Vyhledávání
Soukromý revír Grunty??
19.7.2006 | Carpboy | 7.810 zobrazení | 56 odpovědí
Jaké máte zkušenosti s tímto soukromým revírem??
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 25. července 2006 v 10:41 ® Carpboy reakce na …
-
jasny
reagovat - Neděle 23. července 2006 v 17:29 ® efendi
-
Asi jsme se dostali někam, kam jsme nechtěli. Bavme se o rybách. Pokud jsem se někoho dotkl, omlouvám se, ale vyjádřil jsem svůj názor.
reagovat - Sobota 22. července 2006 v 15:29 ® mirmen
-
Mr.Stick, v poho, buď nad věcí.
reagovat - Sobota 22. července 2006 v 15:23 ® Mr.Stick reakce na …
-
OMLOUVÁM SE VŠEM, ALE JEŠTĚ JEDNA REAKCE:
@efendi: No, 2 000,– na benzin, laskavě si spočítej trasu Hradec Králové – Olomouc 6× měsíčně!!!! A pokud nadhodíš vlak nebo bus, vyjde to asi tak o 300,– míň, což už je celkem jedno…A pokud o mně chceš říkat, že jsem rozmazlený fracek, měl by si mě nejdříve poznat, myslíš si, že rozmazlené dítě, nosící hadry jen od Diesel, Repley, Boss a v garáži s BMW 3,0 Roadster a narvanou peněženkou se bude denně brodit kopřivama, smrdět potem ve vedru, bez dechu pouštět proudem třešeň…chodit na brigády, aby si mohlo koupit prut a podobně…já nemám ani vlastní auto, ani nenosím značkový hadry a naopak na rybách i v normálním životě jsem schopen dělat oběti, jaké jsem uvedl výše. Přijímačky na práva jsem si těžce vydřel dvěma lety učení…takže mě třeba taky točí, když vím, že několik spolužáků si je prostě zaplatilo…A pokud si myslíš, že bych nazval někoho sockou jen proto, že nemá peníze, jsi ubožák.
A k tématu, na Gruntech jsem nikdy nebyl neb 900,– se mi za den dát nechce. Mám svůj soukromáček za 200,– na den a tam jsem plně spokojený i když nic nechytím…
reagovat - Sobota 22. července 2006 v 15:16 @ rosi reakce na …
-
Mr:Stick Ne že bych Ti záviděl příjmy, ale nevím proč na tyto stránky taháš plat svého táty. Nebyl by asi dvakrát nadšenej z toho zveřejnění. Po přečtení tvých příspěvků musím dát za pravdu ostatním, že jsi mimo realitu. To, že peníze máš je tvoje plus, ale uvědom si, že těch 900kč za směnu je na české poměry nadprůměrný plat. Minimálně 60% zaměstnanců v zemi by za ně bylo vděčných a Ty tou cifrou opovrhuješ. Věř mi, že znám lidi, kteří si za směnu nevydělají ani 450kč a nejsou to ukrajinci. Nepiš prosím o penězích dokud si jich nebudeš umět vážit a nebrat je jeko samozřejmost. Většina na tvůj měsíční příjem dře celej měsíc a nedostává ho od táty. Osobně mám deset let po škole (střední) a na těch 900kč za směnu jsem se propracoval po osmi letech. Tak nemel nesmysli o ukrajincích. Těch 2900 vydělá z bídou 5% lidí v zemi.
reagovat - Pátek 21. července 2006 ve 22:41 ® regulus reakce na …
-
ALE – drobná poznámka k tomu, že si každej může žít jak si zaslouží. V mnoha případech je, že ne jak si kdo zaslouží, ale jak má známý a v tom je právě to ČÍŽKOVSTVÍ jestli ti to nedošlo a taky to není o tom co kdo umí. Ale už držím hubu.
reagovat - Pátek 21. července 2006 ve 22:30 ® ZN
-
ale: neblbni, nejde o závist. Já osobně přeji Štikovi, ať se má co nejlíp, stejně tak jek každému jinému. Nemá to s tatíkem ani jeho desítkou nic společného. Šlo o úplně jinou věc. O závisti vím své, mám se kurevsky dobře.
reagovat - Pátek 21. července 2006 ve 22:21 ® Prichy reakce na …
-
ale: kazdopadne ma bobo pravdu a nepatri to sem......nechme toho
reagovat - Pátek 21. července 2006 ve 21:31 ® ale
-
Je vidět,že někdo tady někomu nepřeje že se má dobře..Nevim co je natom že má Mr.Stick 10tis měsíčně nenormálního??? V dnešnim světě kapitalismu si přece každej muže žít tak jak si zaslouží..A to že má tatínka právníka(mimoch.nevidělává až tak moc)je jeho plus.Když bude mít padesát měsíčně tak mu je přejte.Je přece krásný když se má někdo dobře ne,? Nebo se u vás projevuje to že jste čížkové,kteří si na tržní život ještě nezvykli.To je chyba,protože to bude čím dál více znát! Přej a bude ti přáno......
reagovat - Pátek 21. července 2006 ve 20:54 ® BoBo-Falknow reakce na …
-
® Mr.Stick: Někteří Tě sjeli právem (ZN), někteří ne (efendi), ale z toho si nic nedelej, úspěch kohokoli není před masami in. Spíše nechápu, proč tady X lidí příspívá, evidentně si nepřečetli otázku a řeší tu něco úplně jiného.
reagovat - Pátek 21. července 2006 ve 20:43 ® Prichy reakce na …
-
Mr.Stick:
te pekne sjeli koukam…nic, za to samozrejme nemuze nikdo z nas, ale jak to plati v zivote, tak na rybach (ci jinych cinnostech) je treba si vsimat co nejvice veci, nebyt zaslepeny…nekdy rozhoduji male detaily (at uz na gruntech ci svazovce)
…to jen abych ti odpovedel…koncim na toto tema
reagovat - Pátek 21. července 2006 v 16:12 ® efendi
-
Omlouvám se, ale už jsem to nemohl vydržet.
reagovat - Pátek 21. července 2006 ve 14:04 ® Carpboy reakce na …
-
to je pravda dík!
reagovat - Pátek 21. července 2006 ve 13:55 ® Deleted
-
Pánové, nechcete si to vyříkat osobkama než řešit ekonomickou situaci v tomto fóru?? Asi by to bylo vhodnější..
reagovat - Pátek 21. července 2006 ve 13:43 ® efendi
-
Mr.Stick: Nechtěl jsem reagovat, ale musím. Jsi mimo životní realitu „normálních“ lidí. nezlob se na mne, ale jsi asi rozmazlený spratek./např. 2000,– za benzín a pod./ To myslím bez urážky, stačí když si přečtu Tvé příspěvky. A ještě něco…, tatík Ti jistě nějaké místečko sežene, abys neskončil jako prodavač bot, o to strach nemám. Pokud máš kamarády mezi normálními zaměstnanci, asi pro tebe mezi „sockami“, tak se jich zeptej kolik má rodina na živobytí. Možná Ti závidím, ale je mi Tě také nějak líto, možná v životě o mnohé přicházíš .....
reagovat - Pátek 21. července 2006 ve 12:53 ® Mr.Stick reakce na …
-
Ehm tam mělo být 1 bič :o))) nevim, kde bych nahrabal na 14…jinak mám naprosto průměrné Okumy…
reagovat - Pátek 21. července 2006 ve 12:25 ® Kouba reakce na …
-
jestes nevyjmenoval jaky mas navijaky :))))))))))
reagovat - Pátek 21. července 2006 v 10:48 ® Mr.Stick reakce na …
-
@ZN: Jo, máš pravdu, že jako student mám lehkej život…bez zodpovědnosti, povinností a starostí jak uživit rodinu. To si naprosto přesně uvědomuju, protože vím, že jestli někdy dokončím školu, dostanu pěkně přes tlamu. Právníků je jako much a sehnat práci není legrace. Takže taky klidně můžu skončit jako prodavač bot. A ještě k těm penězům, pořád mám pocit, že mě máte za děťátko z bavlnky a tak to rohodně není :o Jen to spočítej: 2 000 za koleje, 2 000 za benzin na dojíždění a 1 000 za menzu…já ušetřím tak 3 000, takže na měsíc si v pohodě vystačím s 2 000. Takže si sakra rozmyslím, co koupit. Navíc třeba nekouřim, za ty prachy si radši koupim háčky, forpasy a když se sejde víc peněz tak třeba prut a naviják…a jen tak pro orientaci, když tady čtu o výbavě některých kolegů jen se usmívám :o) já mám 4 pruty (2× universal, 1× matchku, 1 kaprovou děličku) a 14× bič…což je sakra málo oproti jinejm…
reagovat - Pátek 21. července 2006 v 9:40 ® ZN
-
Mr.Stick: neblbni, nerozepisuj to dál. Těžký život vypadá jinak, jak studenský život s desítkou měsíčně v kapse.
reagovat - Pátek 21. července 2006 ve 3:28 ® regulus reakce na …
-
Mr.Stick – jen malá poznámka, už to tady asi šlo, částku kterou ty máš na měsíc a platíš si z toho „úplně všechno“ ty brďo hmm. Uvědom si, že v tomto státě žije strašně moc lidí, kteří tuhle částku vydělalávají a živí s tím rodinu. Je spousta lidí kteří nemají to štěstí a nebydlí v oblastech kde je práce relativně dost a tak dělají za 10 nebo 12 tisíc a manželka pokud zrovna není na mateřské tak dělá za 6–8 tisíc a to ještě možná. Mají jedno nebo dvě děcka a na osobu to vychází kurnik míň než těch tvejch 10 tisíc. Vracet tě do reality nemá smysl, nikdy jsi v ní patrně nebyl a pokud zdárně dokončíš školu, tak asi ani nebudeš. Buď za to rád, naprostá většina lidí to štěstí nemá.
ALE – nevím kam jsi si mě zaškatulkoval a je mě to fuk. Soukromáky nemusím, nejezdím na ně a máš pravdu bylo by mě líto dát za to zmiňovanej 8 nebo 9 set. Nikomu to neberu, ani tobě a dokonce v tom vidím i jednu kladnou stránku. Jsou lidi co nechcou být členi ČRS nebo MRS a mají chuť si dvakrát, třikrát za rok zajít zachytat, tak pro tyto lidi je to ideální. Můj důvod proč soukromáky nemusím je zcela jinej a nebodu to tady ventilovat, ale není to kvůli tomu, že se tam platí, to je naprosto jasný, přece to ti lidi nebudou dělat zadarmo, je to jejich obživa. Já si svoje ryby na svazovkách chytím.
reagovat - Čtvrtek 20. července 2006 ve 23:26 ® Mr.Stick reakce na …
-
@ZN: To už mám…z těch peněz si platím úplně všechno a ještě ušetřím tak 3 až 4 měsíčeně…když vidím ty rozmazlený fracky u nás na právnický fakultě, občas se mi chce zvracet, za jednu zkoušku třeba nový auto a podobně…já si na rybářskou výbavu vydělávám na brigádách…notebook nebo mobil jsem si taky kupoval za svoje prachy, takže znám cenu peněz…pokud jsi to myslel takhle…
reagovat - Čtvrtek 20. července 2006 ve 23:12 ® ZN
-
Mr.Stick: ty budeš mít jednou těžký život. Nezávidím ti.
reagovat - Čtvrtek 20. července 2006 ve 22:59 ® srami
-
Synku tak jako ty bych se chtěl mít, já ještě před 2 roky na univerzitě musel vyžít s 4 tisícema!!! A ted nosím domu tak 16 hrubého, mit tatíka jako normálního zaměstnance v uvozovkách jenom právníka je celkem dost hustý a k těm pěnězům se raději ani nevyjadřuji protože si myslím že máš asi trošku jiné hodnoty a představy
reagovat/nepřipadáš si s těmi 10 000 jako socka?/
- Čtvrtek 20. července 2006 ve 22:12 ® Mr.Stick reakce na …
-
@Prichy: No já sem na vejšce, takže vyžívám s 10 000 na měsíc :o))) , ale bral sem to podle tatíka. Je normální zaměstnanec v advokátní kanceláři, jako právník. Hrubého za měsíc má 53 000…což v poměru k jiným zame¨ěstnáním jako je manager nebo ekonom je dost málo
Jinak ještě zpět k soukromákům, jde o to najít takovej, kde se ti bude líbit, nebude přehnaně drahej a ryby o sebe nebudou škobrtat. Jako jsou například Mokřad nebo Polička. Já takovej našel…a párkrát za ro kse tam rád podívám…
reagovat - Čtvrtek 20. července 2006 ve 20:59 ® srami
-
Teda nevím jak vy, ale průměrný plat v čr je kolem 18 843 kč hrubého!!!!a já ho nemám tak bych to viděl na ten prágl, v jižních čechách zatím míň/o dost/
reagovat - Čtvrtek 20. července 2006 ve 20:53 ® Prichy reakce na …
-
Mr.Stick: 900 cisteho je 18000/mesic 2900 je 58000/ mesic…kurna nejsi ty z Praglu?
reagovat
u nas je prumerna mzda kolem 16000…je to prumer, takze jeden plat managera na 40 delniku dokaze prumer zvednout o 1000/mesic…(tech 16000 si nejsem tak jistej, ze je v cistem) …soukromaky nesoukromaky, kdyz to nejde, tak muzes mit plnej rybnik … o tech omezencich, ja osobne jsem omezenej financne,ale stejne bych tam nesel (pokud by ovsem neslo o Black Basse ci Jesetera a podobnou rybu) - Čtvrtek 20. července 2006 ve 20:30 ® Mr.Stick
-
@Prichy: 900 čistého jako jedna směna??? To si děláš legraci ne…za to by nemakal ani ukrajinec…Kdyby tak 2900 na den, to je jiná…
Jinak Grunty neznám, ale ti co píší, že soukromáky jsou na nic a že tam chytí rybu každej, jsou, též jak napsal ale, podle mě omezenci…Zkuste zajet třeba do Ostrova nad Oslavou a chytit tam rybu (kapra) nad 65 cm…jsou tam, ale je pomalu těžší je tam chytit, naž na svazu…
reagovat - Čtvrtek 20. července 2006 ve 20:15 ® Prichy reakce na …
-
Alivio: nehrotim, jen me to nebavi…ale mas pravdu o to otazka nebyla
reagovat - Čtvrtek 20. července 2006 v 19:43 ® Hrouzek
-
Je to dobrej revír na zachytání, ale ryb je tam až moc, což myslim, neni zrovna dobré pro ryby. Ale ted jak tam dali toho sumíka pěknýho, tak ten to tam pročistí
reagovat - Čtvrtek 20. července 2006 v 19:41 ® Shrek
-
Příchy,nezdá se Ti,že to hrotíš do extrémů?Pokud se nepletu,tak jsi byl taky chytat na Koutech ne?Kážeš vodu a piješ víno,jak se mi tak zdá.Já jsem dříve soukromáky odsuzoval,poté co mě Ruda s BoBem přemluvili na Kouty,nedám na ně dopustit.Ano,duhák 40 cm mě ze svazovky potěší víc (zatim nepotěšil) než ten samej ze soukromáku,když vím,že jich tam je dost,ale věř mi,že když celej den koukáš na „boataře“,jak mrská vodu a tahá na mušák ryby a ty na třpytku nic,najednou přijde hodinka,kdy taháš z vody krásný ryby,v tu chvíli je mi jedno jestli jsem na Koutech,Piláku,Svatavce nebo Ohři.To si pouze vychutnávám tu parádu.Jen co bude příležitost,tak můžu s klidným srdcem říct,že jedeme zase!!!
reagovat