Vyhledávání
pop
5.8.2004 | Prizrak | 23.351 zobrazení | 40 odpovědí
Může mi někdo podrobně napsat jak mám vodit popa? Jak rychle ho mám táhnout a má dělat spíš bublinky nebo šplíchance jak velký a v jaké intenzitě? Už jsem ho párkrát zkoušel, ale teprve až včera když už byla tma, jsem chytl prvního tloušťe na tuto nástrahu. (Asi už ani neviděl na co vyjel) Něco mi však říká, že tento wobler má na víc. Poraďte mi, jak na to. (Chytám na pomalu tekoucí řece, a ulovit bych chtěl tloušťe a štiku.)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 27. prosince 2011 v 17:44 ® skwor reakce na …
-
henny> Občas do něj něco kousne
reagovat - Úterý 27. prosince 2011 v 16:31 ® ART
-
fotka nic moc je to mobil. Jedná se o stejného popa barva žlutozelená. Štiky jsem nějaký chytil a i boleny, nejvíce jsem stejně nachytal asi ty okouny
reagovat - Úterý 27. prosince 2011 v 15:49 ® henny
-
Chci se zeptat jaké máte úlovky na tohlodle Skitter popa 5cm a tuhle barvu. A ještě jakou by jste mi doporučili barvu a velikost Skitter propa na boleny.
reagovat - Úterý 27. prosince 2011 ve 14:53 ® ART
-
Chtěl bych oživit toto téma. Možná to trochu nebude souviset s hlavní myšlenkou tématu, ale budiž. Vloni jsem poměrně úspěšně ozkoušel POPa od Rapaly s pěkným úspěchem. Cestou z lesa k autu jsem toho woba jednoho letního dne ztratil. Dnes jsem si na něj vzpomněl, jakej to byl chytač, tak jsem se rozhodl si ho zase pořídit. Zajímalo by mne jestli někdo nemá zkušenosti s jinýma POPama od jiných firem.
reagovat - Sobota 6. listopadu 2004 v 15:18 ® Zlinsky_lovec
-
Popotahuj ho po 30cm s krátkými přestávkami-to zabírá.
reagovat - Sobota 18. září 2004 v 15:06 ® jiris
-
jaryn – to bude rucema ()) Asi chytáš ve špatných místech, na řece chytej hlavně v proudu!! Loví tam ty boleni, kde je chytáš? Jestli ano, tak je chyba doopravdy v rukou.
reagovat - Pátek 17. září 2004 ve 23:35 ® jaryn
-
hoši hezky si povídáte a já na to chytám. mám rozumy od T. Rozsypala, který na propa valí jednoho bolena za druhým. Teď je podle něj ten nejlepší čas, ale asi jen na Moravě. Tady na Lužnici jsem na to ale nic nechytil. Dnes jsem to zkoušel na Jordánu a zas nic.
reagovat - Pátek 17. září 2004 ve 21:04 ® jiris
-
Prizrak – tak bych to neřek, že jsou lepší. Ale dá se na ně chytit. Stejně jako na popy a propy od rapaly. Já nejradši pop.
reagovat - Pátek 17. září 2004 v 10:03 ® Prizrak
-
jiris: jsou lepší než ostatní popíci?
reagovat - Čtvrtek 16. září 2004 ve 21:00 ® jiris
-
Prizrak – storm je ok.
reagovat - Čtvrtek 16. září 2004 v 15:21 ® Prizrak
-
Jo a máte někdo toho popa od Stormu? (vypadá jako kolík)
reagovat - Čtvrtek 16. září 2004 v 15:20 ® Prizrak
-
Mně o prázdninách na popa zabrala štika asi 2× nebo 3× a kámošovi na Propa spadla celkem slušná štika (obojí na menší řece). Ale jinak nejvíc útočí tloušti (někdy i po dopadu). Teda tam, kde nejsou boleni.
reagovat - Středa 15. září 2004 ve 23:01 ® Dědek
-
Jiris: znám pouze teorii, takže jsem myslel, že když loví večer v mělčinách, tak by si mohl zobnout. Ale dík za radu, zkoušet to teda asi nebudu.
reagovat - Středa 15. září 2004 ve 22:44 ® jiris
-
Lov na popy – bolen 100%, štika se loví obtížněji, ale dá se, velcí tloušti v pohodě, okouni, když loví jakbysmet, jednou mi do toho bouchl sumík (řeka) a když na to chytneš candáta, koupím ti flašku ) Myslím, že se na popa candát chytí tak na 0,00001% a to je hodně
reagovat - Středa 15. září 2004 ve 22:24 ® Dědek
-
Zajímala by mě štika a zubatec.štiku na něj už kamoš lapnul. A co candoš? Když vyrazí večer do mělkčin, tak by mohl zabrat.
reagovat - Středa 15. září 2004 ve 21:50 ® HaD
-
Dědek: já vím od Milana Ryby, že na ně chytal i štiky, já tak dostal i tlouště. Možná to někde sejme i candát nebuo i sumec, ale tažení asi musí být úplně jiný než na bolena a musej lovit na hladině
reagovat - Středa 15. září 2004 ve 21:14 ® Dědek
-
Tak už jsem se nechal zlákat a nějakého koupím. Ale nikdo se nezmínil o tom, co se všechno na ně chytá. Mám vytzpovaný místa, kde jsou parádní štiky a candoši. Dají se použít i na ně a jací?
reagovat - Středa 15. září 2004 ve 20:41 ® Krystof_the_Fisherman
-
Navijak: Mě se nejvíc osvědčili 5cm dlouhé, jsou tižší a tak se zase moc ryby po náhozu nevylekají. 7cm mi přijde ještě ok ale ty větší jsou dost maxi! Mimochodem na výsledek jednoho mého „popa“ se můžete přesvědčit v galerii bolen a hned jako první fotka , ale chyt jsem na něj daleko víc ryb hlavně bolenů a jednou, když se trochu zamotal a změnil chod tak mi na něj skočila i štika (no pravda, měla asi 25cm ale potěšila)
reagovat - Sobota 11. září 2004 ve 20:50 ® navijak
-
Muzete mi nekdo poradit, jestli na malou reku na tlouste a boleny radsi prop 7cm nebo pop 5cm?Diky.
reagovat - Úterý 24. srpna 2004 v 1:25 @
-
DaH: Díky, teď už mohu jíti konečně v poklidu spáti !!!!
reagovat - Úterý 24. srpna 2004 v 0:59 ® HaD
-
sedum: jsou celkem tři typy:
- Skitter POP (ten puká)
- Skitter PROP (s vrtulkou na zadečku)
- Skitter WALK (jako PROP, ale bez vrtulky)
- Pondělí 23. srpna 2004 ve 23:07 @
-
Hoši,tady se bavíte o POPu, PROPu a o POPRu. Už v tom mám zmatek, jelikož nevím,zda-li jde pouze o vynechání písmenek R, nebo jde o několik různých nástrah. Zkuste mi to prosím identifikovati ať mohu v poklidu usnouti !!!!! [ Upraveno sedum dne 2004–08–23 v 22:55 ]
reagovat - Pondělí 23. srpna 2004 ve 23:04 ® BigMike
-
Jak to vodíte? Super rychle na boleny a pomalu na jinou rybu? Nebo s přestávkama?
reagovat - Pondělí 23. srpna 2004 ve 23:02 ® BigMike
-
DaH: tak jsem si v Gammarusu objednal Skitter popra v „Sku“. Do 14 dnů a za 220,– Jsem zvědav.
reagovat - Pondělí 23. srpna 2004 v 10:55 ® Prizrak
-
Tak propa už mám asi dva týdny, ale má jednu chybu. Ta vrtulka se zasekává o trojháček Nezasekává se o něj jen při pomolounkým nebo maxi rychlým vedení. Skusil jsem tam přivázat peříčka, ale pořád nic moc. Kámošovi to dělá taky, avšak už mu na něho zabrala slušná štika.
reagovat - Sobota 21. srpna 2004 ve 14:05 ® HaD
-
BM: můžem se domluvit. problém je v tom, že mám povoleny jen tři vycházky v týdnu (asi už jsem moc zlobil
reagovat) takže je problém s časem tu nástrahu Ti někdy hodím
- Pátek 20. srpna 2004 ve 22:49 ® BigMike
-
Beru za slovo. Prubnu a pak zakoupím. To samé s tím vyprošťovačem. Na srazu zakoupím!!! Kdy jedeš na pohřebku či okolo abys mi to tam hodil? Nebo kdy tě kde v tejdnu zastihnu? Nevyrazíme někdy na tvé revírky na sumčí přívlač? Láká mě to čím dál víc
reagovatA pustím, neboj
)))
- Pátek 20. srpna 2004 ve 12:00 ® doktor
-
DaH: Tak PROP chcem odkedy uvidel! Owner len východisko z núdze, že ho nemám.
reagovat - Pátek 20. srpna 2004 v 10:02 ® HaD
-
doktor: taky zajímavej. mě se ale líbí ta vrtulka- dělá to slušnej rozruch
reagovat - Pátek 20. srpna 2004 v 10:01 ® HaD
-
jo, od Rapaly, když budeš chtít – půjčím ) urvat bys ho neměl-snad jen ve větvích nebo o rybu- vypadá takhle (mám ho ale v jiný barvě):
reagovat