lusky-cena je slušná a dostupnost taky,skusíto někdo?
reagovat - Úterý 29. července 2008 ve 20:11 ® Jarda carp
-
Rabbit: No a kolik měřil ? a na co si ho chytil ?
reagovat - Úterý 29. července 2008 v 17:50 ® rabbit
-
Taky se předevčírem zadařilo
reagovat - Úterý 29. července 2008 v 17:46 ® rabbit
-
Taky se předvčírem zadařilo
reagovat - Úterý 29. července 2008 v 17:11 ® Iwory
-
cormoran: Dobrý no:))možná ještě přes sumce a boleny a nakonec zjistim že třešen je nejlepši nastraha vubec:D
reagovat - Úterý 29. července 2008 ve 13:30 ® cormoran reakce na …
-
Iwory: Akorát jsem Ti ještě nenapsal, že se na ty amury musíš probít přes kapry
reagovat - Úterý 29. července 2008 ve 13:14 ® Iwory
-
Tak to je po dlouhe dobe naka novinka, fak sem neveril ze tresne zere neco jinyho nez tloust…zkusim je teda i na amury ale jestli nic nechytim tak vam stejne neverim:)
reagovat - Úterý 29. července 2008 v 8:39 ® Alov
-
Jarda> No moc děkuju
reagovat - Pondělí 28. července 2008 ve 21:46 ® Jarda carp
-
Alov: To máš fuk ,to se stávaj horší věci ..ale ten vyloženě čekal ,že se někdo chytne a nebyla to tentokrát ryba,ale TY:D:D:D:D
reagovat - Pondělí 28. července 2008 v 18:35 ® cormoran reakce na …
-
Tak to kámo věř, je to celkem spolehlivá nástraha, kor když je u vody nějaká třešeň a ony do ní sami padají:)
reagovat - Pondělí 28. července 2008 v 17:05 ® Alov
-
Jarda&Piranha> Tak to teda jsem si naběh no
reagovatD Jinak ta druhá fotka už je jasná jak prase no. Co už
D Sranda musí bejt i když to odseru
D
- Pondělí 28. července 2008 ve 14:47 ® Iwory
-
Standas:neverim ze amuri berou na tresne??a ouklej na kukurici??? ses vubec z cech?:D
reagovat - Pondělí 28. července 2008 ve 4:15 ® Moll
-
Já mám taky jednoho (tento rok, jinak asi 5) ! Sice neměl ani 50 (45+/-) ..... Ale bojujou jak parmy ! To se jim musí nechat …
reagovat - Pondělí 28. července 2008 v 1:13 ® standas
-
letos mám 4.kousky ten největší 61cm,dobrá nástraha sou jednoznačně třešně,krom tlouště je jiná ryba nechce což je výhoda,protože kuku už žerou i oukleje!
reagovat - Neděle 27. července 2008 ve 21:36 ® Jarda carp
-
Ale nebylo to schválně takhle nafocený ,ale ten Amur vyváděl ,jako blázen.Mrskal sebó – parkrát mi nafackoval a už nebyl čas to znova přefotit.
reagovat - Neděle 27. července 2008 ve 21:31 ® Jarda carp
-
No tak je to venku no …ale Amura ještě letos potřebuju kolem 100cm ,jako si mněl ty …to je můj osobní cíl pro letošek .Včera byla menší zkouška a celkem to vyšlo ,až na tu dýlku ..největšího mám 87 cm.
reagovat - Neděle 27. července 2008 ve 21:17 ® Piranha
-
:D:D:D néééééé a dost
reagovathosi to snad ne.Jardu znam leta a je to zkusenej rybar.My se hecujeme na icq jak mali kluci, a kdo mne zna vi, ze jsem vul uz od narozeni, sama prdel a picovinky.Ta ryba je Amur, uz jen to postaveni hrbetni ploutve ma ji kratsi zaoblenou a zacina u stredu tela.Ta tlama je videt jak je prorizla.Je to amur.:D jen jsem si tu z nej zase vystrelil a Alov to proste nacal. Alov v pohode, ses bystrej a je videt ze se detailum chces venovat kamo ale tohle je amur opravdu.haha a mensi nez ten muj vid Kuncidlo
- Neděle 27. července 2008 ve 21:07 ® Flid
-
Jardo carp je to krásný amur a to na to klidně vsadím svoje deličky
reagovat.Protože pokud to neni amur tak nemam u vody co delat.