Chytej.cz

Malá Bečva 1, Morava 14, Haná 1 necteno

21.7.2006 | JarKoto | 2.409 zobrazení | 12 odpovědí

Chtěl bych začít chytat na výše zmíněných revíreh. Nevíte někdo něco o nich (hlavně druhy ryb – včetně dravců, šířka, proudnost, atd.)

P.S.: Nejraději chytám na feeder a vláčím.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 24. července 2006 ve 12:07 ® sethy reakce na …
sethy

sak v pohode…co to vubec je sumik?:-)) )

reagovat
Pondělí 24. července 2006 ve 12:03 ® jiris
jiris

sethy – kdyz ty sis tak nabeh :-))

reagovat
Pondělí 24. července 2006 v 11:57 ® sethy reakce na …
sethy

zas si ze me delas prdel co

reagovat
Pondělí 24. července 2006 v 11:50 ® jiris
jiris

JarKoto – rekni sethymu, udela ti pruvodce po zdejsich rekach, letos uz ma na vlacku hodne stik a sumcu…

reagovat
Pondělí 24. července 2006 v 11:09 ® sethy reakce na …
sethy

notak jiris tak mu rovnou rekni ze tam neumis nic chytit:-) na male becve jsem byl ted o vikendu a bylo to slaby na dravce, ale videl jsem tam chytat kapriky a cejny ale nepocitej s nicim velkym

reagovat
Neděle 23. července 2006 v 11:50 ® JarKoto reakce na …

Tak to uvidím, protože jsem chtěl jít hlavně po štikách – začínám s přívlačí a teď sem si koupil přes internet trošku větší třpytky, než sem předpokládal (12g, křidýlko 5 cm – rotačky + nějaký woblery od 7 do 10 cm). Ale mám tam i pár gumiček

reagovat
Neděle 23. července 2006 v 11:33 ® jiris
jiris

JarKoto – ostroretky, cejni a kapři jsou na všech zmíněných řekách. Na Moravě máš dravce převážně bolen a sumec. Ale jako cílovou rybu na těchto řekách to rozhodně nedoporučuji…

reagovat
Neděle 23. července 2006 v 10:39 ® JarKoto reakce na …

No, chtěl bych chytat takový t klasický ryby na feeder: kapry, cejny, ostroretky, parmy… Jo, a o který řece vlastně konkrétně píšeš? A jak si mi tam psal s těma dravcama – fakt nejsou žádní ani na Moravě? Podle mě na takový „velký“ řece přece něco být mus, ne?

reagovat
Sobota 22. července 2006 v 19:58 ® jiris
jiris

JarKoto – dle toho co chces chytat, je to klidny hluboky usek, nadjezi.

reagovat
Sobota 22. července 2006 v 19:32 ® JarKoto reakce na …

Diky za radu. neznáš náhodou nějaký dobrý místo (já to tam neznám – takže žádný místní názvy – spíš jenom estli to je třeba za Chropyní nebo u nějaké vesničky, a tak…)?

reagovat
Sobota 22. července 2006 v 18:43 ® jiris
jiris

JarKoto – na feeder si na těchto revirech zachytas (parma, ostroretka, kapři). Ale vláčení bude utrpení…

reagovat
Sobota 22. července 2006 ve 13:41 ® JarKoto

No tak lidi, to nikdo nechytá v okolí Kojetína, Chropyně nebo Kroměříže?

reagovat