Chytej.cz

Prosim o radu necteno

20.7.2006 | Raven | 1.957 zobrazení | 9 odpovědí

Zdar vsichni mam takovy mensi dotaz kamos mi rikal ze se do 15 let muze chytat na mimopstruhovem reviru jen na jednu udici. Ja jsem to hledal v rybarskem radu a neneasel tak mi prosim poradte jak to tedy je . Diky moc

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 22. července 2006 ve 21:49 ® bubu
bubu

nevím kde lovíš, ale ve všech vodách obhospodařujících ČRS (víjímkka je MRS -„Jižní morava“ aby jsi rozumněl) se již od loňska nerozlišuje lov mládeže,takže máš možnost lovit jako dospělý člen,tedy i na dva pruty,nebo živou rybičku.

reagovat
Pátek 21. července 2006 v 17:36 ® Shrek reakce na …
Shrek

BoBo,myslím si že ano,dokud v tom nebudou mít všichni pořádek.

reagovat
Pátek 21. července 2006 v 17:34 ® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

Šmarjááááá, to to budeme fakt řešit každý den?!!!!

reagovat
Pátek 21. července 2006 v 16:47 ® JarKoto reakce na …

Na severní Moravě? jak to tam vlastně máte? Já jsem tuuž zakládal nový téma na fórumn o působnosti MRS. Nevíš, jestli třeba kolem Karviné je ještě MRS?

reagovat
Pátek 21. července 2006 v 0:48 ® Krvinka reakce na …

Nevim jak u vas ale u nas na severni morave kdo nema 15 let muze klidne uz chytat na 2 pruty. Tohle to plati uz od lonska ze kdo ma RL tak muze lapat na 2 pruty. Vim to protoze loni si delala holka RL a tam to rikali a ja se v duchu rozciloval proc uz to nebylo tak i kdysi a vzpominal jak jsem chytal na 1 prut a vsichni okolo chytali na 2, ale i na ten jeden jsem kolikrat nachytal vice nez ostatni ;-)

reagovat
Čtvrtek 20. července 2006 v 19:16 ® JarKoto

Jo – te jksem si taky myslel, ale potom jsem zjstil, že tam je napsáno „…do 15 let !!!VČETNĚ!!!“ – a to je ono. (teda aspoň v MRS)

reagovat
Čtvrtek 20. července 2006 v 19:16 ® JarKoto

Jo – te jksem si taky myslel, ale potom jsem zjstil, že tam je napsáno „…do 15 let !!!VČETNĚ!!!“ – a to je ono.

reagovat
Čtvrtek 20. července 2006 v 17:31 ® mana01
mana01

Promiň, dospělý je s y.

reagovat
Čtvrtek 20. července 2006 v 17:30 ® mana01
mana01

Najdi si ve Fórum rybolov mladeže a tam se dočteš vic. Podle mého máš stejne prava a povinnosti, jako dospělí člen.

reagovat