Chytej.cz

Co říkate na soukromé revíry?? necteno

21.7.2006 | Carpboy | 1.963 zobrazení | 8 odpovědí

Co na to říkate???

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 22. července 2006 v 15:12 ® mirmen

nelíbí se mi, že jsou do našich vod vysazovány nepůvodní ryby ( například sibiřský jeseter).Ve vodě existuje potravní konkurence. A jeseter se živí tím, co nalezne na dně ( červi, hmyz, jikry aj.). Tím odebírá část stravy původním, domácím druhům ( línovi aj.) Hospodář na revíru by měl důsledně chránit i životní prostředí, dbát, aby rybí obsádka byla v rovnováze, aby populace ryb byly zdravé. Vysazení jesetera mi do té koncepce péče o revír i z hlediska životního prostředí nijak nezapadá. Myslím si, že peníze hrají svou roli až na prvním místě a proto se revír zatraktivňuje tak, aby vydělával bez ohledu na souvislosti.

reagovat
Sobota 22. července 2006 ve 14:34 ® ale

Jsou super,ale spíše ty za více peněz. Ty levný většinou nestojí za nic…

reagovat
Sobota 22. července 2006 ve 12:29 ® Carpboy reakce na …
Carpboy

Znam ! takže se jich mužu zeptat ale scel sem se zeptat aji tady na netu!ale dík

reagovat
Pátek 21. července 2006 ve 20:12 ® Kouba
Kouba

Jarkoto: to je chyba ze je ti to jako rybařovi jedno!! na to casem dojdes !!! a jinak Carpboy ty ses z brna a jestli znas v brne nejaky kapraře tak se jich zeptej!!!! a budes to mit vic podrobneji:)))

reagovat
Pátek 21. července 2006 ve 20:07 ® Jakub reakce na …
Jakub

Prutos: zdarec, máš telefon na Zeduse, nějak jsem si ho smazal, a v pondělí jedu do Olomouce, jsem na ICQ

reagovat
Pátek 21. července 2006 ve 20:03 ® Prutos
Prutos

Carpboy: :-/!?

reagovat
Pátek 21. července 2006 v 16:45 ® JarKoto

Mě jako rybářovi je to celkem jedno. Ale pro nerybáře nebo „návštěvníky“ z jinýho svazu to je docela dobrý. Taky to není špatný, když si někdo chce zachytat větší ryby.

reagovat
Pátek 21. července 2006 v 15:12 ® Shrek
Shrek

no to si ale asi děláš kozy s touhle otázkou,ne???To snad neni pravda.Tohle mě opravdu dokáže nas*at.Probírá se tu soukromák Grunty,tak ku*va nebuď línej a přečti si to tam!!!!!

reagovat