Chytej.cz

Amuři necteno

22.7.2006 | Martin 16 | 11.009 zobrazení | 75 odpovědí

Volná diskuze, o tom jak Vám berou a hlavně jací amuři..

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   3 2 1
Pátek 21. srpna 2009 v 11:52 ® Libor reakce na …
Libor

mycek> nevím, ale teď v létě v těch vedrech u nás sbírají opravdu brzo ráno nebo pak až při stmívámí do 23.00. Pak se vyhřívají a žerou jen náhodně.

reagovat
Pátek 21. srpna 2009 v 8:01 ® mycek
mycek

To je doba,kdy nevezmou nic.

reagovat
foto/forum/2009/th-img9809.jpg
Čtvrtek 20. srpna 2009 v 15:06 ® Libor reakce na …
Libor

rabbit> pěknej kousek, nic si z toho nedělej, každej má právo si rybu odnést. Já se přes 80cm dostal u Amura jen dvakrát a vím jaký to je torpédo. Pro mě je to mystická ryba. Když jsem byl malej kluk, byl pro nás amur něco mystickýho. Čas od času nám to sebral na položenou na těsto a u břehu nám vždy přerazil náš vlasec 0,30. Jsou to bojovníci..

reagovat
Čtvrtek 31. července 2008 v 0:52 ® rabbit
rabbit

sory, nechal jsem se unést, nic takovýho jsem doposud nechytil, zastávám starší metody chytání – splávek a pod.

reagovat
Středa 30. července 2008 ve 23:22 ® Piranha
Piranha

rabbit> chtel jsem nejdriv psat jako prvni,ale uz jsem se tady narejpal dost.Ale pravda je takova, pokud chces mit kamarady tady na chytej, myslim chytejaky ne masošky, tak priste, i kdyz si tu rybu vezmes, ji vyfot u vody.Pokud nemas fotak, nebo telefon s nim, tak to radeji nefot, nebo nedavej na net.Je tu prevazna vetsina rybaru, sportovcu, co ryby poustej, nebo aranzujou jen kvuli foto.Tech by se to mohlo dotknout a zase by tu byla mela.Sam vidis, ze to na sebe nenechalo dlouho cekat a bylo to tu.OK?

reagovat
Středa 30. července 2008 ve 12:08 ® Petas reakce na …
Petas

Jarda – používal jsem různé montáže, průběžná na položenou, plavačka na dno atd, ale na srkačku jsem to ještě nezkoušel. Určitě by se muselo použít pěny nebo nějaký nadnášivý materiál. Nebyl k tomu důvod, jelikož švestky rostou planě okolo rybníka a amuři a kapři jsou zvyklí je sbírat ze dna.

reagovat
Středa 30. července 2008 v 10:55 ® Jarda carp
Jarda carp

Petas : no s tim ovocem jsem to slyšel taky.Údajně se Amuři dají chytit v pohodě na meruňku.Nikdy sem to nezkoušel ,zajímalo by mě akorát montáž ..jestli ta švestka plave nebo je zapotřebí jí nějak pomoci k hladině ,nebo jenom průběžně s olovem ke dnu.U sebe v cajku nosím sebou pink-ponk míček na půl naplněný vodou s drátěným očkem.Vyplave to VŽDY a mám jistotu,že nástraha je na hladině.....

reagovat
Středa 30. července 2008 v 10:02 ® Petas
Petas

Třešně jsem na Amura ještě nezkoušel, ale mám v oblibě revír na vysočině, kde berou Amoři na švestky. Berou je podstivě a s důvěrou.

reagovat
Středa 30. července 2008 v 9:05 ® Iwory
Iwory

mel si ho ještě vykuchat a oškrábat a pak ho vyfotit…fak hnus.........a stejne amur neni moc dobrej

reagovat
Úterý 29. července 2008 ve 23:12 ® Alov
Alov

Jsem čekal, kdo první do toho dlubne :-D DD

rabbit> Zkus to příště nafotit u vody neb tu by si za to mohl být pranýřován :-/ Taky mi takové nejdou zrovna pod rypáček :-((

reagovat
Úterý 29. července 2008 ve 23:00 ® sus1

Ty fotky z kuchyně, ty teda píšou??!:-( (Proti gustu , . . .

reagovat
Úterý 29. července 2008 ve 21:09 ® rabbit reakce na …
rabbit

80 cm, 5,5 kg a samozřejmě 1/4 rohlíku

reagovat
Úterý 29. července 2008 ve 21:09 ® standas
standas

mám v placu( asi) super nástrahu na Amury,mohly by to být mražený mladý fazolový lusky-cena je slušná a dostupnost taky,skusíto někdo?

reagovat
Úterý 29. července 2008 ve 20:11 ® Jarda carp
Jarda carp

Rabbit: No a kolik měřil ? a na co si ho chytil ?

reagovat
Úterý 29. července 2008 v 17:50 ® rabbit
rabbit

Taky se předevčírem zadařilo

reagovat
foto/forum/2008/th-img4443.jpg
Úterý 29. července 2008 v 17:46 ® rabbit
rabbit

Taky se předvčírem zadařilo

reagovat
Úterý 29. července 2008 v 17:11 ® Iwory
Iwory

cormoran: Dobrý no:))možná ještě přes sumce a boleny a nakonec zjistim že třešen je nejlepši nastraha vubec:D

reagovat
Úterý 29. července 2008 ve 13:30 ® cormoran reakce na …
cormoran

Iwory: Akorát jsem Ti ještě nenapsal, že se na ty amury musíš probít přes kapry:-D

reagovat
Úterý 29. července 2008 ve 13:14 ® Iwory
Iwory

Tak to je po dlouhe dobe naka novinka, fak sem neveril ze tresne zere neco jinyho nez tloust…zkusim je teda i na amury ale jestli nic nechytim tak vam stejne neverim:)

reagovat
Úterý 29. července 2008 v 8:39 ® Alov
Alov

Jarda> No moc děkuju :-D :-D

reagovat
Pondělí 28. července 2008 ve 21:46 ® Jarda carp
Jarda carp

Alov: To máš fuk ,to se stávaj horší věci ..ale ten vyloženě čekal ,že se někdo chytne a nebyla to tentokrát ryba,ale TY:D:D:D:D

reagovat
Pondělí 28. července 2008 v 18:35 ® cormoran reakce na …
cormoran

Tak to kámo věř, je to celkem spolehlivá nástraha, kor když je u vody nějaká třešeň a ony do ní sami padají:)

reagovat
Pondělí 28. července 2008 v 17:05 ® Alov
Alov

Jarda&Piranha> Tak to teda jsem si naběh no :-D D Jinak ta druhá fotka už je jasná jak prase no. Co už :-D D Sranda musí bejt i když to odseru :-D D

reagovat
Pondělí 28. července 2008 ve 14:47 ® Iwory
Iwory

Standas:neverim ze amuri berou na tresne??a ouklej na kukurici??? ses vubec z cech?:D

reagovat
Pondělí 28. července 2008 ve 4:15 ® Moll
Moll

Já mám taky jednoho (tento rok, jinak asi 5) ! Sice neměl ani 50 (45+/-) ..... Ale bojujou jak parmy ! To se jim musí nechat … :-)

reagovat
foto/forum/2008/th-img4431.jpg
Pondělí 28. července 2008 v 1:13 ® standas
standas

letos mám 4.kousky ten největší 61cm,dobrá nástraha sou jednoznačně třešně,krom tlouště je jiná ryba nechce což je výhoda,protože kuku už žerou i oukleje!

reagovat
Neděle 27. července 2008 ve 21:36 ® Jarda carp
Jarda carp

Ale nebylo to schválně takhle nafocený ,ale ten Amur vyváděl ,jako blázen.Mrskal sebó – parkrát mi nafackoval a už nebyl čas to znova přefotit.

reagovat
Neděle 27. července 2008 ve 21:31 ® Jarda carp
Jarda carp

No tak je to venku no …ale Amura ještě letos potřebuju kolem 100cm ,jako si mněl ty …to je můj osobní cíl pro letošek .Včera byla menší zkouška a celkem to vyšlo ,až na tu dýlku ..největšího mám 87 cm.

reagovat
Neděle 27. července 2008 ve 21:17 ® Piranha
Piranha

:D:D:D néééééé a dost :-D hosi to snad ne.Jardu znam leta a je to zkusenej rybar.My se hecujeme na icq jak mali kluci, a kdo mne zna vi, ze jsem vul uz od narozeni, sama prdel a picovinky.Ta ryba je Amur, uz jen to postaveni hrbetni ploutve ma ji kratsi zaoblenou a zacina u stredu tela.Ta tlama je videt jak je prorizla.Je to amur.:D jen jsem si tu z nej zase vystrelil a Alov to proste nacal. Alov v pohode, ses bystrej a je videt ze se detailum chces venovat kamo ale tohle je amur opravdu.haha a mensi nez ten muj vid Kuncidlo :-D

reagovat
Neděle 27. července 2008 ve 21:07 ® Flid
Flid

Jardo carp je to krásný amur a to na to klidně vsadím svoje deličky :-D .Protože pokud to neni amur tak nemam u vody co delat.

reagovat
novější starší
Stránky:   3 2 1